Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μονο εγω πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι πιο γενναιες οι μειωσεις;

Οταν το ΧΒΟΧ εχει 190€, νομιζω οτι η εκδοση του PS3 στα 160GB θα επρεπε να ειχε το πολυ 200€.

Ειναι και μιας ηλικιας εξαλλου η κονσολα...

το XBOX δεν εχει bluray player.

μηπως θα θελες να στο χαριζε κιολας το PS3 η SONY; :rolleyes:

Δημοσ.

Nαι αυτο ειπα...να μου το χαριζε... :wacko: Οταν το Media markt το ειχε βγαλει προσφορα στα 199€ πριν κατι μηνες, προφανως το χαριζε...

Oταν ενα standalone br player εχει 77€ (http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players_recorders.html?keyphrase=blu+ray) και υποθετω οτι σε προσφορες θα βρισκεις ακομα πιο φτηνα με 50-60€), τοτε κατα τη γνωμη μου τα 250€ ειναι πολλα.

Εξαλλου το bluray για παρα πολλους ειναι αχρηστο...Εγω θελω να παρω ενα PS3 αλλα με ενδιαφερουν αποκλειστικα τα παιχνιδια..

αν ηθελα να βλεπω ταινιες bluray θα ειχα παρει ενα drive για το pc και θα εβλεπα.

Δημοσ.

Σκέτο το ματάκι να το αγοράσεις από το ιντερνετ έχει γύρω στα 35€! Φαντάσου τι κόστος έχει για τη Sony! Άσε που θα κέρδιζε πολύ περισσότερα αν το κατέβαζε κι άλλο, γιατί πολλοί μπορεί να το προτιμούσαν από το να αγοράσουν stand alone brplayer ;)

Δημοσ.

Οταν το Media markt το ειχε βγαλει προσφορα στα 199€ πριν κατι μηνες, προφανως το χαριζε...

δηλαδη αν αυριο αρχιζε το Media Markt να δινει τζαμπα τις κονσολες για να διαφημισει το μαγαζι της,θα πρεπε να κανει το ιδιο και η Σονυ;

νομιζω καλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε τα σχεδια της καθε,ξεχωριστης επιχειρησης.

Oταν ενα standalone br player εχει 77€ (http://www.skroutz.gr/c/431/dvd_players_recorders.html?keyphrase=blu+ray) και υποθετω οτι σε προσφορες θα βρισκεις ακομα πιο φτηνα με 50-60€), τοτε κατα τη γνωμη μου τα 250€ ειναι πολλα.

Πως ακριβως ειναι πολλα;

το Χbox κανει 200ε.Το PS3 κανει 250ε.ενα standalone κανει 50ε οπως εσυ ο ιδιος λες.το Χbox δεν εχει bluray.To PS3 εχει.

Δηλαδη το PS3 με 250ε προσφερει ακριβως τα ιδια πραματα στην ιδια τιμη,αν αντι αυτου αγοραζες ενα Χβοχ με ενα standalone bluray player

και ξαναρωτα πως ακριβως ειναι πολλα;

Εξαλλου το bluray για παρα πολλους ειναι αχρηστο...Εγω θελω να παρω ενα PS3 αλλα με ενδιαφερουν αποκλειστικα τα παιχνιδια..

αν ηθελα να βλεπω ταινιες bluray θα ειχα παρει ενα drive για το pc και θα εβλεπα.

αυτο το

για παρα πολλους ειναι αχρηστο
ειναι ενα γεγονος που συνεπαγεται απο επισημες ερευνες αγορας,η ειναι καθαρα υποθετικο γενικολογο συμπερασμα της δικιας σου προσωπικης αντιληψης;

διοτι αν ειναι το δευτερο,τοτε και η δικια μου προσωπικη αντιληψη για το θεμα αυτο,λεει αλλα.

