Προς το περιεχόμενο

Ebay αγορά από Ελλάδα

andrikakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...Έχω αρχίσει πρόσφατα να ασχολούμαι με το ebay και έχω κάνει ήδη μία αγορά.

Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι που δεν το έχω καταλάβει καλά.... :wacko:

Πως ξέρω αν το προϊόν που θέλω μπορεί να έρθει στην Ελλάδα;;;;

Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι ότι όταν γράφει τιμή για μεταφορικά μπορεί να έρθει και ότι όταν λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο δεν έρχεται :P ...

Όμως τα Economy Delivery , Express Delivery ,Standard Delivery ,Not specified κλπ τι είναι..;;;

Γενικά μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω αν έρχεται στην Ελλάδα; :fear:

Υ.Γ Χρησιμοποιώ το .co.uk αν έχει κάποια διαφορά

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) :-)

Δημοσ.

Κατω απο τη τιμη σου γραφει:

Postage......

Item Location....

Post to...

Αν στο post to περιλαμβανει την ελλαδα (worldwide, europe etc) τοτε ερχεται ελλαδα. Τα άλλα που ρωτας ειναι τρόποι αποστολης αλλα συνηθως δεν ειναι ολοι αυτοι διαθεσιμοι για την ελλαδα.

Δημοσ.

για να μην ταλαιπωρεισαι. οταν κανεις αναζητηση ενα προιον. αφου βεβαια εχεις ορισει στο λογαριασμο σου οτι εισαι απο ελλαδα.

ειτε στο ebay.com ειτε στο uk είτε σε οποιοδηποτε ebay

θα κανεις πρωτα την αναζητηση που θες και μετα θα κατηγοριοποιεις τα αποτελεσματα συμφωνα με τιμη+μεταφορικα απο την μικροτερη στη μεγαλυτερη τιμη.

μονο του μετα σε ρωταει αν η χωρα που θα κατηγοριοποιησει ειναι η ελλαδα. πατας το GRC και θα βλεπεις πρωτα ολα τα προιοντα που στελντονται ελλαδα + τα μεταφορικα.

καποια στιγμη οταν περιηγησαι στα προιοντα θα δεις οτι αρχιζει να λεει στα μεταφορικα ''not spesified''.

τα προιοντα απο εκει και κατω δε στελνονται Ελλαδα και δε σε ενδιαφερουν. εκτος και αν μπεις στη διαδικασια να στειλεις προσωπικο μηνυμα στο πωλητη αν μπορει να στειλει αλλα γενικως συνηθως δε θα στο στειλει.

Δημοσ.

Καλησπερα να ρωτησω κατι επι ευκαιριας.

Εχοντας λογαριασμο στο ebay + paypal υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να βαλω χρηματα στον λογαριασμο του paypal μεσω pay safe card? Και ετσι ωστε να μπορεσω να κανω μια αγορα!

Σας ευχαριστω θερμα....

android.png

Δημοσ.

για να μην ταλαιπωρεισαι. οταν κανεις αναζητηση ενα προιον. αφου βεβαια εχεις ορισει στο λογαριασμο σου οτι εισαι απο ελλαδα.

ειτε στο ebay.com ειτε στο uk είτε σε οποιοδηποτε ebay

θα κανεις πρωτα την αναζητηση που θες και μετα θα κατηγοριοποιεις τα αποτελεσματα συμφωνα με τιμη+μεταφορικα απο την μικροτερη στη μεγαλυτερη τιμη.

μονο του μετα σε ρωταει αν η χωρα που θα κατηγοριοποιησει ειναι η ελλαδα. πατας το GRC και θα βλεπεις πρωτα ολα τα προιοντα που στελντονται ελλαδα + τα μεταφορικα.

καποια στιγμη οταν περιηγησαι στα προιοντα θα δεις οτι αρχιζει να λεει στα μεταφορικα ''not spesified''.

τα προιοντα απο εκει και κατω δε στελνονται Ελλαδα και δε σε ενδιαφερουν. εκτος και αν μπεις στη διαδικασια να στειλεις προσωπικο μηνυμα στο πωλητη αν μπορει να στειλει αλλα γενικως συνηθως δε θα στο στειλει.

έκανα αυτό που μου είπες σε αναζήτηση ps3 ...

Ξεκινάει και έχει τις τιμές με τα μεταφορικά και μετά μου λέει Postage:Free local pick up ...

Μετά από κάτω πάλι μ λέει τα μεταφορικά....

Με το Postage:Free local pick up δεν μπορώ να το αγοράσω στην Ελλάδα έτσι; :cry:

Δημοσ.

έκανα αυτό που μου είπες σε αναζήτηση ps3 ...

Ξεκινάει και έχει τις τιμές με τα μεταφορικά και μετά μου λέει Postage:Free local pick up ...

Μετά από κάτω πάλι μ λέει τα μεταφορικά....

Με το Postage:Free local pick up δεν μπορώ να το αγοράσω στην Ελλάδα έτσι; :cry:

να σου πω την αληθεια το free local pickup δε μου εχει τυχει και δεν ξερω τι ακριβως εννοει.

ας σου απαντησει καποιος που γνωριζει

απλα να σου πω να προσεξεις κατι αλλο. συχνα ανεξαρτητως ebay σου βγαζει στις πρωτες θεσεις πωλητες απο κινα.

απο εκει θα προσεξεις οτι μετα υπεισερχεται ο μεγαλος μπελας που λεγεται τελωνειο.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια το free local pickup δε μου εχει τυχει και δεν ξερω τι ακριβως εννοει.

ας σου απαντησει καποιος που γνωριζει

απλα να σου πω να προσεξεις κατι αλλο. συχνα ανεξαρτητως ebay σου βγαζει στις πρωτες θεσεις πωλητες απο κινα.

απο εκει θα προσεξεις οτι μετα υπεισερχεται ο μεγαλος μπελας που λεγεται τελωνειο.

Ναι ναι...Το ξερω αυτο...το προσεχω...

Το free local pick up ειναι απο πχ εδω :

http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Ps3-40gb-Console-Only-/300588624719?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item45fc7a6b4f#ht_500wt_1156

Δημοσ.

Ναι ναι...Το ξερω αυτο...το προσεχω...

Το free local pick up ειναι απο πχ εδω :

http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Ps3-40gb-Console-Only-/300588624719?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item45fc7a6b4f#ht_500wt_1156

απο οτι βλεπω δεν αποστελλεται σε ελλαδα αλλα ο πωλητης κανει συνναλαγη μονο χερι με χερι. αρα το ξεχνας...και επισης το προιον ειναι μεταχειρισμενο ελπιζω να το ειδες. απλα στο επισημαινω

Δημοσ.

απο οτι βλεπω δεν αποστελλεται σε ελλαδα αλλα ο πωλητης κανει συνναλαγη μονο χερι με χερι. αρα το ξεχνας...και επισης το προιον ειναι μεταχειρισμενο ελπιζω να το ειδες. απλα στο επισημαινω

Ναι ναι το ξερω...ενα παραδειγμα εδωσα που το βρηκα μπροστα μου.. B)

ευχαριστω και για την απαντηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...