Προς το περιεχόμενο

Netfaster iad2 και NAS

Alxnks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερες παιδια, εχω στο σπιτι ενα speedtouch 585 και ειχα πανω του ενα NAS το οποιο εφερα τωρα στο εξοχικο. στο σπιτι το NAS για ευκολια ειναι καρφωτα ρυθμισμενο στο 192.168.1.253 (αφου το ρουτερ ειναι 192.168.1.254). εδω ομως το netfaster iad2 ειναι 192.168.2.1 (με range ως 192.168.2.253). τεσπα...αυτα τα αλλαξα εκανα το range κι εδω απο 192.168.1.1 εως 192.168.1.254..με το ρουτερ να εχει το 254 και ελπιζοντας να δουλεψει το NAS οπως και στο σπιτι. αμ δε...αφαντο το NAS! ουτε στο dhcp client list ουτε πουθενα! μου εχει σπασει τα νευρα! καμια λυση μπας και το δω επιτελους;

Δημοσ.

Μα η διεύθυνση του netfaster είναι 192.168.2.1 ως 192.168.2.253 δεν μπορείς έτσι απλά να του το αλλάξεις,πως και τη άλλαξες ακριβώς;;

Μάλλον πρέπει να βρεις τρόπο να το αλλάξεις από το NAS.

Δημοσ.

Αλλαζει πανεύκολα μέσα από το μενού του netfaster το range των up που θα δίνει αλλα και το δικό του ip επίσης.

Ναι, χαίρω πολύ, κι εγώ σκέφτηκα να το αλλάξω μέσα από το μενού του nas, αλλά πως να μπω στο μενού του αφού δεν μπορώ να το δω στο δίκτυο;!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Μα η διεύθυνση του netfaster είναι 192.168.2.1 ως 192.168.2.253 δεν μπορείς έτσι απλά να του το αλλάξεις,πως και τη άλλαξες ακριβώς;;

Μάλλον πρέπει να βρεις τρόπο να το αλλάξεις από το NAS.

ο dhcp ειναι απο 2.1 εως 2.253 οχι η Ip του.οποτε ναι την αλλαζεις ευκολα

Αλλαζει πανεύκολα μέσα από το μενού του netfaster το range των up που θα δίνει αλλα και το δικό του ip επίσης.

Ναι, χαίρω πολύ, κι εγώ σκέφτηκα να το αλλάξω μέσα από το μενού του nas, αλλά πως να μπω στο μενού του αφού δεν μπορώ να το δω στο δίκτυο;!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

κανονικα θα πρεπε να παιξει.εκτος αν φταιει καμια ethernet κτλ.οταν το βαζεις πανω αναβει το λαμπακι της ethernet?β.κανεις Ping το Nas?τωρα αν θες να αλλαξεις το Nas συνδεσε το με καλωδιο πανω στο pc σου δωσε καρφωτα Ip στο Tcp ip και σαν gateway δωσε την Ip του nas και θα παιξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...