leonidasgr2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μήπως, λέω μήπως, θα έπρεπε να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση του ονόματος του συγκεκριμένου μαγαζιού εδώ στο foroum? Καλά κάνετε και θίγετε ένα θέμα που σας ενόχλησε, από την άλλη δε νομίζω πως είναι ο τόπος εδώ για καταγγελίες επώνυμες σουβλατζίδικών. Καθαρά για τυπικούς λόγους το λέω. φίλε μου , εγώ δε θα ήθελα να φάω σε ένα σουβλατζίδικο/ εστιατόριο που σερβίρει λχ: σκουλικιασμένο κοτόπουλο ή χαλασμένο κρέας ... εσυ; παρόλα αυτά μη δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω , πηγαινε μια μέρα για μπανιο στη θάλασσα κ σταμάτα για φαγητό σε αυτόν ...
prospolos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 φίλε μου , εγώ δε θα ήθελα να φάω σε ένα σουβλατζίδικο/ εστιατόριο που σερβίρει λχ: σκουλικιασμένο κοτόπουλο ή χαλασμένο κρέας ... εσυ; παρόλα αυτά μη δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω , πηγαινε μια μέρα για μπανιο στη θάλασσα κ σταμάτα για φαγητό σε αυτόν ... Η αντίρρησή μου είναι στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του μαγαζιού. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι για ό,τι σου συνέβει, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς τη βοήθεια των μελών και να καταγγείλεις το γεγονός σε αρμόδιες αρχές, αλλά όχι να διαπομπεύεις δημόσια κάποιον.
leonidasgr2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 λοιπόν εγώ την καταγγελία την έκανα στη γενική γραμματεία καταναλωτη τηλ: 1520. Μου ζήτησαν δείγμα (το οποίο καταναλώθηκε) για ανάλυση στο χημείο του κράτους αφού μπορούν να βρουν αν είχε κάτι παρά το γεγονος πως θα μπορούσε να σαπίσει τελείως αν το είχα κρατήσει! τελικά ζήτησα τις νόμιμες ενέργειες για να συνδράμει κλιμάκιο του υγειονομικού ώστε να ελέγξει τις συνθήκες υγειηνής και συντήρησης των κρεάτων. Σχετικά με τη δημοσίευση στοιχείων : Προσωπικά δεν θα έτρωγα σε ένα σουβλατζίδικο/ εστιατόριο με άσχημη φήμη... θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι καλός και ποιος όχι. (για εμένα γράφω πάντα) αν ήξερα τι θα αγόραζα απο το συγκεκριμένο μαγαζί δεν θα παταγα ... άλλωστε απο τη στιγμή που τα χρήματα μου είναι κανονικά δεν καταλαβαίνω γιατί το προϊόν αγοράς να μην είναι ... Ποτέ δεν ειπα πως ήταν χαλασμένο κρέας (κατηγορώντας τους με αλλα λόγια) απλά ζήτησα πληροφορίες για να τους καταγγείλω έτσι ώστε να τους ελέγξουν ! -ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ- Παρόλα αυτά μη δίνεται σημασία στα 'δηλητηριώδη σχόλια' σαν τα δικά μου... πηγαίνετε μια μέρα για μπάνιο στη Ν. Μακρη κ σταματήστε να φατε στο συγκεκριμένο μαγαζί καλαμάκια ... ομοίως και στο ψητοπωλείο με το κοτόπουλο στην Κόρινθο . Κλείνοντας, ΠΟΤΕ δεν είπα μην φατε εκεί !
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 φίλε μου , εγώ δε θα ήθελα να φάω σε ένα σουβλατζίδικο/ εστιατόριο που σερβίρει λχ: σκουλικιασμένο κοτόπουλο ή χαλασμένο κρέας ... εσυ; παρόλα αυτά μη δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω , πηγαινε μια μέρα για μπανιο στη θάλασσα κ σταμάτα για φαγητό σε αυτόν ... το προβλημα ειναι οτι την κανεις την καταγγελια ανωνυμα εδω περα.και συνεχιζεις με νεα μηνυματα οπου το μονο που κανεις ειναι πλαγιες (και ειρωνικες) προτροπες για να μην παμε να φαμε στο συγκεκριμενο σουβλατζιδικο,οτι εχει κακη φημη,μεχρι που το γυρισες αναποδα και λες στο τελος οτι απλως να γινει ενας ελεγχος θελεις και οχι οτι κατηγορησες το μαγαζι πως πουλαει σαπια κρεατα.το οποιο τελευταιο αντιφασκει στο γεγονος οτι ενω ερχεσαι εδω να ρωτησεις πως να κανεις την καταγγελια,δινεις αμεσως το ονομα του καταγγελομενου αντι να κατσεις να περιμενεις να βγει πρωτα το πορισμα απο το υγειονομικο και μετα να μας προειδοποιησεις πλεον με ονοματα να μην πηγαινουμε να τρωμε στο συγκεκριμενο μαγαζι. και στο φιναλε,μα τοση μεγαλο ανησυχια για το τι τρωνε οι συμπολιτες σου; δεν λεω,μπορεις και να λες την αληθεια,αλλα απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα φορουμ (τεχνολογικο κιολας) ,στο οποιο ρωτας πως να κανεις μια καταγγελια,ενω παραλληλα (ολο τυχαιως περιγραφεις την καταγγελια κατανομαζοντας τον παραληπτη,αλλα δεν κανεις το στοιχειωδες να βαλεις το ονοματεπωνυμο σου (εστω ενα ψευτικο) ε ειναι λιγακι υποπτον.
