Προς το περιεχόμενο

Cyborg rat 5 problima

Cool-processor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα λοιπον ενα ποντικι, το Cyborg Rat 5 .Μου το συνεστεισαν και ρωτησα αν λειτουργει σε Linux , και μου ειπαν ναι,αφου βαλω ενα patch .Εφτασε σπιτι, το συνδεσα και ενω λειτουργουσε κανονικα για 3 λεπτα μετα δεν μπορουσα να κλικαρα αλλου απο το παραθυρο που ημουν.Το ποντικι αποτι εψαξα εχει θεμα στα και επρεπε να βαλω ενα patch στο xmodmap για να λειτουργησει.Το εβαλα λοιπον και δεν εγινε τιποτα απολυτως. :-( Στου αδερφου μου που εχει windows λειτουργει μια χαρα,με αποτελεσμα ουσιαστικα να του το χαρισω μιας και ειναι gamer :mrgreen: .Υπαρχει καμια περιπτωση να παιξει?Εδωσα μεν 80 ευρω να το παρω αλλα τουλαχιστον δεν πηγε χαμενο.Ειναι το γ@μ*! :fear:

Δημοσ.

Ποιο ειναι το patch που εβαλες και πως το εβαλες?

Κανονικα, θα πρεπει να λειτουργει σαν οποιοδηποτε ποντικι με 5 πληκτρα.

Δημοσ.

εβαλα το ακολουθο

>Section "InputClass"
       Identifier "Mouse Remap"
       MatchProduct "Saitek Cyborg R.A.T.5 Mouse"
       MatchDevicePath "/dev/input/event*"
       Option "ButtonMapping" "1 2 3 4 5 6 7 2 9 10 11 12 0 0 0 16 17 18 19 20 21"
EndSection

Δημοσ.

Βγάλε τις καταχωρήσεις που έβαλες στο xorg.conf αφαίρεσε το ποντίκι από τον υπολογιστή και αφού κάνεις boot στην οθόνη του login προσπάθησε να το βάλεις ξανά στο usb. Λογικά θα το δει. Δεν υπάρχει ποντικι να μην δουλεύει τουλάχιστον στα βασικά του σε linux.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...