NIKOsVAIO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σε ολους, ηθελα καιρο να μπω στον κοσμο του android και μολις ετυχε να αποκτησω ενα zte racer.Δεν ειναι κανα σπουδαιο κινητο και επειδη ειναι σχετικα αργο και εχοντας διαβασει τα πλεονεκτηματα του να εισαι rooted αποφασισα με τη μια να βαλω μια custom rom.Δεν εχω ξαναασχοληθει αφου προερχομαι απο τα απλα κινητα οποτε θα χρειαστω βοηθεια για το πως θα το καταφερω αυτο.Ευχαριστω προκαταβολικα.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σε ολους, ηθελα καιρο να μπω στον κοσμο του android και μολις ετυχε να αποκτησω ενα zte racer.Δεν ειναι κανα σπουδαιο κινητο και επειδη ειναι σχετικα αργο και εχοντας διαβασει τα πλεονεκτηματα του να εισαι rooted αποφασισα με τη μια να βαλω μια custom rom.Δεν εχω ξαναασχοληθει αφου προερχομαι απο τα απλα κινητα οποτε θα χρειαστω βοηθεια για το πως θα το καταφερω αυτο.Ευχαριστω προκαταβολικα. μπες στο myphone.gr εκει θα βρεις πιο πολλες λεπτομεριες απο οτι εδω
NIKOsVAIO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 μπες στο myphone.gr εκει θα βρεις πιο πολλες λεπτομεριες απο οτι εδω Δεν εχει κατι ιδιαιτερο.Μου δινει οδηγιες για να βαλω το clockwork mode αλλα αν και το εγκατεστησα δεν το ανοιγει.
dimitrisOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το race το blade πως εκανες εγκατασταση το CWM ;
NIKOsVAIO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Το κατεβασα από τον υπολογίστη,το πέρασα στο κινητό και το εγκατεστησα.
dimitrisOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το κατεβασα από τον υπολογίστη,το πέρασα στο κινητό και το εγκατεστησα. μπορεις να πεις με δυο λογια πως το εκανες ; με cmd ;
NIKOsVAIO Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Όπως προανέφερα δεν έχω ασχοληθεί ξανα οποτε τα έχω μπλεξει λίγο. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο myphone. gr για να κατεβάσω το clockwork mode και να το εγκαταστήσω. Το εγκατεστησα λοιπόν στο κινητό άλλά δεν το ανοίγει. μπορεις να πεις με δυο λογια πως το εκανες ; με cmd ; Όπως προανέφερα δεν έχω ασχοληθεί ξανα οποτε τα έχω μπλεξει λίγο. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο myphone. gr για να κατεβάσω το clockwork mode και να το εγκαταστήσω. Το εγκατεστησα λοιπόν στο κινητό άλλά δεν το ανοίγει. μπορεις να πεις με δυο λογια πως το εκανες ; με cmd ; Όπως προανέφερα δεν έχω ασχοληθεί ξανα οποτε τα έχω μπλεξει λίγο. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο myphone. gr για να κατεβάσω το clockwork mode και να το εγκαταστήσω. Το εγκατεστησα λοιπόν στο κινητό άλλά δεν το ανοίγει. μπορεις να πεις με δυο λογια πως το εκανες ; με cmd ;
dimitrisOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Όπως προανέφερα δεν έχω ασχοληθεί ξανα οποτε τα έχω μπλεξει λίγο. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο myphone. gr για να κατεβάσω το clockwork mode και να το εγκαταστήσω. Το εγκατεστησα λοιπόν στο κινητό άλλά δεν το ανοίγει. Όπως προανέφερα δεν έχω ασχοληθεί ξανα οποτε τα έχω μπλεξει λίγο. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο myphone. gr για να κατεβάσω το clockwork mode και να το εγκαταστήσω. Το εγκατεστησα λοιπόν στο κινητό άλλά δεν το ανοίγει. Όπως προανέφερα δεν έχω ασχοληθεί ξανα οποτε τα έχω μπλεξει λίγο. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο myphone. gr για να κατεβάσω το clockwork mode και να το εγκαταστήσω. Το εγκατεστησα λοιπόν στο κινητό άλλά δεν το ανοίγει. εεεεεε ;
NIKOsVAIO Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 εεεεεε ; Ωχ συγνωμη.Το postαρε πολλες φορες!
NIKOsVAIO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους, ηθελα καιρο να μπω στον κοσμο του android και μολις ετυχε να αποκτησω ενα zte racer.Δεν ειναι κανα σπουδαιο κινητο και επειδη ειναι σχετικα αργο και εχοντας διαβασει τα πλεονεκτηματα του να εισαι rooted αποφασισα με τη μια να βαλω μια custom rom.Δεν εχω ξαναασχοληθει αφου προερχομαι απο τα απλα κινητα οποτε θα χρειαστω βοηθεια για το πως θα το καταφερω αυτο.Ευχαριστω προκαταβολικα. Βοηθεια κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.