Adon1s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 απο την στιγμή που ο TS έχει (ή να το πω αλλιως , εντόπισε ) το πρόβλημα με το εν λόγω μαγαζί , καλως η κακώς (καλώς ΚΑΤΕΜΕ) ειπε για ποιο αναφέρεται και ρωτησε αυτο που ήθελε , πέραν της παρέμβασης του διαχειριστή ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για την λειτουργία της σελίδας, γιατι ολοι οι άλλοι σπεύσατε να κρίνετε -θετικα ή αρνητικά- την κίνησή του αυτή , παριστάνοντας τον εκπρόσωπο του νόμου ? δικαιολογημενη αντίδραση θα ηταν αν κάποιος απο εσας ηταν ο ιδιοκτήτης που θίχτηκε , αν και θα είχε πάρει άλλη τροπή το θέμα . Προσωπικά εκνευρίζομαι με σχόλια τυπου "το γνωστο μαγαζί στην Πειραιώς" "Πασίγνωστο καφε στην πλατεία ταδε" , αοριστολογίες και γενικευμένες καταστάσεις . Αλλα αυτη πιστεύω είναι άλλη μια πτυχη της ελληνικης δικαιοσύνης οπου αθωωνει τον """κατηγορούμενο""" μέχρι αποδειξης του αντίθετου. Το ίδιο συνέβη και στο αλλο θέμα με το 5a sec , οπου εγινε edit και σβήστικε η οδος κλπ , (άσχετο που googlαροντάς το εμφανίζονται ανετα ξανα η οδος κλπ). Θα ήταν -ΚΑΤΕΜΕ- (θεωρητικά) ιδανικό , να το δει κάποιος σαν προτροπή προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και προστασίας των υπολοίπων εν δυναμει καταναλωτων/πελατων απο το συγκεκριμενο και το καθε μαγαζι (σε αντίστοιχες "καταγγελίες" ) παρα σαν την δόλια και με σκοτεινο υπόβαθρο και σκοπιμότητα προπαγανδιστική και δεν συμαζευτεται προσπάθεια του αντίπαλου μαγαζιού.Έχοντας όμως στο βαθος του νου οτι παίζει και το ενδεχόμενο μαύρης διαφήμισης , δεν αντιλέγω. Αλλα απο την στιγμή που ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ το τι θα γινει με τον "καταγγ'ελοντα" -μιλάω πάντα για το (θεωρητικό) νομικό αντίκτυπο της "καταγγελίας" του- σε περίπτωση που τον "πιάσουν" και τον "τιμωρήσουν συμφωνα με τον νομο κλπ , καθοτι ουτε εχω σχεση με το απέναντι μαγαζί ούτε τίποτα , απλα θα αναμένω την εκβαση της υπόθεσης , μιας και οπως λέει ο φίλος εχει παει και εκανε καταγγελία στους αρμόδιους. εν ολίγοις , οκ φιλε εχεις δικιο και θα το εχω κατα νου , αλλα θα περιμένω μεχρι την τελικη εκβαση και αποφαση των ελεγχων απο τους αρμόδιους , και αν οντως το εκανες στα πλαισια του δολου και του κλερδους σου εναντι αυτου που ψευδως καταγγέλεις , καλα να πάθεις για οτι παθεις μετέπειτα. αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα πεταχτω να παριστάνω τον Λούκυ Λούκ καβάλα στην Ντόλυ στρίβωντας τσιγάρo , για να πετάξω τα νομικά και ηθικα πως και γιατί so simple topic starter εχε κατα νου φίλε μου οτι δεν σου κάνω επίθεση , τα ίδια λέω και γράφω με τον ίδιο τρόπο σε όλους που έχουν παρόμοια θέματα σε φορουμ κλπ , οκ ? πι-ες 1 : Τα εισαγωγικά στο "καταγγελία" κλπ τα εβαλα γιατι τετοιου ειδους κραξίματα (γιατι αυτο ειναι) δεν τα θεωρω καταγγελίες. Καταγγελία υφίσταται σε αστυνομία , ινστιτουτα καταναλωτων κλπ , φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοω . Θα το έλεγα προσωπικη τοποθετηση με βαση πτοσωπικη εμπειρία πι-ες 2 : Αυτα που λέω είναι προσωπικές απόψεις , κατανοώ οτι οι διαχειριστές είναι υποχρεωμένοι και απόλυτα δικαιολογημένοι να προστατέψουν τα νώτα τους , την τσέπη τους και την ιστοσελίδα τους σε περίπτωση που τύχει να εχουν -θεωρητικά- νομικά τρεχάματα , και είναι σεβαστό.
