rafor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο insomnia.Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω μια λύση στο παρακάτω πρόβλημα.(είμαι λίγο newbie σε τέτοια ζητήματα) Αρχικά αγόρασα 1 καινούργιο desktop(τρέχει Windows 7 32-bit) και το σύνδεσα με το router που έχω.Όλα μια χαρά μέχρι εδώ , λειτουργούσαν όλα κανονικότατα.Έφυγα έπειτα για διακοπές και μία μέρα που γύρισα , είδα το router να μην ανάβει (το λαμπάκι Power ήταν κόκκινο) και μερικές φορές να αναβοσβήσουν για μερικά δευτερόλεπτα κάποια κουμπιά.Το έκλεισα, το ξανάνοιξα , τίποτα.Στη συνέχεια έδωσα το router αυτό πίσω στην εταιρία για να δουν τι έχει και μου έδωσαν ένα νέο.Εγκατέστησα τον εξοπλισμό , ανάβουν όλα τα λαμπάκια , πέρα του Lan.Άλλαξα αρκετά καλώδια , αλλά πάλι τίποτα.Χθες εγκατέστησα τους τελευταίους lan drivers της μητρικής, αλλά και πάλι στο τέλος της εγκατάστασης δεν αναγνώριζε το router.Ύστερα, είπα να συνδέσω τον εξοπλισμό και στον παλιό υπολογιστή που έχω που τρέχει windows xp , και το router αναγνωριζόταν κανονικά. Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως.Απλά δεν το κατέχω και τόσο το συγκεκριμένο τομέα, οπότε λίγο αναλυτικά εάν μπορείτε.
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πές μας πρώτον ποιο router έχεις και αν το συνδέεις με ethernet η με usb. Πήγαινε στην συνέχεια control panel - Network and sharing Center - local area connection και δες αν υπάρχει σύνδεση του router με το pc σου. Σιγουρέψου οτι στην ίδια καρτέλα στο properties και μετα TCP/IPV4 ειναι ετσι οι ρυθμίσεις. Επίσης κλείσε αν εχεις κάποιο firewall στα windows μήπως σε κόβει αυτο
rafor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Έχω το NetFasteR IAD 2 (PSTN) και το συνδέω με ethernet.Αυτό που μου λες παραπάνω θα το ελέγξω άλλη στιγμή , καθώς δεν γίνεται τώρα.Εάν πάρω usb και το συνδέσω μέσω θύρας usb , υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα;
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Η καλύτερη σύνδεση ειναι η ethernet. Δοκίμασε βασικά αυτο που σου ειπα οταν μπορείς και αν παλι έχεις πρόβλημα δοκιμάζουμε και με usb να δούμε γιατι μπορεί να ειναι αλλου το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση η ethernet ειναι η ιδανική σύνδεση
sakis.kom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Στις επιλογές που έχει η καρτέλα, γράψε... 192.168.001.011 255.255.255.000 192.168.001.001 008.008.008.008 008.008.004.004
rafor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δεν βρίσκω το local area connection.Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο ss?! EDIT : Είδα στο google εικόνες, αλλά εμένα δε με βγάζει συνδεμένο σε δίκτυο, ώστε να φαίνεται το local area connection
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.