Προς το περιεχόμενο

που θα καταγγείλω σουβλατζίδικο;;;

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και να φανταστεις σε προηγουμενες συζητησεις περι μεταναστευσης στο εξωτερικο, καποιοι δισταζαν γιατι μπορει να τουσ ελειπε στα ξενα το σουβλακι... :-(

Ε πιστευω ενα τουρκικο κεμπαπ θα το βρεις οπου κ αν πας

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμ τελικά παίζει να ήταν κ η ποιότητα κρέατος... αγοράζεις πιο φτηνά χοιρινό που βόσκει σε χωματερη σκουπιδιών απο τα χοιρινα ελευθέρας και ελεγχόμενης βοσκής.... :eek:

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι πως το κρέας -βρώμαγε- βρώμαγε όπως όταν βάζεις οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια και μυρίζει μετα η τερηδόνα.

ξέρετε που μπορώ να τους καταγγείλω για να πανε να τους ελέγξουν ; στο υγειονομικό; νομαρχία αθηνών;

βρήκα και το ΚΕ.Π.ΚΑ.–Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών αλλά δεν ειναι κρατικό και δεν ξέρω κατα ποσο και τι ελεγχο θα κάνουν ....

Βασικά δεν είναι η τερηδόνα που μυρίζει.

Όσο για το "παλιοκρέας" που σου δώσανε, ε,

.....

Τέλος, για τον έλεγχο, δοκίμασε επαφή με αυτό που βρήκες, και ποιός ξέρει, ίσως τον προωθήσουν, κι ίσως γίνει κάτι,σε αντιδιαστολή με την εξέλιξη του προαναφερθέντος περιστατικού........

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι πως το κρέας -βρώμαγε- βρώμαγε όπως όταν βάζεις οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια και μυρίζει μετα η τερηδόνα.

wtf dude :eek:

Δημοσ.

Δύο τετραψήφιους αριθμούς (1571 και 1572) έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

1520 καταναλωτων

=================

http://www.google.gr/#hl=el&q=%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%B7&oq=%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%B7&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7732l11195l0l11395l11l10l2l0l0l0l348l1111l1.1.1.2l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=2d49dce8a03ad7d2&biw=1280&bih=611

φορμολη

Δημοσ.

Σε οσα μαγαζια δουλευα,ηταν συννενοημενα ποτε περιμενουν το υγειονομικο(Ελλαδα). Και εμεις μια μερα πριν ερθει, γυαλιζαμε τα παντα στο μαγαζι. Ερχονταν,και ω τι εκπληξη! Ολα τελεια!

Για συνεννόηση δεν γνωρίζω, ωστόσο σε ψητοπωλείο που δούλευα πριν χρόνια, το οποίο ήταν εξαιρετικά καθαρό, άμα δεν λάδωνε το αφεντικό θα τον έγραφαν γιατί δεν τους έφτανε η μονιμότητα και η μισθάρα προφανώς.........:mad:

Βασικά δεν είναι η τερηδόνα που μυρίζει.

Όσο για το "παλιοκρέας" που σου δώσανε, ε,

.....

Τέλος, για τον έλεγχο, δοκίμασε επαφή με αυτό που βρήκες, και ποιός ξέρει, ίσως τον προωθήσουν, κι ίσως γίνει κάτι,σε αντιδιαστολή με την εξέλιξη του προαναφερθέντος περιστατικού........

Γενικότερα αποφεύγω το junk food ειδικά το καλοκαίρι, όχι ότι μια δυο φορές κάθε μήνα δεν θα χτυπήσω το σουβλάκι μου και εγώ

Για πες για την τερηδόνα ρε wash να μαθαίνουμε, θεώρησα το σχόλιο του OP υπερβολικό αλλά για να το σχολιάζεις και εσύ τι παίζει με την συγκεκριμένη μυρωδιά;

Επίσης στο video που postάρες. Υποθέτω ότι πρόκειται για καρβουνιστό κοτόπουλο......Πως στο πέοντα επιβίωσαν τα γαμήδια σε αυτές τις θερμοκρασίες;

Μια φορά μου έφερε delivery τορτελίνια αλά αvκρεμ......όπου αντ=μυρμήγκι. Το σίχαμα το ίδιο. Το μοναδικό "ιταλικό" μαγαζί της περιοχής που έκλεισε.

1 toufas σε κάθε σπίτι είναι η λύση :-D

Δημοσ.
Μια φορά μου έφερε delivery τορτελίνια αλά αvκρεμ......όπου αντ=μυρμήγκι. Το σίχαμα το ίδιο.

Αυτό που συνέβη τότε είναι... μυρμήγκια στο λάδι που χρησιμοποίησε. Προφανώς είχε αφήσει το λάδι με ανοιχτό καπάκι, κάποιο μυρμηγκάκι το ανακάλυψε και μαζεύτηκαν. Πνίγονται μέσα στο λάδι και είναι πιθανό να μην το πάρεις χαμπάρι και να το χρησιμοποιήσεις.