prospolos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Προφανώς υπάρχει πρόβλημα αντίληψης βασικών εννοιών.
minaras_tio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αυτο το θεμα με τα 5a sec, γιατι σβηστηκε μονο η οδος; Αλυσιδα δεν ειναι; Αρα δυσφημιση για ολα τα 5a sec.
leonidasgr2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 το προβλημα ειναι οτι την κανεις την καταγγελια ανωνυμα εδω περα.και συνεχιζεις με νεα μηνυματα οπου το μονο που κανεις ειναι πλαγιες (και ειρωνικες) προτροπες για να μην παμε να φαμε στο συγκεκριμενο σουβλατζιδικο,οτι εχει κακη φημη,μεχρι που το γυρισες αναποδα και λες στο τελος οτι απλως να γινει ενας ελεγχος θελεις και οχι οτι κατηγορησες το μαγαζι πως πουλαει σαπια κρεατα.το οποιο τελευταιο αντιφασκει στο γεγονος οτι ενω ερχεσαι εδω να ρωτησεις πως να κανεις την καταγγελια,δινεις αμεσως το ονομα του καταγγελομενου αντι να κατσεις να περιμενεις να βγει πρωτα το πορισμα απο το υγειονομικο και μετα να μας προειδοποιησεις πλεον με ονοματα να μην πηγαινουμε να τρωμε στο συγκεκριμενο μαγαζι. και στο φιναλε,μα τοση μεγαλο ανησυχια για το τι τρωνε οι συμπολιτες σου; δεν λεω,μπορεις και να λες την αληθεια,αλλα απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα φορουμ (τεχνολογικο κιολας) ,στο οποιο ρωτας πως να κανεις μια καταγγελια,ενω παραλληλα (ολο τυχαιως περιγραφεις την καταγγελια κατανομαζοντας τον παραληπτη,αλλα δεν κανεις το στοιχειωδες να βαλεις το ονοματεπωνυμο σου (εστω ενα ψευτικο) ε ειναι λιγακι υποπτον. το γράφω σε τεχνολογικό φόρουμ γιατί δεν ειμαι γραμμένος σε κάποιο άλλο , αλλωστε είναι στην κατηγορία μπλα-μπλα (ότι δεν εχει σχεση με το φόρουμ) έχω βαρεθεί αναρτήσεις που κάνουν σε μπλόγκ πχ στο τρομακτικό που λένε για 1 μαγαζί που πήγαν και τους συνέβη κάτι.. πάντα έλεγα : κατσε ρε φίλε, απο τη στιγμή που κανεις παράπονα για αυτό που σου συνέβη αλλα δεν λες ποιο μαγαζί ειναι , τι το γράφεις ; για να το εκλάβω πως υπάρχουν κ τέτοια μαγαζιά ; μη το γράφεις καθόλου (ο λόγος που βάζω επωνυμίες) δεν το κατηγόρησα για σάπια κρέατα .. πρώτα είπα πως βρώμαγε κ σε αλλο πόστ μου έγραψα πως μπορεί να φταίει κ η ποιότητα κρέατος (αλλο της ελεύθερης κ αλλο της ελεγχόμενης βοσκής ) όπως είπα σε αλλο ποστ, η καταγγελία έγινε προκειμένου να παει κ να κάνει έλεγχο η αρμόδια υπηρεσία κ να βγάλει αυτή το πόρισμα παρόλα αυτά έγραψα πως μπορείτε να πάτε κόντρα στις απόψεις μου κ απλά να πάτε εκεί για φαγητό.