Σκέτο το ματάκι να το αγοράσεις από το ιντερνετ έχει γύρω στα 35€! Φαντάσου τι κόστος έχει για τη Sony! Άσε που θα κέρδιζε πολύ περισσότερα αν το κατέβαζε κι άλλο, γιατί πολλοί μπορεί να το προτιμούσαν από το να αγοράσουν stand alone brplayer ;)

μονο που ξεχνας δυο πραματακια:

1.το PS3 δεν ειναι μονο ενα standalone br player.

2.επισης η Σονυ παραγει και πουλαει ξεχωριστα standalone br players.

αν σκεφτεις λιγο επιχειρηματικα,πιστευω θα καταλαβεις γρηγορα το ποσο fail ειναι το συγκεκριμενο επιχειρημα σου.

Στο amazon έχει την 320 gb έκδοση στα 250 ευρώ και με καλό δώρο ;)

τοσο ακριβα; εδω μονο με 100ε παιρνω 2TB HDD.ντροπη Σονυ,ντροπη,επρεπε να το πουλαγες το PS3 100e.καποιος που θα ηθελε να παρει σκληρο δισκο,θα επαιρνε την κονσολα σου αντι τον σκληρο.

ετσι δεν παει;

Δημοσ.

Οταν το Media markt το ειχε βγαλει προσφορα στα 199€ πριν κατι μηνες, προφανως το χαριζε...

δηλαδη αν αυριο αρχιζε το Media Markt να δινει τζαμπα τις κονσολες για να διαφημισει το μαγαζι της,θα πρεπε να κανει το ιδιο και η Σονυ;

νομιζω καλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε τα σχεδια της καθε,ξεχωριστης επιχειρησης.

Πως ακριβως ειναι πολλα;

το Χbox κανει 200ε.Το PS3 κανει 250ε.ενα standalone κανει 50ε οπως εσυ ο ιδιος λες.το Χbox δεν εχει bluray.To PS3 εχει.

Δηλαδη το PS3 με 250ε προσφερει ακριβως τα ιδια πραματα στην ιδια τιμη,αν αντι αυτου αγοραζες ενα Χβοχ με ενα standalone bluray player

και ξαναρωτα πως ακριβως ειναι πολλα;

αυτο το ειναι ενα γεγονος που συνεπαγεται απο επισημες ερευνες αγορας,η ειναι καθαρα υποθετικο γενικολογο συμπερασμα της δικιας σου προσωπικης αντιληψης;

διοτι αν ειναι το δευτερο,τοτε και η δικια μου προσωπικη αντιληψη για το θεμα αυτο,λεει αλλα.

μονο που ξεχνας δυο πραματακια:

1.το PS3 δεν ειναι μονο ενα standalone br player.

2.επισης η Σονυ παραγει και πουλαει ξεχωριστα standalone br players.

αν σκεφτεις λιγο επιχειρηματικα,πιστευω θα καταλαβεις γρηγορα το ποσο fail ειναι το συγκεκριμενο επιχειρημα σου.

τοσο ακριβα; εδω μονο με 100ε παιρνω 2TB HDD.ντροπη Σονυ,ντροπη,επρεπε να το πουλαγες το PS3 100e.καποιος που θα ηθελε να παρει σκληρο δισκο,θα επαιρνε την κονσολα σου αντι τον σκληρο.

ετσι δεν παει;

Λες να μην τσουβαλιαζουμε αλλα εσυ κι αν τσουβαλιαζεις! Απο τη μια λες αν θελω να μου χαρισει την κονσολα η Sony. Απο την αλλη τελευταιο σου "επιχειρημα" με το σκληρο δισκο ειναι οτι ναναι.

Οσον αφορα το γιατι ειναι ακριβο, το λες και μονος σου.Με 250 € αγοραζεις 2 ξεχωριστες συσκευες. οταν ΜΙΑ συσκευη ενσωματωνει αυτες τις λειτουργιες, η κοινη λογικη υπαγορευει οτι η τιμη της θα ειναι χαμηλοτερη μιας και δε χρειαζεσαι δυο τροφοδοτικα,δυο πλαστικα κουτια,κλπ κλπ.

