mitridi_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Προσπάθησα να βγάλω άκρη με το awmn.net χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος άλλος φορέας για να εξασφαλίσουμε τσάμπα ιντερνετ για το σπίτι, να γλιτώσουμε τους λογαριασμούς της forthnet?
orotoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς χωρίς αποτέλεσμα? Τι έκανες/που έφτασες και τι δεν πέτυχες? Πέρα απο το awmn μπορείς να ζητήσεις απο κανα γείτονα σου να σου δίνει λίγο ;ρ (Πως βλέπεις σε κάτι ταινίες που πάεει το γκομενάκι με το ποτήρι του καφέ και ζητάει ζάχαρη... έτσι.)
isay Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Προσπάθησα να βγάλω άκρη με το awmn.net χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος άλλος φορέας για να εξασφαλίσουμε τσάμπα ιντερνετ για το σπίτι, να γλιτώσουμε τους λογαριασμούς της forthnet? Καλύτερα θα ειναι να σταματήσεις να ασχολείσαι με το awmn.net γιατί δεν εχει τη φιλοσοφία που ψάχνεις. Σκοπός του ειναι η καθιέρωση ενός ασύρματου δικτύου ΧΩΡΙΣ να ειναι αυτοσκοπός να έχουν ολοι τζάμπα internet. Επίσης πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη να επενδύσεις σε κεραίες, καλώδια, κλπ.
mitridi_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας @orotoiεντόπισα (νομίζω) τον πιο κοντινό μου γείτονα που πιθανόν να μοιράζει ιντερνετ, έστειλα μηνυμα σε αυτόν χωρίς απάντηση. Λέω εντάξει, έστειλα 2 φορές mail στο contact mail του awmn και έφαγα 2 φορές κλάσιμο. Ε μετά δεν ήξερα από πού να το πιάσω και απελπίστηκα. Άσε που νομίζω ο,τι φαίνεται παρατημένο το φόρουμ. @isay αγαπητέ σε τί αναφέρεσαι ακριβώς? γνωρίζω ο,τι θα πρέπει να αγοράσω εξοπλισμό αλλά δεν κατάλαβα γιατί διαφοροποιείται η φιλοσοφία τους από αυτό που ζητώ εγώ! φιλικά δημήτρης
orotoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ξεκινώντας απ το τέλος.. δεν είναι και λάθος αυτό που σου λέει ο isay.. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του awmn. Το awmn πάντως δεν είναι παρατημένο (το forum δε ξερω). Οταν λες εντόπισες ενα κοντινό γείτονα.. τι εννοείς? Μη μπερδεύεις τα wifi δίκτυα που βρίσκεις με το awmn. Ή τον βρήκες απ τον χάρτη του awmn?
mitridi_g Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ξεκινώντας απ το τέλος.. δεν είναι και λάθος αυτό που σου λέει ο isay.. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του awmn. Το awmn πάντως δεν είναι παρατημένο (το forum δε ξερω). Οταν λες εντόπισες ενα κοντινό γείτονα.. τι εννοείς? Μη μπερδεύεις τα wifi δίκτυα που βρίσκεις με το awmn. Ή τον βρήκες απ τον χάρτη του awmn? Οκ, μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Ποιά είναι η φιλοσοφία του εν λόγω δικτύου? Δεν είναι να μοιράζει ιντερνετ? Βρήκα τον γείτονα από τον χάρτη με τους κόμβους του wind project. Πρώτη φορά μου συμβάινει ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ και να μην απαντάνε στα mails οι ομάδα διαχείρισης. Υ.Γ.: δεν αναφέρομαι βέβαια στα wifi nets που βρίσκω.
