Jonny Depp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Γεια σας,καλημέρα. Έχω μια παρουσίαση του Powerpoint και θέλω να την κάνω να φαίνεται στον τοίχο του Facebook . Δηλαδή να μπορούν να βλεπουν την παρουσίαση οι φίλοι μου και όλοι οι άλλοι. Πως θα το κάνω?
Jonny Depp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Πως θα το κάνω ρε παιδιά ?Δε βρίσκω άκρη. Μέσα απ το powerpoint δε γίνεται?
Jonny Depp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Guys help me please .Sorry for the english but i can not write greek from this computer
Jonny Depp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δε βρίσκω την απάντηση στο offtopic καλή μου νεράιδα.Αν ξέρει κάποιος να μου πει εδω πέρα
Jonny Depp Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ας μου απαντησει καποιος .αν δε καταλαβατε τι θέλω να κάνω πείτε μου να σας εξηγήσω
Jonny Depp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ευχαριστώ πολύ τα χω δει αυτά τα sites αλλά εγώ ψάχνω τρόπο να αλλάζεις κάπως τις ρυθμίσεις και την κατάληξη του αρχείου του powerpoint μέσα απο το powerpoint για να φαίνεται σαν ιστοσελίδα ή και να φαίνεται στο facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.