Οσο για το αν τα blu ray players ειναι αδιαφορα στον περισσοτερο κοσμο, δες εδω http://www.foxnews.com/scitech/2011/04/19/feeling-blue-blu-ray/ ενα απο τα απειρα sites που αναφερονται στην αποτυχια του blu ray.

Σαν μεσο αποθηκευσης εχει επισης αποτυχει λογω του γεγονοτος οτι τα δισκακια εχουν υψηλες τιμες και χαμηλες ταχυτητες και δε μπορουν να ανταγωνιστουν τους σκληρους.

Παρολα αυτα, αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ο fanboy-σμος οσον αφορα την υπερασπιση της Sony.

Δεν ειπα ποτε ουτε να μου το χαρισει, ουτε να το πουλησει 100€.

50€ πιο κατω ειπα να το δωσει, για να ειναι πιο ανταγωνιστικη η τιμη και γιατι σαν καταναλωτης πιστευω οτι αυτη θα επρεπε να ειναι η τιμη μιας κονσολας που πλεον ειναι και μιας ηλικιας.

Το πως φτασαμε απο το 200€ στο χαρισμα και στα υπολοιπα, μονο εσυ το ξερεις!

Δημοσ.

Αγόρασα το Playstation 3 το πάσχα του 2007 με 750 ευρώ. Άξιζε τα λεφτά του τότε δεν μπορώ να πω. Ήταν πολύ μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Τότε το πιο φτηνό blu-ray player είχε 400 ευρώ. Σήμερα όμως χρειάζεται αναβάθμιση. Οι κάρτες γραφικών για PC είναι πιο μπροστά και οικονομικότερες πλέον. Ιστορικά η Sony αναβαθμίζει το playstation κάθε 5 χρόνια περίπου (PS 1995 , PS2 2000, PS3 2006). Καιρός είναι να βγει το PS 4 έτσι και αλλιώς το PS3 όπως προκάτοχοι του είναι πλέον εξαιρετικά ευάλωτο στην πειρατεία. Προβλέπω το το PS 4 να είναι ελαφρύτερο, να μην ζεσταίνει το δωμάτιο σαν σόμπα και να έχει τόσο θεαματικά γραφικά που να συγκινεί και τον πιο αδιάφορο gamer. Ίσως να φοβούνται την οικονομική κρίση. Το PS3 άργησε πολύ να κάνει απόσβεση συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες εκδόσεις. Επίσης παραδοσιακά η αρχική του τιμή δεν είναι ιδιαίτερα προσιτή. Για το PS μάζευα το 1996 χρήματα ,για μήνες για να το αποκτήσω. Και μόνο που είχε CD όταν η Sega και η nintento δούλευαν με τα cartidge , το έκανε εντυπωσιακό. Θυμάμαι πως ήταν πολύ ανώτερο για την εποχή του από τα αντίστοιχα PS2 και PS3 όταν πρωτοεμφανίστηκαν.

Δημοσ.
Απο την αλλη τελευταιο σου "επιχειρημα" με το σκληρο δισκο ειναι οτι ναναι.

δεν ειναι δικο μου επιχειρημα.

το επιχειρημα:

Σκέτο το ματάκι να το αγοράσεις από το ιντερνετ έχει γύρω στα 35€! Φαντάσου τι κόστος έχει για τη Sony! Άσε που θα κέρδιζε πολύ περισσότερα αν το κατέβαζε κι άλλο, γιατί πολλοί μπορεί να το προτιμούσαν από το να αγοράσουν stand alone brplayer

χρησιμοποιησα σε περιπτωση που δεν το καταλαβες.

και δε χρειαζεσαι δυο τροφοδοτικα

δηλαδη 50ε κανει ενα τροφοδοτικο και ενα πλαστικο; τοσο ψηλα εχουν φτασει οι τιμες; :confused:

Οσο για το αν τα blu ray players ειναι αδιαφορα στον περισσοτερο κοσμο, δες εδω http://www.foxnews.c...g-blue-blu-ray/ ενα απο τα απειρα sites που αναφερονται στην αποτυχια του blu ray.

