Προς το περιεχόμενο

Συγκριση κινητων

Μαρακι!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...ειμαι αναμεσα σε 3 κινητα...το x10 mini το x10 mini pro και το x8...εσεις ποιο λετε? ενημερωτικά να σας πω οτι δεν εχω ξαναπαρει καποιο κινητο με οθονη αφης...!!!λοιπον...ακουω προτασεις!

Δημοσ.

Τι ζητας απο το τηλεφωνο σου, ποσα θες να δώσεις, εχεις προτίμηση σε κατάστημα - επιδοτηση, θες να ειναι ροζ, τι χρηση θα του κανεις, σε ενδαφερει μεταχείρισμενο?

Δημοσ.

Τι ζητας απο το τηλεφωνο σου, ποσα θες να δώσεις, εχεις προτίμηση σε κατάστημα - επιδοτηση, θες να ειναι ροζ, τι χρηση θα του κανεις, σε ενδαφερει μεταχείρισμενο?

Θελω να μπαινω αρκετα στο ιντερνετ...δεν εχω προτίμηση στο καταστημα και ναι με ενδιαφερει μεταχειρισμενοο!!

Δημοσ.

λες?? :/

λέει :mrgreen: Όπως είπε και ο αποπάνω, από αυτά τα τρία. Αν διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ίσως και το πότε τελικά θα πάρεις κινητό, αλλάξει το πράγμα ^_^

Δημοσ.

λέει :mrgreen: Όπως είπε και ο αποπάνω, από αυτά τα τρία. Αν διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ίσως και το πότε τελικά θα πάρεις κινητό, αλλάξει το πράγμα ^_^

εχεις κατι στον νου σου??? :rolleyes:

Δημοσ.

Σου προτινω ideos x5 αν θες να βλεπεις flash στο internet χωρις πρόβλημα μτχ ξεκιναει απο 140 και εχει 180 καινουριο. Αυτη τη στιγμη ειναι 2 γενιες μπροστά απο αυτα που εγραψες και το πιο δυνατο μεχρι τα 300ευρα. Επίσης δεν χρειάζεται να το πειράξεις καθόλου για να δειξει τις δυνατότητες του.

Μετα γυρω στα 100 και πιο κατω βρησκεις το zte blade. Πολυ καλο μια γενια μπροστά απο αυτα που γραφεις αλλα δεν εχει υποστιριξη adobe flash και πρεπει να το πειραξεις για να εκμεταλευτεις τις δυνατότητες του ή να το βρεις έτοιμο απο καποιον μερακλη μεταχειρισμενο ετοιμο πειραγμενο.

Αν σε νοιαζει το design και να ειναι γλυκουλι πας στο x10 mini η στ x8 αλλα ειναι σκιές μπροστα στο ideos x5.

Δεν μας ειπες το budget σου.

Δημοσ.

γυρο στα 150....αντε maximum 200 ευρο...οικονομικηη κριση παιδιααα...!!!!

Huawei IDEOS X5 likee..!!!ενδιαφερον!!!

Δεν έχει ραδιόφωνο. Σου αρέσει ακόμη;

(Το λέω αυτό επειδή 99,9% των γυναικών που ξέρω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να πάρουν κινητό χωρίς ραδιόφωνο)

Και μην διαβάσω πάλι τις γνωστές π@π@ριές ότι με ένα handsfree με ραδιόφωνο είναι κομπλέ. Με τη λογική αυτή κι ένα ραδιοφωνάκι από πάγκο στο δρόμο με 2 ευρώ είναι κομπλέ. Just saying.

Επίσης σύντομα πιθανότατα θα αντικατρασταθεί από το πολύ δυνατότερο Huawei Vision (το οποίο αναμένεται να είναι περίπου στην ίδια τιμή, άντε 10-15% παραπάνω)

Δημοσ.

Δεν έχει ραδιόφωνο. Σου αρέσει ακόμη;

(Το λέω αυτό επειδή 99,9% των γυναικών που ξέρω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να πάρουν κινητό χωρίς ραδιόφωνο)

Και μην διαβάσω πάλι τις γνωστές π@π@ριές ότι με ένα handsfree με ραδιόφωνο είναι κομπλέ. Με τη λογική αυτή κι ένα ραδιοφωνάκι από πάγκο στο δρόμο με 2 ευρώ είναι κομπλέ. Just saying.

Επίσης σύντομα πιθανότατα θα αντικατρασταθεί από το πολύ δυνατότερο Huawei Vision (το οποίο αναμένεται να είναι περίπου στην ίδια τιμή, άντε 10-15% παραπάνω)

ραδιοφωνοοο??δεν εχειι?δεν το παιρνω?χαχαχαχ!!!οχι δεν με ενδιαφερει αν εχει η οχι....ουτε σημασια 8α το εδειναα!!

Δημοσ.

Βουρ στο ideos τοτε. Και μτχ μην κολας μπορεις να βρεις εβδομαδας τηλ αριστο με εγγύηση αρκετα κατω απο τιμη καινουριου στις αγγελιες του insomnia.

Οσο για τα ακουστικά αρχαγγελε δεν ειναι οπως το λες γιατι δεν κουβαλάς κατι έξτρα. Ουτος ή αλλιώς για να παιξει το 99% των κινητων ραδιο θελουν τα ακουστικα τους οποτε απλα περνεις αυτα που εχουν ενσωματομενο με μονο μειον την ανοιχτη ακροαση πλεον.

Δημοσ.

http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=448&category_id=88&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=26

εδω εισαι αν δεν το βρεις σε καταστημα wind γιατι εγιναν αναρπαστα.κανεις την παραγγελια τηλεφωνικα σε 2 μερες ειναι σπιτι σου πληρωνεις το courier και το παιρνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...