karmen1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 καλα τοτε... πιστευεις οτι οσο πιο μεγαλα τα νουμερα τοσο πιο καλο ειναι το pc? Οχι πιστεύω ότι όταν δεν ξέρω ένα σπορ ή το μαθαίνω ή δεν κάνω παράπονα στη διαιτησία
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 καλα τοτε... πιστευεις οτι οσο πιο μεγαλα τα νουμερα τοσο πιο καλο ειναι το pc? οχι βεβαια.. αλλο ενα corsair 400αρι τροφοδοτικο και αλλο ενα no-name 600αρι..το ριχνει χαλαρα το corsair
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 καλα τοτε... πιστευεις οτι οσο πιο μεγαλα τα νουμερα τοσο πιο καλο ειναι το pc? Φίλε μου ας μήν συνεχίζουμε το offtopic! Ζήτησες αιτιολογία και νομίζω την πήρες, κοίτα λίγο την σύνθεση σου με αυτήν που πρότεινα και θα καταλάβεις..
Cool-processor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εχω αρχίσει να βαριέμαι τελικά στο αγαπημένο μου φόρουμ τελευταία... Ο κάθε ένας το κοντό και το μακρύ του και μάλιστα δεν καταλαβαίνει και που είναι λάθος... Οταν κάποια στιγμή κάνετε τα λεφτά αυτουνού που ζητάει την γνώμη σας δικά σας, τότε ελάτε να ξαναμιλήσουμε... doc +1 Btw 1ον δεν σου μιλησα ασχημα και 2ον δεν εχεις λογο να μου μιλας ετσι. 2ον αποτι εχω καταλαβει και απο την υπογραφη σου σου αρεσει να επιδικνυεις αυτα που εχεις. Μπορει να μην εχω τον υπολογιστη που εχεις εσυ,αλλα στοιχηματιζω οτι ξερω περισσοτερα απο εσενα,γιατι εσυ εισαι κλασσικο δειγμα ελληνα που στο μυαλο του εχει την μοστρα και οτι οσο πιο πολλα νουμερα και οσο πιο ακριβο ειναι κατι τοσο καλυτερο ειναι.Εφοσων εισαι ετσι και σου αρεσει που εισαι ετσι,δικαιωμα σου.Εγω απλα εκφραζω τι γνωμη μου χωρις να αναφαιρθω ουτε στο κοντο ουτε στο μακρυ μου.Αλλα αφου σου αρεσει να εισαι μπροστα στην οθονη σου και να προσπαθεις να φανεις ανωτερη,οκ τοτε.Δεν θα συνεχισω αυτη τη ψηφιακη συζητηση που ο καθενας μπορει να λεει οτι του ερθει στην κεφαλα του.
karmen1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δε σου μίλησα άσχημα και δε σου έκανα επίδειξη. Αν εσύ το πρόσεξες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... Από εκεί και πέρα. Η υπογραφή στο φόρουμ μπαίνει έτσι ώστε όταν έχουμε το Α ή το Βου πρόβλημα να ξέρει ο άλλος που απαντάει για να μας το λύσει το πρόβλημά μας, με τι Hardware έχει να κάνει... Και εν τέλει αφού εγώ η άσχετη και η επιδειξίας λέω αυτά που λέω και δεν στέκουν, για πες μου και εσύ ανάμεσα στις 2 συνθέσεις που είδες και την δικιά σου μεγάλε γνώστη του hardware που υπερτερείς; Και γιατί υπερτερείς; Και επίσης η μητρική με το 775 socket τι θα κάνει με τον επεξεργαστή που ούτε καν μας είπες ποιον i3? Μάλλον θα πλάθουν κουλουράκια... Σέβομαι τις γνώμες όλων εδώ μέσα αρκεί όταν κάποιος δεν έχει δίκιο να το παραδέχεται και να πει ναι ρε παιδιά sorry λάθος... Ο νεοέλληνας ποιος είναι τελικά σε αυτό το θέμα δεν ξέρω... Τέλος δεν είμαι η μόνη εδώ μέσα που σου είπε για την σύνθεσή σου... Αν είναι δικα σου τα λεφτά αγόρασε και 286 να παίξεις games Με τροφοδοτικό 1200W του κιλού και κάρτα από την εποχή που η μάνα μου μου άλλαζε πάνες...
