Kopelaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ο πατερας μου πριν απο καποιες μερες ανοιξε e-mail απο αγνωστο αποστολεα και κολλησε ο υπολογιστης μου εναν επικινδυνο ιο οπως ειπε και το panda. Πρεπει να τον καθαρισε τον ιο γτ δεν μου εχει ξαναβγαλει καποια ειδοποιηση, το θεμα ομως ειναι οτι διαγραφηκαν ολα τα αρχεια που ειχα στην επιφανεια εργασιας μου και καποια αλλα γενικα σε φακελους του Υπολογιστη Μου καθως και Ολα τα Προγραμματα απο την Εναρξη εκτος του windows live messenger. Αυτο δεν με πειραζει ιδιαιτερα να σας πω την αληθεια γιατι μπορω να ξανακατεβασω ολα το προβλημα μου ειναι οτι παταω δεξι κι αριστερο κλικ και δεν γινεται τιποτα απολυτως απλα ανοιγει η εναρξη. Μετα ειναι και το οτι κατεβαζω για παραδειγμα το uTorrent στην επιφανεια εργασιας και δεν το βλεπω. Πρεπει να μπω στην Επιφανεια Εργασιας απο τον Υπολογιστη Μου για να το δω. Γενικα εχει γινει ενας χαμος και θα ηθελα βοηθεια γιατι δεν γνωριζω δυστυχως και πολλα πραγματα για τους υπολογιστες σε τετοιο επιπεδο. Παρακαλω μην αρχισετε να μου λετε να παω να αλλαξω κατι απο το hardware η να το παω σε καποιον ειδικο αλλα να μου δωσετε καποια βοηθεια για να το λυσω μονος μου και μετα σαν εσχατη λυση τα δυο προηγουμενα.
aris1986 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εκανες κανενα restore point(επαναφορα συστηματος)σε προηγουμενη μερα; Εκανες κανενα scan με το panda? Μπες σε safe mode να δεις αμα δεν στα δειχνει και κει.
dimitrisOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 εχουν σβηστει ολα τα αρχεια απο την επειφανεια και ο καδος ανακυκλωσης αν ναι τοτε ειναι κρυφα τα εικονηδια
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε αυτα που λέει ο aris αν και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν ειμουν στην θέση σου θα έσωζα οτι αρχεία εχω και θα έκανα ενα format για να καθαρίσουν ολα
Kopelaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτο που ειπε ο dimitris ισχυει... Οσο για σενα ari σε ειπα δεν ξερω καλα απο υπολογιστες αμα εχεις την καλοσυνη να μου πεις πως το κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.