chrisv. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα και πάλι!Πριν απο ακριβώς 12 ώρες είδα την γνωστή σε πολλούς (φαντάζομαι τουλάχιστον)ταινία inside του 2007.Η ταινία θεωρείται θρίλερ.Έχοντας δει πολλά θρίλερ οι κρίτικες μου έχουν γίνει λίγο πιο σκληρές!Αυτό όμως μ'άρεσε.Δεν με τρόμαξε ιδιαίτερα,απλά ίσως που και που να ήταν λίγο σιχαμερό!Αλλά με ¨ακούμπησε" κιόλας.Την θεωρώ μια απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει τελευταία,και την προτείνω ανεπιφύλακτα.Για μένα αρκετά καλή.Για τους υπόλοιπους? Υ.Γ:Μήπως ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγει και δεύτερο μέρος?
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 À l'intérieur http://www.imdb.com/title/tt0856288/ Ναι , δυνατο και πολυ αιμα.
demessakis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα και πάλι!Πριν απο ακριβώς 12 ώρες είδα την γνωστή σε πολλούς (φαντάζομαι τουλάχιστον)ταινία inside του 2007.Η ταινία θεωρείται θρίλερ.Έχοντας δει πολλά θρίλερ οι κρίτικες μου έχουν γίνει λίγο πιο σκληρές!Αυτό όμως μ'άρεσε.Δεν με τρόμαξε ιδιαίτερα,απλά ίσως που και που να ήταν λίγο σιχαμερό!Αλλά με ¨ακούμπησε" κιόλας.Την θεωρώ μια απο τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει τελευταία,και την προτείνω ανεπιφύλακτα.Για μένα αρκετά καλή.Για τους υπόλοιπους? Υ.Γ:Μήπως ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγει και δεύτερο μέρος? Καταρχήν όσο η ταινία αυτή είναι θρίλερ, άλλο τόσο είναι και άνιμε. Επειδή πολλοί κάνουν αυτό το λάθος, καλό θα ήταν να γίνει ένα pinned thread με τις κατηγορίες ταινιών, και πως μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε. Και για να απαντήσω. Η ταινία αυτή είναι ένα από τα καλύτερα horror movies της περασμένης 10ετίας (και μαζί με τα 2 Rec, συμπληρώνουν το προσωπικό μου top 3). Από τις λίγες ταινίες, που ένιωσα τόση ένταση, και από τις ελάχιστες, που δεν κοίταξα, πόσο υπολείπεται μέχρι το φινάλε. Τουτέστιν ταινιάρα. Για δεύτερο μέρος δεν ξέρω, αλλά πιθανότατα στο μέλλον να την δούμε σε αμερικάνικη βερσιόν .
chrisv. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 À l'intérieur http://www.imdb.com/title/tt0856288/ Ναι , δυνατο και πολυ αιμα. Εγω προσωπικά δεν θα δίνα μόνο ένα 7/10 Συγγνώμη αλλά με τόσες μάπες που έχουν βγει την θεωρώ απο τις πιο ωραίες!Τώρα αναμένω πραγματικά το 2.Ελπίζω να βγει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.