Hamurabi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια. καπου εδω ειχα δει εναν οδηγο για το media player classic-home cinema και ταχα κανει ολα. Απο εκει βλεπω mkv αρχεια-ταινιες. Kαποιες ταινιες,κυριως με DTS ηχο νομιζω, μου κανει διακοπες στον ηχο. μπορω να κανω κατι να το διορθωσω;
xristoforos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Με αλλον player εχεις δοκιμασει; Πχ vlc, gom player κλπ.
micos000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αν δεν έχεις αποκωδικοποιητή ήχου dts τότε καλύτερα είναι να μετατρέψεις τον ήχο σε ac3. Μπορείς να το κάνεις με το popcorn audio conveter ή το avi recomp.
Hamurabi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 To pc ειναι 4πυρηνος Q6600 ΗD 4670 καρτα γραφικων 2GB DDR2 800mhz ram. Μια χαρα μου τα παιζει τα mkv και 1080p και ολα. Ηχεια εχω logitech Z 5400 που αποκοδοικοποιουν DTS. Τελικα δοκιμασα και αλλες ταινιες με DTS και παιζουν κανονικα. \Ειναι καποιες λιγες ομως που κανει κολληματα ο ηχος. λιγες μεν αλλα γιατι να το κανει ρε γαμωτο. καμια ρυθμιση να κανω τπτ;
deesnider Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής, όπως σου πρότεινε ο xristoforos89, για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να φταίει αυτό. Αν συνεχίζεται το πρόβλημα, αντέγραψε τις συγκεκριμένες ταινίες που παρουσιάζουν το πρόβλημα σε κάποιο φορητό δίσκο, ή σε φλασάκι ή σε dvd και δοκίμασε να τις παίξεις σε άλλο p.c. Αν και τότε δε βγάλεις άκρη, λογικά - απ' ότι μπορώ να υποθέσω - έχουν πρόβλημα τα συγκεκριμένα αρχεία (αλήθεια, παλιότερα οι ίδιες ταινίες έπαιζαν χωρίς προβλήματα; )
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 τι καρτα ηχου εχεις? ηχεια εννοεις τα 5500?
warewolf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Kοιταξε στα options/output κατω στην καρτελα ''audio renderer'' αν εχεις την πρωτη επιλογη: system default. Eγω την ειχα αλλαξει προσωρινα σε output xonar ψηφιακη, και ο ηχος μου εκανε διακοπες τοσο σε dts οσο και ac3. Οταν το ξανα αλλαξα σε system default ο ηχος επανηλθε κανονικα. Επισης το προβλημα μπορει να βρισκεται και στον decoder. χρησιμοποιεις τον ffdshow, ή τον ac3filter. ? ισως χρειαζεται καποια παραμετροποιηση. Οπως ανεφερε και ο φιλος deesnider πιο πανω, ενδεχεται τα συγκεκριμενα αρχεια video να εμφανιζουν το προβλημα. Καλο θα ηταν αν δεν βγαλεις ακρη, να τα δοκιμασεις σε ενα διαφορετικο pc για να διαπιστωσεις αν εκει παιζουν.
Hamurabi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ρε παιδια αλλο προβλημα. τα HD αρχεια δε μου παιζουν καθολου ηχο στο media player clasic home cinema. Απτην ωρα που απεγκατεστηα και ξαναεγκατεστησα drivers καρτας γραφικων δε μου παιζουν ηχο. γενικα στα win7 και σε ολα εχω ηχο κανονικα ομως. Εκανα παλι οτι λεει ο οδηγος πιο κατω εδω στο φορουμ για καλυτερη εικονα στα mkv αλλα ακομα δενε χω ηχο! ΕDIT: στο options>output>audio renderer εβαλα direct sound SPDIF out. Μονο εκει μου δουλευει ο ηχος. πριν ομως αλλαξω drivers στη καρτα ηχου μουπαιζε κανονικα ο ηχος στο default directsound device. περιεργο....
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αν ορίσεις στα windows σαν προεπιλεγμένη συσκευή ήχου το spdif τότε θα σου δουλέψει και το default direct sound device στο mpc-hc.
Ntinaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ρε παιδια αλλο προβλημα. τα HD αρχεια δε μου παιζουν καθολου ηχο στο media player clasic home cinema. Απτην ωρα που απεγκατεστηα και ξαναεγκατεστησα drivers καρτας γραφικων δε μου παιζουν ηχο. γενικα στα win7 και σε ολα εχω ηχο κανονικα ομως. Εκανα παλι οτι λεει ο οδηγος πιο κατω εδω στο φορουμ για καλυτερη εικονα στα mkv αλλα ακομα δενε χω ηχο! ΕDIT: στο options>output>audio renderer εβαλα direct sound SPDIF out. Μονο εκει μου δουλευει ο ηχος. πριν ομως αλλαξω drivers στη καρτα ηχου μουπαιζε κανονικα ο ηχος στο default directsound device. περιεργο.... οχι spdif βαλε default direct sound device
Hamurabi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 οχι spdif βαλε default direct sound device Ντιναρα,διαβασε τι γραφω απο πανω,στο edit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.