RottenLungs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Όχι ρε, πολλοί πανεπιστημιακοί απο όλο τον κόσμο στηρίζουν τους δικούς μας. Παιδιά βλέπετε λαμόγια παντού αλλα δεν είναι όλοι και δεν θήγονται μόνο οι καθηγηταράδες αλλα και όσοι εργάζονται στα πανεπιστήμια. Στην κοπέλα μου πέρσι στο ΤΕΙ Αθηνών πολλοί τους λέγανε οτι δεν ξέρουν αν θα είναι του χρόνου (και κατ' επέκταση οτι δεν θα διδαχτεί το συγκεκριμένο μάθημα) γιατι δεν τους πληρώνουν. Το διανοείσαι αυτό, μιλάμε για ΤΕΙ Αθηνών, όχι Κωλοπετινίτσας
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Για την αφίσα λές Lucifer? Όχι, για το κείμενο που έκανα strike στο post του Adawn.
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Όχι, για το κείμενο που έκανα strike στο post του Adawn. παρακαλώ? απαγορευονται τα πολιτικα?
banned_acc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μάλιστα, παρατηρώ το υπουργείο κάνει πίσω στους αιωνίους και κατ εμε καλά κάνει..θα ήταν αρκετά επικίνδυνο. δλδ πριν το 2014 δεν φεύγει κανείς θα δείτε που το 2014 θα δώσουν νέα παράταση. αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται
-nick- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μάλιστα, παρατηρώ το υπουργείο κάνει πίσω στους αιωνίους και κατ εμε καλά κάνει..θα ήταν αρκετά επικίνδυνο. δλδ πριν το 2014 δεν φεύγει κανείς θα δείτε που το 2014 θα δώσουν νέα παράταση. αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται Ε και ετσι πρεπει. Πως θα σου φαινοταν να σου ελεγε ¨"εχεις ενα χρονο να τελειωσεις αλλιως το μπουλο"/ Δωσε 3-4 χρονια να πουμε ρε μορτη ξερω γω να 'ουμ
Adawn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ε και ετσι πρεπει. Πως θα σου φαινοταν να σου ελεγε ¨"εχεις ενα χρονο να τελειωσεις αλλιως το μπουλο"/ Δωσε 3-4 χρονια να πουμε ρε μορτη ξερω γω να 'ουμ να 'ουμ φίλε , λίγα είναι 3-4... να 'ουμ :-D :-D
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αναλυτικά οι αλλαγές που προτείνει το υπουργείο ως δείγμα καλής θέλησης: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=42794 πηγή:www.alfavita.gr Δεν μου αρέσει καθόλου η πρόσβαση στα ΑΕΙ από ΙΕΚ, αν την κατάλαβα σωστά. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί που πήγαν ΙΕΚ είναι αυτοί που δεν μπορούσαν να μπούνε σε ΑΕΙ και τώρα ουσιαστικά τους βάζει από την πίσω πόρτα. Οι κατατακτήριες δεν είναι με τίποτα ανάλογης δυσκολίας με τις πανελλήνιες. Και μην πει κανείς για το βαθμοί δυσκολίας να τελειώσεις το ΙΕΚ γιατί θα βάλω τα γέλια.
Adawn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Οι κατατακτήριες δεν είναι με τίποτα ανάλογης δυσκολίας με τις πανελλήνιες μόνο που με της κατατακτήριες μπαίνουν μόνο 5-6 άντε 10 άτομα, μην σου πω και ποιο λίγα...
arxaggelos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Οι κατατακτήριες είναι για άτομα που κατέχουν ήδη πανεπιστημιακό επίπεδο μόρφωσης, εξ ορισμού δεν φτιάχτηκαν για κανέναν άλλον. Έχεις δίκιο για τα νούμερα, αλλά δεν το θεωρώ καθόλου λογικό να δίνεται με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά μια εναλλακτική οδός για κάποιον που δεν θέλει ή δεν μπορεί (το πιθανότερο) να δώσει πανελλήνιες, ασχέτως των ποσοστών. Είναι απλά ένα κουλουβάχατο, άλλο τα ΑΕΙ και άλλο τα ΙΕΚ (που έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην αγορά με τις στρατιές ανίδεων με πτυχία που συνεχίζουν να παράγουν κατά κανόνα)
Drama Queen Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Νομίζω πως σήμερα συνεδρίασαν οι πρυτάνεις.Ακούστηκε τίποτα ; Δηλαδή σε τι ενέργειες θα προβούν τελικά ; Γιατί πέρα από την ράδιο αρβύλα (θα πάει πίσω το εξάμηνο , δεν θα πραγματοποιηθεί η εξεταστική κτλ) - που απλά μας έχει τρομοκρατήσει - κάτι πιο εμπεριστατωμένο δεν έχω ακούσει...
-nick- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ΣΤΟ ΕΜΠ τουλαχιστον δεν κοινοποιησαν καποια αποφαση τι θα γινει με εξεταστικες κλπ. Αναμενουμε
Sellers Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε τίποτα, αλλά σήμερα το πρωί στην νετ ο Μυλόπουλος (πρύτανης Α.Π.Θ) είπε ότι τα πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν κανονικά.
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ο νομος ισχυει και για ατομα που δεν εχουν ολοκληρωσει τις σπουδες τους λογω προβληματων υγειας;
guido Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ενστάσεις και προβληματισμοί αναφορικά με τη συνταγματικότητα σειρά διατάξεων του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, διατυπώνονται η έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής δεν είμαι φοιτητής, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν κλείσουν θα κλείσουν από τους φοιτητές και όχι από τους πρυτάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.