Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Επεσε στα χερια μου ενα τετοιο dvd και εχω την εξης απορια... Μπορω να εγκαταστησω windows 7 σε υπολογιστη με την αδεια χρησης που εχω απο το δικο μου νομιμο dvd ? Ο μονος λογος ειναι οτι αυτο το νεο περιεχει και το sp1 που δεν εχει το δικο μου. Ευχαριστω.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ναι μπορεις αν δεν υπαρχει και σε αλλον υπολογιστη . γιατι λες οτι δεν εχει το δικο σου ; δεν του κανεις update ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Φυσικα και του κανω update αλλα ειναι χρονοβορο ενω στο dvd της εικονας περιεχεται το sp1. Οταν λες οτι "αν δεν υπαρχει σε αλλο υπολογιστη" τι ενοεις ? Κατα την εγκατασταση θα μου ζητησει μαλλον serial (μπορει και οχι ?) και λεω να το παρακαμψω και να κανω ενεργοποιηση των windows με το κλειδι απο το δικο μου dvd.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Φυσικα και του κανω update αλλα ειναι χρονοβορο ενω στο dvd της εικονας περιεχεται το sp1. Οταν λες οτι "αν δεν υπαρχει σε αλλο υπολογιστη" τι ενοεις ? Κατα την εγκατασταση θα μου ζητησει μαλλον serial (μπορει και οχι ?) και λεω να το παρακαμψω και να κανω ενεργοποιηση των windows με το κλειδι απο το δικο μου dvd. οταν τελειωσει η εγκατασταση τοτε θα σου ζητησει συγγορα κλειδη και πιο θα βαλεις αυτο που ειναι στο dvd δεν πρεπει ενα serial number να τρεχουν σε δυο υπολογιστες ταυτοχρονα για αν σε πιασει η microsoft θα σου πει οτι στον υπολογιστη που εχεις κανεις τελευτεο format οτι ειναι πλαστα τα windows
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 οταν τελειωσει η εγκατασταση τοτε θα σου ζητησει συγγορα κλειδη και πιο θα βαλεις αυτο που ειναι στο dvd δεν πρεπει ενα serial number να τρεχουν σε δυο υπολογιστες ταυτοχρονα για αν σε πιασει η microsoft θα σου πει οτι στον υπολογιστη που εχεις κανεις τελευτεο format οτι ειναι πλαστα τα windows Ετσι ακριβως και λεω να βαλω το κλειδι απο το dvd που εχω χωρις το sp1 . Τωρα για αυτο που λες οτι αν τρεχουν σε δυο διαφορετικα pc windows με το ιδιο key οτι τα πιανει η Microsoft λογικο μεν αλλα επετρεψε μου να εχω τις επιφυλλαξεις μου που ομως δεν μπορω να πω εδω λογω των κανονων του forum.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ετσι ακριβως και λεω να βαλω το κλειδι απο το dvd που εχω χωρις το sp1 . Τωρα για αυτο που λες οτι αν τρεχουν σε δυο διαφορετικα pc windows με το ιδιο key οτι τα πιανει η Microsoft λογικο μεν αλλα επετρεψε μου να εχω τις επιφυλλαξεις μου που ομως δεν μπορω να πω εδω λογω των κανονων του forum. ναι αυτο μπορεις να το κανεις αλλα λεω με το update δεν σου το βρεισκη ;;; σε εμενα που εκανα φορματ πριν λιγο καιρο που με το εγκατεστησα εκανα update αμεσως και μου τα βρεικε ολα σε εσενα οχι ; ----εδιτ-------- αρχει να βαλεις και την ιδια εκδοση π.χ home pre οπως δειχνης στο dvd
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ναι αυτο μπορεις να το κανεις αλλα λεω με το update δεν σου το βρεισκη ;;; σε εμενα που εκανα φορματ πριν λιγο καιρο που με το εγκατεστησα εκανα update αμεσως και μου τα βρεικε ολα σε εσενα οχι ; ----εδιτ-------- αρχει να βαλεις και την ιδια εκδοση π.χ home pre οπως δειχνης στο dvd Μια χαρα μου τα βρισκει απλα ειναι χρονοβορα η εγκατασταση του sp1 Παντα μιλαμε για ιδια εκδοση ..
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μια χαρα μου τα βρισκει απλα ειναι χρονοβορα η εγκατασταση του sp1 Παντα μιλαμε για ιδια εκδοση .. OK βαλτα
Bspus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. Εδω σε XP με καινουρια cd δουλευαν κωδικοι απο την εποχη που δεν υπηρχε ουτε sp2. Αρκει βεβαια να μην προκειται για black listed εκδοσεις. Αλλα τετοια ειχαμε στα XP με τα volume licenses. Στα 7 δεν εχουμε τετοια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Στο dvd που εχω δεν εχει καθολου key και μας ειπαν οτι για καθε υπολογιστη θα χρησιμοποιουμε το key απο το αυτοκολητο που εχει ο καθενας.
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Στο dvd που εχω δεν εχει καθολου key και μας ειπαν οτι για καθε υπολογιστη θα χρησιμοποιουμε το key απο το αυτοκολητο που εχει ο καθενας. Αυτό το λένε για να είναι νόμιμη στο γραφείο,τα dvd δεν έχουν ενσωματωμένο τίποτα που να τα ξεχωρίζει,όλα τα dvd (της ίδιας έκδοσης) είναι πανομοιότυπα,μπορείς δηλαδή να τα περάσεις όπου θες με όποιο νόμιμο κλειδί έχεις αρκεί αυτό το κλειδί να το χρησιμοποιείς μόνο σε ένα H/Υ εκτός αν έχεις κλειδί που είναι για παραπάνω άδειες(έχει και τέτοια). Αν θες δηλαδή να το περάσεις στο Η/Υ του σπιτιού σου κάνε το άνετα πέρνα το κλειδί σου την ώρα που κάνει εγκατάσταση και θα είσαι οκ όπως είπανε και οι άλλοι να είναι ίδια έκδοση όμως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτό το λένε για να είναι νόμιμη στο γραφείο,τα dvd δεν έχουν ενσωματωμένο τίποτα που να τα ξεχωρίζει,όλα τα dvd (της ίδιας έκδοσης) είναι πανομοιότυπα,μπορείς δηλαδή να τα περάσεις όπου θες με όποιο νόμιμο κλειδί έχεις αρκεί αυτό το κλειδί να το χρησιμοποιείς μόνο σε ένα H/Υ εκτός αν έχεις κλειδί που είναι για παραπάνω άδειες(έχει και τέτοια). Αν θες δηλαδή να το περάσεις στο Η/Υ του σπιτιού σου κάνε το άνετα πέρνα το κλειδί σου την ώρα που κάνει εγκατάσταση και θα είσαι οκ όπως είπανε και οι άλλοι να είναι ίδια έκδοση όμως. Ευχαριστω.Αυτο ακριβως θελω αν χρειαστει να κανω format γιατι με το ghost το εχω ...ξεχασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.