KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 γεια μαγκες..εχω ενα pc με amd κτλ κτλ...και θελω να δοκιμασω τα mac...αποτι εχω μαθει δεν μπαινουνε σε pc λογο hardware...εχω παρει το αυθεντικο cd απο εναν φιλο μου..αν τυχον το βαλω στο vmware..λετε να λειτουργησουνε?
aris1986 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 To VmWare για Windows δεν εχει επιλογη για να τρεξεις Mac .To αντιστροφο ισχύει βεβαια (Μac-Windows).Aν θυμαμαι καλα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 To VmWare για Windows δεν εχει επιλογη για να τρεξεις Mac .To αντιστροφο ισχύει βεβαια (Μac-Windows).Aν θυμαμαι καλα. πωω εφαγα πακετο δηλαδη ε? χαχαα
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μπορεις να βρεις ετοιμα appliances στα κλασικα μη νομιμα μερη. Κατα τ αλλα μπορεις να κανεις την εγκατασταση και μονος σου, αλλα θα πρεπει να το ψαξεις λιγο, καθως παιζει με συγκεκριμενες ρυθμισεις(bsd κλπ), τις οποιες δεν θυμαμαι λογω του ετοιμαπαραδοτου που ανεφερα πριν
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 στην εγκατασταση αν διαλεξει other λογισμικο δεν θα μπει ; ψαξε λιγο τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη γιατι μπορει να τρεχει στον υπολογιστη σου και να κανεις dual boot
Neo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Kατεβαζεισ ετοιμο image και αλλο ενα patch για το vmware.Τρεχω και το lion και το 10.6 αν θυμαμαι καλα.(τα image ειναι φτιαγμενα απο ελληνες!!)
Cham Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 γεια μαγκες..εχω ενα pc με amd κτλ κτλ...και θελω να δοκιμασω τα mac...αποτι εχω μαθει δεν μπαινουνε σε pc λογο hardware...εχω παρει το αυθεντικο cd απο εναν φιλο μου..αν τυχον το βαλω στο vmware..λετε να λειτουργησουνε? Θα βασανιστής χωρίς να πάρεις ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως σωστά σου είπαν αν είχες Intel_nVidia τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Εγώ θα σου προτείνω αν θέλεις osx να πάρεις ενα Netbook συμβατό και να το φτιάξεις εσυ Hackint0sh η ακόμα κ να το βρεις έτοιμο. Επειδή το osx είναι αρκετά πιο ελαφρύ λειτουργικό σε καλό νετβοοκ το απογειώνει.
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 μπαινει και σε AMD συστημα. το εχω βαλει στο HTPC της υπογραφης μου! με καθολου intel- nvidia κομματια πανω! το εκανα καθαρα πειραματικα, με VMware. και χωρις να ειμαι προγραμματιστης για να "πειραξω" κατι. αν θες να το κανεις Dual boot με win, μαλλον ΔΕΝ γινεται!! αν θες, θα σου πω λεπτομερειες το απογευμα απο το σπιτι.
Cham Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το vMware μπαίνει παντού αφού είναι εικονικό. To hackint0sh όμως που υπονοεί ο φίλος μας αν κατάλαβα καλά υλοποιείται σε μερικούς Amd με pathing kernel αλλά μπορεί μέχρι κ να τον κάψεις αν αυτός που το paτchαρε έκανε ενα λαθάκι.. Σε καμιά περίπτωση δεν έχεις την συμβατότητα που πρέπει ώστε να θεωρηθεί το hackint0sh πετυχημένο, μιας και η Apple δεν έχει υλοποιήσεις σε Amd. Μέτα φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις Update αν κάποιος δεν κάτσει να φτιάξει καινούριο Kernel..
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 που θα βρω αν τρεχει ο δικος μου MAC τι ειναι τα hackint0sh ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 που θα βρω αν τρεχει ο δικος μου MAC τι ειναι τα hackint0sh ; Check it
Cham Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 που θα βρω αν τρεχει ο δικος μου MAC τι ειναι τα hackint0sh ; Το Νετβοοκ που σου πρότεινα σε άλλο ποστ τα παίρνει και μάλιστα με αρίστη συμβατότητα - επίδοση. (Το έχω εγώ) Αν μας πεις τι υπολογιστή έχεις θα σου πούμε και γι'αυτον. Hackint0sh είναι η προσαρμογή osx λειτουργικού σε non Apple computers.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το Νετβοοκ που σου πρότεινα σε άλλο ποστ τα παίρνει και μάλιστα με αρίστη συμβατότητα - επίδοση. (Το έχω εγώ) Αν μας πεις τι υπολογιστή έχεις θα σου πούμε και γι'αυτον. Hackint0sh είναι η προσαρμογή osx λειτουργικού σε non Apple computers. δεν θελω να βαλω σε εκεινο γιατι θα το χρεισιμοποιηει πιο πολυ η αδερφη και εδω καλα καλα δεν ξερει απο windows θα την παω σε mac OS ; intel pentium core2duo E2220 2,4GHz Asus P5E-VM HDMI NVIDIA GeForce 8800 GS 2x1GB RAM DDR2 αυτο Check it ΟΚ ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μια χαρά μπαίνει.. α ωραια γιατι μια φορα ασχοληυθκα να τα βαρω αλλα κολισα καπου δεν ηξερε κανεις και τα παρατησα που θα τα βρω ;; βαζω κανονικα τα DVD τις Apple π.χ. αυτο ; ή ειναι ξεζωριστωλογισμο λογικα το πρωτο ειναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.