Spok Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 το γράφω σε τεχνολογικό φόρουμ γιατί δεν ειμαι γραμμένος σε κάποιο άλλο , αλλωστε είναι στην κατηγορία μπλα-μπλα (ότι δεν εχει σχεση με το φόρουμ) έχω βαρεθεί αναρτήσεις που κάνουν σε μπλόγκ πχ στο τρομακτικό που λένε για 1 μαγαζί που πήγαν και τους συνέβη κάτι.. πάντα έλεγα : κατσε ρε φίλε, απο τη στιγμή που κανεις παράπονα για αυτό που σου συνέβη αλλα δεν λες ποιο μαγαζί ειναι , τι το γράφεις ; για να το εκλάβω πως υπάρχουν κ τέτοια μαγαζιά ; μη το γράφεις καθόλου (ο λόγος που βάζω επωνυμίες) δεν το κατηγόρησα για σάπια κρέατα .. πρώτα είπα πως βρώμαγε κ σε αλλο πόστ μου έγραψα πως μπορεί να φταίει κ η ποιότητα κρέατος (αλλο της ελεύθερης κ αλλο της ελεγχόμενης βοσκής ) όπως είπα σε αλλο ποστ, η καταγγελία έγινε προκειμένου να παει κ να κάνει έλεγχο η αρμόδια υπηρεσία κ να βγάλει αυτή το πόρισμα παρόλα αυτά έγραψα πως μπορείτε να πάτε κόντρα στις απόψεις μου κ απλά να πάτε εκεί για φαγητό. Κοίτα φίλε, Γνωρίζω ότι πολλά σουβλατζίδικα, αγοράζουν κρέας κατεψυγμένο από γνωστές μεγάλες αλυσίδες. Πολλά δε εξ' αυτών πηγαίνουν και παίρνουν τις προσφορές (όπου προσφορές είναι ποσότητες κρέατος που έχουν ημερομηνία λήξης πολύ κοντινή, ακόμη κι εντός της εβδομάδας). Είναι πιθανό να έπεσες σε τέτοια περίπτωση. Πριν μερικά χρόνια σε μεγάλη περιφερειακή πόλη υπήρξε τεράστιο σκάνδαλο με γνωστή αλυσίδα ψητοπωλείων που πουλούσε σουβλάκια από ληγμένο κρέας...). Το θέμα όμως όπως πολύ σωστά είπαν κι άλλοι, δεν πρόκειται να το λύσει το φόρουμ. Αν θέλεις πραγματικά να ελεγχθεί το κατάστημα πήγαινε στον ΕΦΕΤ και ταυτόχρονα στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας και κάνε επίσημα την καταγγελία σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 το γράφω σε τεχνολογικό φόρουμ γιατί δεν ειμαι γραμμένος σε κάποιο άλλο , αλλωστε είναι στην κατηγορία μπλα-μπλα (ότι δεν εχει σχεση με το φόρουμ) έχω βαρεθεί αναρτήσεις που κάνουν σε μπλόγκ πχ στο τρομακτικό που λένε για 1 μαγαζί που πήγαν και τους συνέβη κάτι.. πάντα έλεγα : κατσε ρε φίλε, απο τη στιγμή που κανεις παράπονα για αυτό που σου συνέβη αλλα δεν λες ποιο μαγαζί ειναι , τι το γράφεις ; για να το εκλάβω πως υπάρχουν κ τέτοια μαγαζιά ; μη το γράφεις καθόλου (ο λόγος που βάζω επωνυμίες) δεν το κατηγόρησα για σάπια κρέατα .. πρώτα είπα πως βρώμαγε κ σε αλλο πόστ μου έγραψα πως μπορεί να φταίει κ η ποιότητα κρέατος (αλλο της ελεύθερης κ αλλο της ελεγχόμενης βοσκής ) όπως είπα σε αλλο ποστ, η καταγγελία έγινε προκειμένου να παει κ να κάνει έλεγχο η αρμόδια υπηρεσία κ να βγάλει αυτή το πόρισμα παρόλα αυτά έγραψα πως μπορείτε να πάτε κόντρα στις απόψεις μου κ απλά να πάτε εκεί για φαγητό. Ειλικρινά, δεν πρόκειται να επαναληφθώ, είτε αντιλαμβάνεσαι τι γράφεται είτε όχι: Το forum δεν έχει πρόβλημα με την όποια "καταγγελία" σου. Καλά κάνεις κι είσαι δυσαρεστημένος από ένα κατάστημα, έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς ότι πρέπει να ελεγχθεί από την Αστυνομία, το Υγειονομικό, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τη FIA. Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι η δημοσιοποίηση των στοιχείων του εν λόγω καταστήματος. Δεν έχει σημασία αν έχεις βαρεθεί "ανώνυμες καταγγελίες" και αναρτήσεις σε διάφορα "ειδησιογραφικά" blog. Εδώ δεν επιτρέπεται. Οποιαδήποτε άλλη απορία για την εφαρμογή των Όρων Χρήσης του forum παρακαλώ να διατυπωθεί μέσω pm, όπως άλλωστε προβλέπεται από τους εν λόγω Όρους Χρήσης. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.