Έχει τύχει να φάω τηγανιτές πατάτες (όχι σε μαγαζί, στο χωριό μου από τη γιαγιά μου πριν χρόνια) όπου κάποια στιγμή έκανα σχόλιο για τη ρίγανη και αποδείχτηκε πως είχε συμβεί αυτό (δεν ήταν ρίγανη). Πάντως σα ρίγανη φαινόντουσαν και συνέχισα και τις έφαγα (προσωπικά τηγανιτά μυρμήγκια δεν το θεωρώ αηδία, σημειωτέον το μυρμήγκι είναι από τα πιο καθαρά έντομα, εκκρίνει από μόνο του ουσία με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και αυτοκαθαρίζεται).

Φυσικά αν το υγειονομικό πιάσει λάδι ανοιχτό πρέπει να διατάξει καταστροφή.

Σχετικά με τη γεύση στο κρέας, μην το συσχετίζετε ντε και καλά με άλλες περιπτώσεις με σκουλήκια κτλ. Αν και είναι πολύ πιθανό το σουβλατζίδικο να είναι ΓΤΠ, είναι επίσης πιθανό το κρέας να είναι ΓΤΠ ή να το αλοίφει με κάτι που είναι ΓΤΠ ή να φταίει που ήταν προψημένο. Εδώ στη περιοχή μου υπάρχει ένα σουβλατζίδικο όπου εγώ όταν έφαγα κάποτε χοιρινό σουβλάκι μου βρώμαγε. Το γιατί εξηγήθηκε όταν έμαθα πως το αλοίφει με λίπος από αρνί (κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι τί ακριβώς μου είπαν). Εμένα το αρνί δε μου αρέσει, χοιρινό με μυρωδιά αρνίσια μου φαινόταν σα να βρωμάει. Αν δε μου το έλεγαν μετά, τη πρώτη φορά που έφαγα από εκεί κι εγώ τον ίδιο φόβο με το συμφορουμίτη πήρα.

Δε δικαιολογώ το φαγάδικο φυσικά (προφανέστατα είναι ΓΤΠ, το κρέας θα έπρεπε να μοσκοβολάει), αλλά η γεύση και η συνταγή δεν είναι θέμα υγειονομικού, οπότε αφήνω μια χαραμάδα να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Δημοσ.

Για πες για την τερηδόνα ρε wash να μαθαίνουμε, θεώρησα το σχόλιο του OP υπερβολικό αλλά για να το σχολιάζεις και εσύ τι παίζει με την συγκεκριμένη μυρωδιά;

Επίσης στο video που postάρες. Υποθέτω ότι πρόκειται για καρβουνιστό κοτόπουλο......Πως στο πέοντα επιβίωσαν τα γαμήδια σε αυτές τις θερμοκρασίες;

Ε τί να πω για την τερηδόνα; Τα υπολείμματα τροφών είναι που μυρίζουν (για την ακρίβεια εξ' αιτίας της συγκεντρώσεων σε αυτές, μικροβίων, βακτηριδίων κι άλλων τέτοιων μικροχαριτωμένων)

Όσο για το αηδιοβίντεο, εγώ υποθέτω ότι κάπου στομπούτσο το είχαν...ξεχασμένο (για να σκωληκιάσει θέλει "καιρό"), το ρίξανε μετά σε ψυγείο (ένας θεός ξέρει πότε είχε πρωτοψηθεί), όχι κατάψυξη, ψύξη, και προφανώς το βάλανε είτε για λίγο στα μικροκύματα είτε σε καμμιά σούβλα να γυρίσει λίγο να ζεσταθεί (για να μην καεί κι όλας, όντας ήδη ψημένο) με αποτέλεσμα οι κατοπουλοκάτοικοι να μην πάρουν καν χαμπάρι τον εξωτερικό καύσωνα....

Πω πω ρε wash....

Γιατί είδα το κωλοβιντεάκι. FUCK.

...ναι αλλά, καλύτερα δεν είναι που το είδες σε βίντεο (και να είσαι πλέον υποψιασμένος), από το να το διαπιστώσεις τρώγοντας; ...ξέρω - this is the end of a beautiful συνforumship :-D

Δημοσ.

ρε μαγκες επειδη εχω δουλεψε σε μαγαζι που φτιαχνει σουβλακια-εργοστασιο θα σας πω τα εξης: το ποιο πιθανον ειναι να μην εχει γινει καλη συντηρηση του κρεατος και ετσι μυρισε-δεν ειναι επιστημη. Ειδικα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες το κρεας θελει πολυ προσοχη και επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου μαλλαον απο αυτο θα ειναι.

Τωρα περι φορμολης και πρασινα αλογα δεν μπορω να τα ακουω. Εχει μυρισει κανενας σας ποτε φορμολη??? Ελεος δηλαδη.

Εαν δεν ξερουμε και θελουμε να κανουμε κουβεντουλα ας λεει ο καθενας οτι γουσταρει, αλλα ας μην το παιζει ειδικος.

Φιλε υγιονομικο περνεις τηλ-συνηθως ειναι υπηρεσια της εκαστοτε νομαρχιας και κανεις καταγγελια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...