FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλημέρα. Ενώ λοιπόν χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό τον Thunderbird χωρίς πρόβλημα, ξαφνικά προέκυψε το εξής. Όποτε ανοίγω το πρόγραμμα (ας πούμε όταν ξεκινάει ο υπολογιστής) δεν μου ανοίγει μόνο ένα παράθυρο, αλλά 3! Μάλιστα, όταν κάνω minimize to tray, εμφανίζονται κάτω δεξιά 3 εικονίδια του προγράμματος. Όποια ενέργεια κάνω στο ένα παράθυρο (πχ σβήσιμο ενός mail, αλλαγή κανόνα) περνάει αυτόματα και στα άλλα 2 "αντίτυπα". Ουσιαστικό πρόβλημα δεν φαίνεται να μου δημιουργεί, αλλά είναι σπαστικό να ανοιγοκλείνω συνέχεια ένα κάρο παράθυρα. Να σημειώσω ότι τρέχει σε Windows 7 64άρια. Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε το πρόβλημα, όταν εμφανίστηκε και 2ο παράθυρο και προχθές μου βγήκε και 3ο. Την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση δεν την δοκίμασα, γιατί έχω έναν σωρό κανόνες και ρυθμίσεις που δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τα κρατήσω ή αν θα πρέπει να τα ξαναπερνάω (πίκρα). Καμιά ιδέα για το τι φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ!
karmen1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εχεις περάσει το Add on να τον κάνει Minimize; Αν ναι για τσεκ εδώ http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=39&t=1962329
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.