Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop για χρήση στην Αγγλία

ipnotistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Έχω πήξει να ψάχνω μια αξιόπιστη εταιρεία για λαπτοπ ανάμεσα σε Sony, Dell, Toshiba (η άλλη αν ξέρετε καλύτερα). Ποια θεωρείτε ότι είναι αξιόπιστη και (χτύπα ξύλο) αν χρειαστεί τρέχω στο Λονδίνο για σέρβις;

Η χρήση που προορίζεται είναι για προγραμματισμό, photoshop, ταινίες και κάνα παιχνίδι χωρίς απαίτηση να παίζει τα επόμενα 2 χρόνια τα hi end όμως.. Budget θα λεγα γύρω στα 700-800 ευρώ. Θέλω πρωτίστως όμως να βρω μια αξιόπιστη εταιρεία και μετά να ψάξω για μοντέλα..

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Έχω πήξει να ψάχνω μια αξιόπιστη εταιρεία για λαπτοπ ανάμεσα σε Sony, Dell, Toshiba (η άλλη αν ξέρετε καλύτερα). Ποια θεωρείτε ότι είναι αξιόπιστη και (χτύπα ξύλο) αν χρειαστεί τρέχω στο Λονδίνο για σέρβις;

Η χρήση που προορίζεται είναι για προγραμματισμό, photoshop, ταινίες και κάνα παιχνίδι χωρίς απαίτηση να παίζει τα επόμενα 2 χρόνια τα hi end όμως.. Budget θα λεγα γύρω στα 700-800 ευρώ. Θέλω πρωτίστως όμως να βρω μια αξιόπιστη εταιρεία και μετά να ψάξω για μοντέλα..

εγω θα σου πρωτηνα toshiba γιατι το εχει ενα φιλος μου και δουλευει πολυ καλα ενο τα αλλα λαπτοπ ηδιας κατηγοριας δεν ειναι και τοσο καλα με αυτο του φιλου μου

δες και αυτο αν σε ενδιαφερει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904592

Δημοσ.

DELL (Lattitude, Precision, XPS), Lenovo (Thinkpad series), Fujitsu (επαγγελματικές σειρές στα Lifebook).

Και οι 3 εταιρίες σε αυτές τις σειρές, εκτός από την άριστη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν και International Warranty με Next Business Day service & support.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κυρίως όμως θέλω να ξέρω ποιες εταιρείες εμπιστεύεστε και γιατί.. Φυσικά μιλάμε για εμπιστοσύνη και για Ελλάδα και για Αγγλία (όποιος ξέρει από κει).

makischa, καλή η λύση που προτείνεις, δεν ξέρω όμως κατά πόσο στην μπανανία που ζούμε θέλει κανείς να μπλέξει με amazon.. Δεν είχα ποτέ εμπειρία πριν. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα μείνω μόνιμα έξω, αυτήν την λύση θα διάλεγα..

Διάβασα κάπου πως η Fijitsu είναι εταιρεία που πρέπει να αποφεύγεται. Δεν μου γεμίζει το μάτι εξάλλου. Την Hewlett Packard δεν την είχα με καλό μάτι αλλά δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα πια.. Τέλος, για τους Dell, εαν και τους έχω σε εκτίμηση, διάβασα κάπου για ασυμβατότητες με Win7, δεν ξέρω όμως κατα πόσο ισχύει αυτό..

Α και Lenovo.. δεν έχω ιδέα.

(όσον αφορά τους υπολογιστές που προτείνατε, μπήκαν στα υπόψη.. ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...