lebron15 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εχω ενα προβληματακι με τον ηχο στο desktop του αδερφου μου.ο υπολογιστης ειναι σχεδον δυο ετων και ποτε δεν εβγαλε προβλημα αλλα τρα τελευταια ειχαμε κατι προβληματακια με τον ηχο,δηλαδη η ποιοτητα γινοταν χαλια και εκανε κατι εκνευριστικα φφφφφφφ αλλοιωνοντας τελειως την ποιοτητα,σκεφτηκα πως ειναι θεμα ηχειων γιατι ηταν πολυπαλια,ετσι κι αλλιως χρειαζονταν μια αλλαγη,το θεμα ειναι ομως οτι το προβλημα παραμενει σε μικροτερο βαθμο παντως. Δοκιμασα τα νεα ηχεια και στο δικο μου netbook και επαιζε τελεια χωρις κανενα προβλημα. Θα μου πειτε λογικα να κατεβασω driver της καρτας ηχου η κατι τετοιο αλλα δεν ξερω ποια εχω και που μπορω να το ελεγξω αυτο. Δοκιμασα παντως και την δευτερη υποδοχη που εχει το κουτι και μενει παλι ιδιο το προβλημα. Τι λετε να φταιει; Ειναι σπαστικο ομως που δωσαμε λεφτα για νεα ηχεια και το προβλημα παραμενει! Ευχαριστω εκ των προτερων! Ο υπολογιστης τρεχει Vista!
DeMaitre Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής σου ή έχεις βάλει ανεξάρτητη; Τα στοιχεία της κάρτας ήχου τα βρίσκεις από τον Device Manager/Διαχείριση Συσκευών --> Sound, video and game controllers/Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών. Πόσταρέ τα εδώ να βρούμε τους τελευταίους drivers για να τους εγκαταστήσεις και να δεις αν θα σου λύσουν το πρόβλημα. Πες μας και ποια ηχεία έχεις αγοράσει!
lebron15 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πηγα και μου εγραφε nVidia high definition audio και audio high definition audio. Δεν εχει μπει τιποτα επιπλεον,οπως αγοραστηκε ετσι εχει παραμεινει, Τα ηχεια ειναι αυτα εδω: Link
DeMaitre Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ξέρεις και ποια μητρική έχεις; Δώσε μάρκα/τύπο... Μπορείς να κάνεις και μια αναζήτηση χρησιμοποιώντας το εργαλείο αυτόματης εύρεσης οδηγών που υπάρχει εδώ. Πήγαινε στο Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products.
chrisv. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ίσως είναι και λόγω του ρεύματος ο βόμβος που κάνει!Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο DeMaitre,και αν συνεχιστεί δώσε κάτι πολύ λίγο(σε ευρώ ) να πάρεις μια πολύ μικρή εξωτερική κάρτα ήχου.Για την ακρίβεια είναι USB που καταλάγει σε υποδοχή για mini jack(η υποδοχή των ηχείων,των ακουστικών,κλπ....και είναι συνήθως πράσινη).Μιλάμε για 10-12 ευρώ.
lebron15 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιδια συγγνωμη για την καθυστερηση,αυτη εδω ειναι η μητρικη,εχετε να μου προτεινετε κατι;
DeMaitre Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Έτρεξες το διαγνωστικό από το site της NVIDIA;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.