Aggeluska Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καλημερα θελω να παρω ενα κινητακι, ειμαι αναμεσα απο το videos x5 και το νοκια c6-01, το μονο που μ χαλαει στο νοκια ειναι η μικρη οθονη. Τι μ πρωτεινετε;
Voodooman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ideos για τα χαρακτηριστικά του και αν έχεις διάθεση να πειραματιστείς, να εγκαταστήσεις πολλές εφαρμογές και γενικά να παίξεις μαζί του. Nokia λόγω πολύ καλύτερης ποιοτικά οθόνης και αν σε νοιάζει περισσότερο η ποιότητα κατασκευής.
Aggeluska Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Η οθονη του νοκια ειναι αμολεντ. Και καμερα 8 μπ. ... χμμμ μαλλον ιντεος το βλεπω
Aggeluska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτο θα παρω. Το ideos x5 με ποια αλλα κινητα συγκρινετε; το Samsung ace ειναι καλυτερο;
orlox Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 παρολη την διαφορά τιμης δεν ειναι. ουτε flash content εχει το ace χειροτερη οθονη πολυ χειροτερη gpu πολυ λιγότερη μνημη. Απορω γιατι το εβγαλε η samsung σε αυτη την τιμη (fixed)
arxaggelos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 παρολη την διαφορά τιμης δεν ειναι. ουτε flash content εχει το ace χειροτερη οθονη πολυ χειροτερη gpu πολυ λιγότερη μνημη. Απορω γιατι το εβγαλε η samsung Καλά έκανε που το έβγαλε, εγώ απορώ απλά γιατί το πουλάει τόσο. Στα 150-180 θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή.
Aggeluska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Απλα το εχει η αδερφη μου το Samsung ace και μου αρεσε, αν το ideos ειναι καλυτερο τοτε θα παθω την πλακα μ. Ξερουμε αν στην wind πωλουνται θηκες για το ideos?και τι τιμη εχουν; επεισης ξερει κανεις να μου πει πως να συντηρω καλα την μπαταρια του κινητου; δλδ για να το φορτιζω πρεπει να εχει κλεισει το κινητο απο μπαταρια; και οταν το φορτιζω πρεπει να το φορτιζω εως 100%? Πρωτη φορτιση ποσο διαρκει;
Giwrgos1996 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ειχαν μια θηκη απο εκει που το πηρα αλλα θηκη,δηλαδη δεν το χρησιμοποιεις παραλληλα το κινητο. Οταν το πηρα ειχε περιπου 60-70% το ξεφορτισα εντελως και μετα το φορτισα 4-5 ωρες Για ideos x5 μιλαω
orlox Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Για θηκες ψαξε στο ebay. Πολυ πιο φτηνά και μεγαλη ποικιλία. Ξεκινανε απο 2-3 ευρα. Η μπαταριά πρεπει να μην αδειάζει τελειως 15 20% και δεν εχει νοημα η υπερφορτωση εχουν "ασφάλεια". googlare lithioum batteries correct use. Αυτο που λες ήταν στις παλιές μπαταριές και κανει κακο στις καινούριες. πχ πρωτη φορτιση μεχρι να γεμίσει και το βγάζεις. Η μπαταρια φτανει στo maximum μετα απο μερικες φορτοεκφορτωδεις
Aggeluska Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και ποσο εκανε η θηκη. Η μπαταρια ποσο σου κραταει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.