Προς το περιεχόμενο

ρουτερ κανει μονο του restart

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουμε cyta και καθε μερα, μα καθε μερα, το ρουτερ κανει απο μονο του restart και για καποια λεπτα δεν εχουμε ιντερνετ. εχει προβλημα η εταιρεια ή ζεσταινεται το ρουτερ επειδη ειναι πολλες ωρες ανοιχτο?

post-169667-0-50297200-1313534420_thumb.jpg

Δημοσ.

καλα τα καταλαβα παλι. ειδες κι αποειδες και ειπες να ρωτησεις ε; :P

αν ζεσταινεται και φταιει αυτο...βρες τροπο να αεριζεται καλυτερα. αλλιως ισως στρωσει με κανα firmware update. το δικο μου thomson εστρωσε απο τα restart κυριως με περασμα αλλου firmware αλλα και με ενα εξωτερικο 8αρι ανεμιστηρακι να ρουφαει αερα προς τα εξω.

Δημοσ.

ΜΟΥ!

τι ηθελα και το ειπα ε;

σκεψου...ενα μινι προγραμμα που τρεχει το ρουτερ για να δουλευει. καθε τοσο οι εταιρειες βγαζουν πιο νεα, πιο βελτιωμενα, η απλα καποιο κανει το ρουτερ σου να δουλευει καλυτερα με τη γραμμη σου.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι τα thomson και σταθερα, αρκει να πετυχεις το συνδυασμο για τη γραμμη σου.

και να το κλεινεις το βραδυ, οταν θα το ανοιγεις παλι, μετα απο λιγο θα ζεσταινεται αρκετα, ειδικα οσο ειναι ζεστος ο καιρος. δεν κερδιζεις τιποτα.

Δημοσ.

εχουμε cyta και καθε μερα, μα καθε μερα, το ρουτερ κανει απο μονο του restart και για καποια λεπτα δεν εχουμε ιντερνετ. εχει προβλημα η εταιρεια ή ζεσταινεται το ρουτερ επειδη ειναι πολλες ωρες ανοιχτο?

Το "προφίλ" της σύνδεσης είναι ρυθμισμένο να κλειδώνει σε μεγάλες ταχύτητες. Η σύνδεση σου όμως είναι κακής ποιότητας (πχ λόγω καλωδίωσης) και έχει απώλειες με αποτέλεσμα να "πετάει λάθη" τα οποία "μπουκώνουν" το ρούτερ. Αυτό μετά απο έναν αριθμό λαθών είναι προγραμματισμένο να κάνει επανεκκίνηση.

Πες την εταιρία να σου το κάνει να κλειδώνει χαμηλότερα. Θα χάσεις σε ταχύτητα άλλα θα κερδίσεις σε σταθερότητα της σύνδεσης.

Δημοσ.

Φίλε μου δώσε μας μερικά στοιχεία για την γραμμή σου μεσα απο το status του router downstream upstrea snr κτλπ.

Το πρόβλημα στο έβγαλε ξαφνικά η απο την αρχή που έβαλες cyta ?

To έχεις αναφέρει το πρόβλημα στην εταιρία ?

Δημοσ.

Φίλε μου δώσε μας μερικά στοιχεία για την γραμμή σου μεσα απο το status του router downstream upstrea snr κτλπ.

Το πρόβλημα στο έβγαλε ξαφνικά η απο την αρχή που έβαλες cyta ?

To έχεις αναφέρει το πρόβλημα στην εταιρία ?

φιλε ειμαι φιλη και για αυτο δεν καταλαβα γρι απο αυτα που μου εγραψες. εχει κανενα μηνα που το κανει καθημερινα, αν ποτε το σηκωσουν το τηλεφωνο θα τους το πω.το κανει κυριως τα βραδια.

Δημοσ.

καλα τα καταλαβα παλι. ειδες κι αποειδες και ειπες να ρωτησεις ε; :P

αν ζεσταινεται και φταιει αυτο...βρες τροπο να αεριζεται καλυτερα. αλλιως ισως στρωσει με κανα firmware update. το δικο μου thomson εστρωσε απο τα restart κυριως με περασμα αλλου firmware αλλα και με ενα εξωτερικο 8αρι ανεμιστηρακι να ρουφαει αερα προς τα εξω.

ειναι της cyta me custom firmware οποτε δεν μπορει να περασει κατι αλλο.β.για να παγωνει το ρουτερ απλα μην το εχει ξαπλωμενο κατω αλλα να το βαλει ορθιο.στηριζεται μια χαρα.ετσι εχω και εγω το 784 και η διαφορα θερμοκρασιας ειναι αισθητη.

Το "προφίλ" της σύνδεσης είναι ρυθμισμένο να κλειδώνει σε μεγάλες ταχύτητες. Η σύνδεση σου όμως είναι κακής ποιότητας (πχ λόγω καλωδίωσης) και έχει απώλειες με αποτέλεσμα να "πετάει λάθη" τα οποία "μπουκώνουν" το ρούτερ. Αυτό μετά απο έναν αριθμό λαθών είναι προγραμματισμένο να κάνει επανεκκίνηση.

Πες την εταιρία να σου το κάνει να κλειδώνει χαμηλότερα. Θα χάσεις σε ταχύτητα άλλα θα κερδίσεις σε σταθερότητα της σύνδεσης.

reboot μπορει να κανει για 10002 λογους παρα για τα errors.ετσι και αλλιως αμα εχεις πολλα errors θα χασει sync δεν θα κανει reboot.τα Thomson κανουν reboot για αλλους λογους οσο ξερω οχι για τα errors.ειχα δει πιο παλια να ζοριζεται με το wireless και να κανει reboot ενω με καλωδιο δεν εκανε τιποτα.και για τα errors το thomson εχει bugs Στα counters των errors εδω και χρονια.

φιλε ειμαι φιλη και για αυτο δεν καταλαβα γρι απο αυτα που μου εγραψες. εχει κανενα μηνα που το κανει καθημερινα, αν ποτε το σηκωσουν το τηλεφωνο θα τους το πω.το κανει κυριως τα βραδια.

δοκιμασε για το θεμα θερμοκρασια αλλιως βλεπω να σου στελνουν αλλο.στα logs γραφει και αιτια αλλα αστο.

Δημοσ.

το reboot στο κανει συνηθως οταν μπενις με λαπτοπ και μετα απο 4-5 ωρες θα σου ξανακανει ετσι ξεμπαρκα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...