Σαν μεσο αποθηκευσης εχει επισης αποτυχει λογω του γεγονοτος οτι τα δισκακια εχουν υψηλες τιμες και χαμηλες ταχυτητες και δε μπορουν να ανταγωνιστουν τους σκληρους.

μα δεν μιλησα για τον περισσοτερο κοσμο.γνωριζω οτι το bluray format δεν ειχε την εξαπλωση που επιθυμουσαν οι εταιρειες πισω απο αυτο,αν και τα φετινα νουμερα ειχνουν αυξηση στις πωλησεις απο οτι περυσι,με αντιστοιχη μειωση στα dvd players.

εγω ομως αναφερομαι σε αυτον που θελει να αγορασει ενα ps3,απο που προκυπτει οτι θεωρει το bluray το οποιο προσφερει η κονσολα ως εξτρα λειτουργια,ως αχρηστο accessory.?

ειδικα οταν ειναι γνωστο πως μεγαλο μερος των πωλησεων των bluray players αποτελειται απο το ps3?

εσυ λες οτι σου ειναι αχρηστο.απο την αλλη ομως εγω και ενας φιλος μου,οταν πηραμε το ps3 το πηραμε διοτι θελαμε και το bluray που παρειχε.επομενως ειναι η δεν ειναι αχρηστο το bluray player toy ps3 για το συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο;

αυτο ρωταω.

50€ πιο κατω ειπα να το δωσει, για να ειναι πιο ανταγωνιστικη η τιμη και γιατι σαν καταναλωτης πιστευω οτι αυτη θα επρεπε να ειναι η τιμη μιας κονσολας που πλεον ειναι και μιας ηλικιας.

Το πως φτασαμε απο το 200€ στο χαρισμα και στα υπολοιπα, μονο εσυ το ξερεις!

οταν ζητας απο την εταιρεια,ενω ηδη κανει μειωση 50ε,να κανει αλλα ακομη 50ε μειωση ωστε η τιμη πωλησης της κονσολας να γινει ιδια με την ανταγωνιστικη της κονσολα η οποια ομως προσφερει τα μισα,οσο αφορα το hardware,απο οτι η συγκεκριμενη κονσολα,

τοτε ναι στο δικο μου λεξικο αυτο σημαινει χαρισμα.

διαφωνεις,δεν διαφωνεις,ετσι ειναι.

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι να το μειωσει 50 ευρω ακομα???Καθιστε να βγει με το καλο το Wii U και θα δειτε μειωσεις.Αμα καποιανου δεν του αρεσει το BluRay ας παρει X-Box 360.Πιστευω πως η μειωση της Sony ειναι πολυ γενναια γιατι να μην ξεχναμε και το προσφατο χακαρισμα το οποιο μειωσε τις πωλησεις των παιχνιδιων.

Δημοσ.

για να μειώνει τις τιμές μπορεί να ετοιμάζει κάτι καινούριο και να θέλει να κάνει άλλον ένα κύκλο πωλήσεων με αυτή την έκπτωση

Δημοσ.

δεν ειναι δικο μου επιχειρημα.

το επιχειρημα:

χρησιμοποιησα σε περιπτωση που δεν το καταλαβες.

Καταλαβα που αναφεροσουν αλλα προφανως εσυ δεν καταλαβες οτι το συγκεκριμενο "αντεπιχειρημα" εγω τουλαχιστον το θεωρω λιαν επιεικως απαραδεκτο.

δηλαδη 50ε κανει ενα τροφοδοτικο και ενα πλαστικο; τοσο ψηλα εχουν φτασει οι τιμες; :confused:

Απο ολα οσα εγραψα αυτο καταλαβες ή απλα θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις;

Πες μου για να ξερω που και πως απευθυνομαι...

