jeanthira7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μήπως έχετε κάποιο μαγαζί υπόψιν σας στο κέντρο της Αθήνας για να αγοράσω γάντια για όργανα γυμναστικής?
Kill_bill2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ολα τα μαγαζιά γυμναστικής πουλάνε αυτό που θες. Μπορείς να βρείς ακόμα καιστα μεγάλα γυμναστήρια. 10-15 ευρό έχουν, μην ασχολήσαι άλλο. Πάρε κάτι να αναπνέει κάπως όχι τόσο κλειστό
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πάρε κάτι να αναπνέει κάπως όχι τόσο κλειστό Ε βασικα υπαρχουν αυτα τα γαντια που καλυπτουν μονο την παλαμη και τα δαχτυλα ειναι ελευθερα ως τη μεση τους. Νομιζω αυτα ειναι και τα καλυτερα για γυμναστηριο. ΥΓ> Παντως ο γυμναστης ελεγε "ελα ρε τωρα, γαντια θελουν οι αντρες?". Και οντως ερεθιζεσαι λιγο τον πρωτο καιρο, μετα συνηθιζεις.
apathya Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Θα συμφωνήσω με τον γυμναστή του midi-miliz
santana99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Και 75 κιλά να είναι κάποιος όμως άμα κάνει μονόζυγο με γυμνά χέρια θα έχει μόνιμα κάλλους ή όπως αλλιώς λέγονται στο εσωτερικό της παλάμης...
jeanthira7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ολα τα μαγαζιά γυμναστικής πουλάνε αυτό που θες. Μπορείς να βρείς ακόμα καιστα μεγάλα γυμναστήρια. 10-15 ευρό έχουν, μην ασχολήσαι άλλο. Πάρε κάτι να αναπνέει κάπως όχι τόσο κλειστό Σήμερα πήγα σε Admiral και intersports και δεν είχαν XL...
digimyth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εγώ θα πω πάρε γάντια γιατί θα σου δημιουργηθούν κάλοι στα χέρια. Εγώ είχα βρει κάποτε στο μοναστηράκι πολύ φτηνά αλλά δε θυμάμαι τώρα περισσότερα...
santana99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Φίλε/η κέντρο αθήνα δλδ ομόνοια έχει στο xteme stores
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ta γάντια δεν είναι για να μην ερεθίζεται το δέρμα αλλά για να μην σκληραίνει στο ίδιο σημείο που γίνεται κάλος
washcloud Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και οντως ερεθιζεσαι λιγο τον πρωτο καιρο, μετα συνηθιζεις. Με έμφαση στον τσιμεντόλιθο.
Tenshi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ποιο μονόζυγο...κάτσε να πετύχεις καμιά "σαγρέ" στραβόμπαρα όταν κάνεις δικέφαλα και έλξεις για ώμους.Εκεί σε θέλω. Κατα τ'άλλα οι τούμπανοι στο σιδεράδικό μου, έχουν πάει το θέμα ένα κλίκ πιο πέρα και χρησιμοποιούν ατόφια σφουγγαράκια.Τσάμπα πράμα,πλένεται χωρίς να χαλάει και κάνει καλύτερη δουλειά απο οποιοδήποτε γάντι. Γενικότερα στα όσα χρόνια ασχολήθηκα,με βόλεψαν πολύ τα dryfit της Nike.Σχετικά καλή κατασκευή, δέν θα ανοίξουν οι ραφές πάνω στο δίμηνο άλλα υπερβολικά ακριβά (15 έως 50 ευρώ,ανάλογα την έκδοση)
jeanthira7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Φίλε/η κέντρο αθήνα δλδ ομόνοια έχει στο xteme stores Παρήγγειλα τελικά από το e-bay 4,5 ευρώ πολύ καλά. Θα στείλω link. θα το έχω υπόψιν μου φίλε το xtreme stores.
Strategos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μιας και είμαι ειδικός στο θέμα θα πω την αποψή μου... 1)Τα υφασμάτινα γάντια είτε είναι nike(έχω 2 ζευγάρια nike) είτε ότι να νε ακομα και 40 ευρώ να έχουν θα τρίβονται τα χέρια και πάλι και θα κάνεις κάλους βέβαια αν έχουν περικάρπιο θα βοηθάνε, επίσης δεν θα γλιστράνε οι μπάρες με τον ιδρώτα. 2)Τα δερμάτινα όντως βοηθάνε και τα βρίσκεις σε γυμναστήρια και extreme store με κανα 15ρι, το πρόβλημα είναι ότι όταν τα βγάλεις πάντα βρομάνε πολύ τα χέρια σου ακόμα και αν τα πλύνεις. 3)Οτι γάντια και να πάρεις(ακόμα και με 50 ευρώ) σε κανα μήνα θα ανοίξουν και θα θέλουν ράψιμο. 4)Και με γυμνό χέρι πάντως την κάνεις την δουλεία σου ίσως να κάνεις μικρότερους κάλους απο ότι με υφασμάτινα γάντια. 5)Ένα άλλο που έχω δει οτι παίζει και ίσως να είναι το ποίο αποδοτικό είναι σφουράκια μικρά λεπτά σαν αυτά που κάνουμε μπάνιο που έχει και το hondos center, τα έχεις στις χούφτες σου με τον καιρό εφαρμόζουν και λεπτένουν και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ούτε χαλάνε, ούτε τίποτα.
santana99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω αυτά http://www.getitnow.gr/prod/gia-to-spiti/eidi-athlisis/kettler-kai-alpine-me-ekptosi-20-tis-ekato/gantia-alpine-mdermatina-klassika/prod252838pp/ και δεν βρωμάνε καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.