Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να το βρώ αυτό??

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάει σε 4 μαγαζιά(intersport, puma, adida, n.r.g) και δεν μπορώ να βρώ ένα συγκεκριμένο τύπο φανελακίου.

http://www.youtube.com/watch?v=KBgqL_-gDoM

Δείτε στο 1:20 να καταλάβετε τί εννοώ. Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί που έχει τέτοια είτε online είτε όχι παρακαλώ πείτε μου :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω πάει σε 4 μαγαζιά(intersport, puma, adida, n.r.g) και δεν μπορώ να βρώ ένα συγκεκριμένο τύπο φανελακίου.

http://www.youtube.com/watch?v=KBgqL_-gDoM

Δείτε στο 1:20 να καταλάβετε τί εννοώ. Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί που έχει τέτοια είτε online είτε όχι παρακαλώ πείτε μου :rolleyes:

Το άσπρο κλασσικό φανελάκι???? :o

Δημοσ.

και εγώ ψάχνω τέτοιο! δεν βρίσκω. το θέμα είναι να είναι σε στύλ μπλούζας όχι εσώρουχου, αυτό δεν λές;

bruce_lee.jpg

Δημοσ.

πηγαινετε σε μαγαζι με εσώρουχα και ζητηστε φανέλα με στενή τιράντα κοιταχτε καμια ακριβη μαρκα για καλη ποιοτητα.

Δημοσ.

Τετοια φοραει ο παππους μου

και όχι μόνο

και εγώ ψάχνω τέτοιο! δεν βρίσκω. το θέμα είναι να είναι σε στύλ μπλούζας όχι εσώρουχου, αυτό δεν λές;

bruce_lee.jpg

Ακριβώς.

Δημοσ.

νομιζω τις προαλλες το πηρε το ματι μου στο ζαρα της ερμου...γενικοτερα για τετοια φανελακια θα ψαξεις στο ζαρα, pull and bear, bershka ..τετοια νεανικα μαγαζια...

Δημοσ.

νομιζω τις προαλλες το πηρε το ματι μου στο ζαρα της ερμου...γενικοτερα για τετοια φανελακια θα ψαξεις στο ζαρα, pull and bear, bershka ..τετοια νεανικα μαγαζια...

Και σε κινέζικα, και στην λαϊκή και στο μάκρο.

τα 10, 3 ευρώ ένα πράγμα.

Δημοσ.

Και σε κινέζικα, και στην λαϊκή και στο μάκρο.

τα 10, 3 ευρώ ένα πράγμα.

οχι τα κλασσικα φανελακια..ειναι φανελακια-μπλουζακια..ξερεις στυλ εμινεμ, νιβο κ.α ραπερ!!!

Δημοσ.

οχι τα κλασσικα φανελακια..ειναι φανελακια-μπλουζακια..ξερεις στυλ εμινεμ, νιβο κ.α ραπερ!!!

..40άχρονος θείος με σκεμπέ κλπ.. ξέρω ξέρω επειδή τα φοράνε οι τραγουδιάριδες αυτό δεν τα κάνει κουλ αυτόματα..;ρ

Δημοσ.

..40άχρονος θείος με σκεμπέ κλπ.. ξέρω ξέρω επειδή τα φοράνε οι τραγουδιάριδες αυτό δεν τα κάνει κουλ αυτόματα..;ρ

το ολο στυλ υποτιθεται οτι ειναι το ''κουλ'' και οχι οτι τα φοραει καποιος επωνυμος.. B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...