Προς το περιεχόμενο

Διαμορφωση δισκου και format (περιπου 2ωρες?)

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω format στόν υπολογιστή της αδερφης μου,2φορές.

Μια με xp sp2 και μια με sp3.

Και τις 2 φορές η διαδικασία που γινεται πριν να εγκασταθουν τα Windows,διαμόρφωση του δίσκου αν θυμάμαι καλά

(είναι η μπλε οθονη που εμφανίζεται,πριν εμφανιστει η οθόνη με τις διάφορες συμβουλές κτλ-εγκατασταση Windows)

πήρε γύρω στις 2 ωρες.(+κάνα 40λεπτό για windows...)

Γιατί;εχεται καμιά ιδέα;

(Amd phenom x6,4gb ram,ashrock μητρική με κάρτα γραφικων,samsung f3 1TB)

Δημοσ.

Και εγώ αν θυμάμαι καλά και αυτό το θυμάμαι καλά πίστεψέ με,το αν κάνει format και μάλιστα πλήρες και όχι quick πρέπει να το επιλέξεις εσύ ο ίδιος και ναι αναλόγως το μέγεθος του δίσκου σε GB αλλά και την τεχνολογία/ταχύτητά του οι δύο ώρες μια χαρά είναι(δεν είναι παράξενο τέλος πάντων χωρίς άλλα στοιχεία(α καλά και εσύ green δίσκο τώρα το είδα,ε μια χαρά η δύο ώρες)).

Δημοσ.

Τι εννοείς green;

Αυτο τον σκληρο εγω της τον πρότεινα για αρκετά γρηγορότερο και καλά.

Παίρνει τόση ώρα λόγω μεγεθους ε;

Δημοσ.

Ο samsung f3 1TB που λες βγαίνει σε spinpoint και σε ecogreen αν ο εν λόγο είναι ο spinpoint πάω πάσο (και στο green θα έκαμνε ακόμα περισσότερο).

Δημοσ.

Εχεις δίκιο. Δεν αναγνωριζονται καν και τα 4gb της ram.Έβαλα τα xp γιατί τα έχω αυθεντικα και...λόγω συνήθειας.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο. Δεν αναγνωριζονται καν και τα 4gb της ram.Έβαλα τα xp γιατί τα έχω αυθεντικα και...λόγω συνήθειας.

ειναι κριμα να βαλεις τα xp σε ενα τετοιο μηχανημα...αν δεν εχεις τα χρηματα μπορεις να ψαχνεις για καποιον φιλο σου που να εχει τα 7 σε αυθεντικα...αποτι εχω μαθει μπαινει το product key και σε αλλον υπολογιστη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...