Δηλαδη εσυ εννοεις οτι ειναι λογικο 2 ανεξαρτητες συσκευες να κοστιζουν το ιδιο με μια που ενσωματωνει τις ιδιες λειτουργιες;Ας δουμε ενα παραδειγμα: το Panasonic BR player που ανεφερα πριν εχει τις εξης λειτουργιες:

1)ΒR player

2)DVD player

3)CD player

4)photo cd player

5)Divx player

6)Usb & Card reader

Για να αγορασεις ξεχωριστη συσκευη για την καθε λειτουργια θα εδινες το λιγοτερο 25€.25 Χ 6 = 150€.

Τοτε γιατι η Panasonic το δινει 77€;

μα δεν μιλησα για τον περισσοτερο κοσμο.γνωριζω οτι το bluray format δεν ειχε την εξαπλωση που επιθυμουσαν οι εταιρειες πισω απο αυτο,αν και τα φετινα νουμερα ειχνουν αυξηση στις πωλησεις απο οτι περυσι,με αντιστοιχη μειωση στα dvd players.

εγω ομως αναφερομαι σε αυτον που θελει να αγορασει ενα ps3,απο που προκυπτει οτι θεωρει το bluray το οποιο προσφερει η κονσολα ως εξτρα λειτουργια,ως αχρηστο accessory.?

ειδικα οταν ειναι γνωστο πως μεγαλο μερος των πωλησεων των bluray players αποτελειται απο το ps3?

εσυ λες οτι σου ειναι αχρηστο.απο την αλλη ομως εγω και ενας φιλος μου,οταν πηραμε το ps3 το πηραμε διοτι θελαμε και το bluray που παρειχε.επομενως ειναι η δεν ειναι αχρηστο το bluray player toy ps3 για το συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο;

αυτο ρωταω.

οταν η πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου αδιαφορει προφανως για τα blu ray ως μεσο αναπαραγωγης ταινιων υψηλης ευκρινειας αλλα και ως μεσο αποθηκευσης δεδομενων, τοτε γιατι να το ενδιαφερει ως accessory στο ps3? εσυ κρινεις με βαση τις αναγκες τις δικες σου και του φιλου σου αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο.

οταν ζητας απο την εταιρεια,ενω ηδη κανει μειωση 50ε,να κανει αλλα ακομη 50ε μειωση ωστε η τιμη πωλησης της κονσολας να γινει ιδια με την ανταγωνιστικη της κονσολα η οποια ομως προσφερει τα μισα,οσο αφορα το hardware,απο οτι η συγκεκριμενη κονσολα,

τοτε ναι στο δικο μου λεξικο αυτο σημαινει χαρισμα.

διαφωνεις,δεν διαφωνεις,ετσι ειναι.

Το δικο σου λεξικο μου ειναι προσωπικα αδιαφορο, οπως και το δικο μου σε σενα φανταζομαι.

Σημασια εχουν τα επιχειρηματα που προβαλλει ο καθενας να στηριξει τη γνωμη του. Το "διαφωνεις,δεν διαφωνεις,ετσι ειναι" ειναι ενδεικτικο της απουσιας ουσιαστικων επιχειρηματων απο την πλευρα σου.

Oτι το ΧΒΟΧ εχει το μισο hardware, ουτε καν θα το σχολιασω γιατι πολυ απλα ειναι off topic, απλα θα επισημανω οτι ειναι ακομα μια ενδειξη του fanboy-σμου σου.Εγω fanboy ποτε δεν υπηρξα και ουτε προκειται να γινω.Εχουν περασει απο τα χερια μου SNES,Dreamcast,Sega Game Gear,PSX,XBOX & XBOX 360 και μολις πεσει και αλλο η τιμη του PS3 θα το αγορασω κι αυτο.

Δημοσ.

Πουλανε κατω του κοστους, για να διαδωθει το blueray

οχι φιλε μου, απλα ειναι ενα προιον σχεδον 5 ετων.

και πολυ αργησανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...