Προς το περιεχόμενο

Betfair απορίες για το στοιχημα...

NiLe_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, ειπα να αρχισω το στοιχημα στο ιντερνετ. Μια ερωτηση εκανα account στην betfair αλλα εγω δεν θελω να παιξω το υπερ ή κατα και ετσι την εβγαλα αυτην την επιλογη και πηγα στις απλες αποδοσεις..

Η ερωτηση μου ειναι η εξης... πηγα να παιξω για πρωτο σκορερ στο barcelona - real τον Πικέ και μου βγαζει το καρτελάκι που λέει ''οι αποδοσεις σας'' το οποιο ειχε ηδη τον αριτμο 42 που ειναι και η αποδοση που δινει... αυτο τι ακριβως ειναι?? και γιατι μπορω εγω να το αλλαξω, αφου ειναι η αποδοση που δινει, δηλαδη ποιος ειναι ο ρόλο του?

scqe8m.jpg

και η τελευταια μου ερωτηση ειναι.. εστω με αποδοση το ''οι αποδοσεις σας'' στο 42 και βαλω εγω 5€ αν δεν γινει χανω απλ ατα 5€ ή θα χρεωθω κιολας? γιατι διαβαζα για το υπερ ή κατα οτι αν βαλεις πχ καπου 100€ μπορει να χρεωθεις και 300€ ... αυτο που με νοιαζει ειναι να μην χρεωθω κιολας, απλα μονο τα χρηματα που στοιχηματιζω αυτα να χανω αμα ειναι...

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Καλημερα, ειπα να αρχισω το στοιχημα στο ιντερνετ. Μια ερωτηση εκανα account στην betfair αλλα εγω δεν θελω να παιξω το υπερ ή κατα και ετσι την εβγαλα αυτην την επιλογη και πηγα στις απλες αποδοσεις..

Η ερωτηση μου ειναι η εξης... πηγα να παιξω για πρωτο σκορερ στο barcelona - real τον Πικέ και μου βγαζει το καρτελάκι που λέει ''οι αποδοσεις σας'' το οποιο ειχε ηδη τον αριτμο 42 που ειναι και η αποδοση που δινει... αυτο τι ακριβως ειναι?? και γιατι μπορω εγω να το αλλαξω, αφου ειναι η αποδοση που δινει, δηλαδη ποιος ειναι ο ρόλο του?

scqe8m.jpg

και η τελευταια μου ερωτηση ειναι.. εστω με αποδοση το ''οι αποδοσεις σας'' στο 42 και βαλω εγω 5€ αν δεν γινει χανω απλ ατα 5€ ή θα χρεωθω κιολας? γιατι διαβαζα για το υπερ ή κατα οτι αν βαλεις πχ καπου 100€ μπορει να χρεωθεις και 300€ ... αυτο που με νοιαζει ειναι να μην χρεωθω κιολας, απλα μονο τα χρηματα που στοιχηματιζω αυτα να χανω αμα ειναι...

ευχαριστώ!!

Καλησπερα σου.

Λοιπον οι αποδοση που σου δινει ειναι 42.. αν θελεις ανεβαζεις την τιμη και καποιος σου "αγωραζει την μεγαλητερη αποδωση. Αν δεν βρεθει τοτε απλα ειναι σαν να μην το επελεξες. Ο ρολος του ειναι οτι ζηρας μεγαλητερη αποδοση. Και αν εγω ερθω και πω οτι ο Πικε ΔΕΝ θα βαλει πρωτος γκολ τοτε ουσιαστικα αγωραζω το κατα και σε πληρωνω εγω! δεν παιζεις με τον book αλλα με αλλους παικτες!

ΟΧΙ δεν μπορεις να χασεις λεφτα .. αυτο που διαβαζες ειναι χαζομαρα! Αυτο γινεται στο ΚΑΤΑ οταν πονταρεις. αλλα δεν χανεις ποτε ΤΙΠΟΤΑ παραπανω απο οτι πονταρεις (απλα στο κατα ουσιαστικα τεριαζεις αλλουνου αποδοση).

Να σου πω ενα παραδειγμα και καλο θα ειταν να ριξεις μια ματια στο HELP της BETFAIR! τα εξιγει πολυ ωραια!

ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ

θελεις να παρεις ασσο και βλεπεις οτι εχει 300 ευρω στο 2.50

αν αγωρασεις 100ευρω στο 250 τελειονει η δουλεια εκει. Αν βγει περνεις 100χ2.50 - προμηθεια

αν θελεις τον παοκ στο 3.00 τοτε βαζεις 100ευρω του λες 3 αποδοση.

Αν μεχρι το ματς ερθει καποιος και πει οτι ο παοκ ΔΕΝ θα κερδισει και του αρεσει το 3 αποδοση τοτε πολυ απλα θα αγωρασει το 3.0 που δινεις πχ (δινοντας 200 ευρω) και εσυ περνεις τον ασσο που ηθελες με 3.0

Τι εχει συμβει δηλαδη..

Εδωσες 100 εσυ

200 αυτος

Αν βγει ασσος περνεις τα 300

Αν βγει Χ2 περνει αυτος τα 300

ευχομαι να σε βοιθισα.. ειναι καλο και το υπερ και το κατα.. απλα θελει να το μαθεις! (ξαναλεω ριξε μια ματια στο HELP)

η αν θελεις εδω στο chat θα σε βοιτθισουν για ΟΛΕΣ τις εταιριες www.123pame.gr

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...