PCharon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ποιά είναι η φιλοσοφία του εν λόγω δικτύου? Δεν είναι να μοιράζει ιντερνετ? Όχι, αποσκοπεί στη δημιουργία τοπικού δικτύου γι άμεση επικοινωνία μεταξύ των χρηστών χωρίς να χρειάζεται σύνδεση internet, πράγμα που σημαίνει θεωρητικά καλύτερο gaming, γρήγορες ανταλλαγές αρχείων με ftp servers και τέτοια φάση. Το ότι τυχαίνει μερικοί να μοιράζουν και τη σύνδεσή τους μέσω proxy (πολλοί με περιορισμούς/φίλτρα) δε σημαίνει πως ο σκοπός του awmn είναι να δίνει «τσάμπα internet». Μάλιστα αν βρεις τσάμπα και το καταχραστείς θα σε πετάξει έξω αυτός που το έχει, οπότε δε μπορείς να το θεωρήσεις μόνιμη λύση. Έχω κάτι χρόνια να μπω σε awmn, δεν ήξερα κατά πόσο ζει ακόμα.
orotoi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ζει ακόμη και έχουν στόχους να το επεκτείνουν με links μέχρι Θεσ/νίκη. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι 'τσακωμούς' όμως στο forum και οτι και καλά την έχει 'δει' το ΔΣ και τέτοια.. Δε ξέρω αν και τι ισχύει ακριβώς.
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 το τσαμπα πολλοι αγαπησαν αλλα δυστυχως τελεψε. οπως καποτε ο γειτονας μου ειχε ξεκλειδωτο το ρουτερ του γιατι δεν ηξερε οτι κλειδωνει.... οπως καποτε που στελναμε τσαμπα μηνυματα απο κοσμοτε μεσω γερμανιας.... οπως καποτε που βλεπαμε ολο το ελληνικο πρωταθλημα στα κρατικα καναλια οπως καποτε επιανα στο Ηρακλειο eurosport και cnn χωρις πιατο και δορυφορους οπως καποτε ειχες ενα 5χιλιαρο στη τσεπη σου και εβγαζες βολτα τη κοπελα σου και χαιροσουν. ενω τωρα με 15 ευρω δε βγαζει βολτα ουτε το σκυλακι σου για πιπι. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. τα παντα πληρωνονται περισσοτερο απο οσο αξιζουν. Υ.Γ ζητα απο ενα γειτωνα να σου δανεισει ιντερνετ. αν νοιωθεις ανετα και δε ντρεπεσαι και δε το θεωρεις ελεημωσυνη (οπως το θεωρω εγω)
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ζει ακόμη και έχουν στόχους να το επεκτείνουν με links μέχρι Θεσ/νίκη. Παιζει τετοιο πραγμα?Ηθελα να καταπιαστω με το εδω δικτυο, αλλα μονο αρνητικο feedback πηρα ("με το ενα ποδι στον ταφο","δεν κουνιεται φυλλο"κλπ) και δεν προχωρησα στην αγορα εξοπλισμου.
orotoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Παιζει τετοιο πραγμα?Ηθελα να καταπιαστω με το εδω δικτυο, αλλα μονο αρνητικο feedback πηρα ("με το ενα ποδι στον ταφο","δεν κουνιεται φυλλο"κλπ) και δεν προχωρησα στην αγορα εξοπλισμου. Δε ξέρω αν το χουν κάνει. Είχα πετύχει κάτι σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ. Και οτι θα μπορούσαν να συνεργαστούν και με ραδιοερασιτέχνες.. Και γω στο τσακ ήμουν αλλά τελικά έφυγε για εξωτερικό ενας φίλος που έπαιζε στο awmn και θα το στήναμε παρέα και δεν ασχολήθηκα μετά.. ---edit--- μπα ζουν ακόμη.. είχαν και beach party
Luciddream Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 εγώ έχω προσπαθήσει απο το 2006 να συνδεθώ 3 φορές.. την πρώτη κάτι πήγε να γίνει... την δεύτερη κάτι ψιλά... την τρίτη δεν ασχολήθηκε κανείς... εν το μεταξύ έχω αγοράσει και εξοπλισμούς κ όλα ... αλλα βαρέθηκα να περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.