leftis95 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Έχω πάει σε 4 μαγαζιά(intersport, puma, adida, n.r.g) και δεν μπορώ να βρώ ένα συγκεκριμένο τύπο φανελακίου. http://www.youtube.com/watch?v=KBgqL_-gDoM Δείτε στο 1:20 να καταλάβετε τί εννοώ. Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί που έχει τέτοια είτε online είτε όχι παρακαλώ πείτε μου
chrisv. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Έχω πάει σε 4 μαγαζιά(intersport, puma, adida, n.r.g) και δεν μπορώ να βρώ ένα συγκεκριμένο τύπο φανελακίου. http://www.youtube.com/watch?v=KBgqL_-gDoM Δείτε στο 1:20 να καταλάβετε τί εννοώ. Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί που έχει τέτοια είτε online είτε όχι παρακαλώ πείτε μου Το άσπρο κλασσικό φανελάκι????
1lj4z1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 και εγώ ψάχνω τέτοιο! δεν βρίσκω. το θέμα είναι να είναι σε στύλ μπλούζας όχι εσώρουχου, αυτό δεν λές;
gatokoritso Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 πηγαινετε σε μαγαζι με εσώρουχα και ζητηστε φανέλα με στενή τιράντα κοιταχτε καμια ακριβη μαρκα για καλη ποιοτητα.
chrisv. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Σε μαγαζιά όπως Minerva,κλπ...Και σε μαγαζί με εσώρουχα σίγουρα θα βρεις κάτι!
leftis95 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τετοια φοραει ο παππους μου και όχι μόνο και εγώ ψάχνω τέτοιο! δεν βρίσκω. το θέμα είναι να είναι σε στύλ μπλούζας όχι εσώρουχου, αυτό δεν λές; Ακριβώς.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 νομιζω τις προαλλες το πηρε το ματι μου στο ζαρα της ερμου...γενικοτερα για τετοια φανελακια θα ψαξεις στο ζαρα, pull and bear, bershka ..τετοια νεανικα μαγαζια...
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 νομιζω τις προαλλες το πηρε το ματι μου στο ζαρα της ερμου...γενικοτερα για τετοια φανελακια θα ψαξεις στο ζαρα, pull and bear, bershka ..τετοια νεανικα μαγαζια... Και σε κινέζικα, και στην λαϊκή και στο μάκρο. τα 10, 3 ευρώ ένα πράγμα.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Και σε κινέζικα, και στην λαϊκή και στο μάκρο. τα 10, 3 ευρώ ένα πράγμα. οχι τα κλασσικα φανελακια..ειναι φανελακια-μπλουζακια..ξερεις στυλ εμινεμ, νιβο κ.α ραπερ!!!
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 οχι τα κλασσικα φανελακια..ειναι φανελακια-μπλουζακια..ξερεις στυλ εμινεμ, νιβο κ.α ραπερ!!! ..40άχρονος θείος με σκεμπέ κλπ.. ξέρω ξέρω επειδή τα φοράνε οι τραγουδιάριδες αυτό δεν τα κάνει κουλ αυτόματα..;ρ
athlios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πες μας τι φορας εσυ να ψαξουμε "που μπορω να βρω αυτο??"
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ..40άχρονος θείος με σκεμπέ κλπ.. ξέρω ξέρω επειδή τα φοράνε οι τραγουδιάριδες αυτό δεν τα κάνει κουλ αυτόματα..;ρ το ολο στυλ υποτιθεται οτι ειναι το ''κουλ'' και οχι οτι τα φοραει καποιος επωνυμος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.