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Ετοιμάσου τώρα..
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 1ον δεν σου μιλησα ασχημα και 2ον δεν εχεις λογο να μου μιλας ετσι. 2ον αποτι εχω καταλαβει και απο την υπογραφη σου σου αρεσει να επιδικνυεις αυτα που εχεις. Μπορει να μην εχω τον υπολογιστη που εχεις εσυ,αλλα στοιχηματιζω οτι ξερω περισσοτερα απο εσενα,γιατι εσυ εισαι κλασσικο δειγμα ελληνα που στο μυαλο του εχει την μοστρα και οτι οσο πιο πολλα νουμερα και οσο πιο ακριβο ειναι κατι τοσο καλυτερο ειναι.Εφοσων εισαι ετσι και σου αρεσει που εισαι ετσι,δικαιωμα σου.Εγω απλα εκφραζω τι γνωμη μου χωρις να αναφαιρθω ουτε στο κοντο ουτε στο μακρυ μου.Αλλα αφου σου αρεσει να εισαι μπροστα στην οθονη σου και να προσπαθεις να φανεις ανωτερη,οκ τοτε.Δεν θα συνεχισω αυτη τη ψηφιακη συζητηση που ο καθενας μπορει να λεει οτι του ερθει στην κεφαλα του. να πω πως η υπογραφη με τα σπεκς του υπολογιστη ειναι για ευκολια οταν υπαρχει καποιο προβλημα,να μην χρειαζετε να ποσταρει συνεχως το συστημα.σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε,δεν συμαινει πως οποιος βαζει τα στοιχεια του pc του στην υπογραφη ειναι ψωνιο edit:με προλαβε η καρμεν
karmen1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα να πω πως η υπογραφη με τα σπεκς του υπολογιστη ειναι για ευκολια οταν υπαρχει καποιο προβλημα,να μην χρειαζετε να ποσταρει συνεχως το συστημα.σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε,δεν συμαινει πως οποιος βαζει τα στοιχεια του pc του στην υπογραφη ειναι ψωνιο edit:με προλαβε η καρμεν Αυτό έλλειπε να με προλάβαινες... Αντε ας πέσουν 10 αναφορές να πάω για μπανάκι... Καλό ήτανε το φόρουμ όσο κράτησε...
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Αυτό έλλειπε να με προλάβαινες... Αντε ας πέσουν 10 αναφορές να πάω για μπανάκι... Καλό ήτανε το φόρουμ όσο κράτησε... τι ενοεις λεγοντας αναφορες? δεν χρειαζετε να φας ban για να πας παραλια
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα τι ενοεις λεγοντας αναφορες? Ενα κουμπάκι κάτω αριστερά το βλέπεις;
karmen1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα τι ενοεις λεγοντας αναφορες? δεν χρειαζετε να φας ban για να πας παραλια Αφού δεν έχει άδεια ας κάνω ιντερνετικό μπανάκι... Κάνει και αυτό... Ενα κουμπάκι κάτω αριστερά το βλέπεις; Μη χάσεις
shinigami Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Οτι ναναι Cool αληθεια,λες ΟΤΙ ναναι... δλδ λες οτι αν η Karmen εκανε ενα build θα ηταν μονο μοστρα και εφε???? Και οτι μια κοπελα σου κολαει μαγκες απο την οθωνη???? ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ???
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Ενα κουμπάκι κάτω αριστερά το βλέπεις; lol ουτε που το ειχα προσεξει χαχαχα,νομιζα οτι τρως ban αμα παραβεις τους κανονες του φορουμ και σε δει καποιος μοντ
Doc1355 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Eλα παιδιά μήν το χαλάμε άλλο το θέμα του ts! Ας γυρίσουμε on topic
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Κρυμμένο από parsifal, 17 Αυγούστου 2011 - Offtopic μηνύματα Αφού δεν έχει άδεια ας κάνω ιντερνετικό μπανάκι... Κάνει και αυτό... σαββατοκυριακα?δουλευεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.