Προς το περιεχόμενο

που θα καταγγείλω σουβλατζίδικο;;;

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ,

αγόρασα σουβλάκια απο Ψητοπωλείο ****** στη Νέα Μάκρη *****

τα χοιρινά καλαμάκια ήταν προψημένα και τα ζέστανε/έψησε και άλλο ..

το πρόβλημα είναι πως το κρέας -βρώμαγε- βρώμαγε όπως όταν βάζεις οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια και μυρίζει μετα η τερηδόνα.

ξέρετε που μπορώ να τους καταγγείλω για να πανε να τους ελέγξουν ; στο υγειονομικό; νομαρχία αθηνών;

βρήκα και το ΚΕ.Π.ΚΑ.–Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών αλλά δεν ειναι κρατικό και δεν ξέρω κατα ποσο και τι ελεγχο θα κάνουν ....

ευχαριστώ

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 16 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 16 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

το πρόβλημα είναι πως το κρέας -βρώμαγε- βρώμαγε όπως όταν βάζεις οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια και μυρίζει μετα η τερηδόνα.

καλα με σουβλάκια καθαρίζει τα δόντια του ?

Δημοσ.

Στο υγειονομικο μηπως?

και εγώ το σκέφτηκα , αλλα το υγειονομικό ειναι γενικός όρος ... υπάρχει καποιος ισστοχώρος να πληροφορηθώ ; δεν βρήκα κάτι εκτός απο την σελίδα της νομαρχίας αθηνών που αναφέρει ο φίλος πιο πανω ....

Δημοσ.

Ξεκίνα απο εκεί, μάλλον αυτή είναι η αρμόδια υπηρεσία. Δεν έχω ακουστά για άλλη. Αυτή νομίζω κάνει (θα έπρεπε να κάνει δηλαδή...) και τους ελέγχους.

Δημοσ.

Ξεκίνα απο εκεί, μάλλον αυτή είναι η αρμόδια υπηρεσία. Δεν έχω ακουστά για άλλη. Αυτή νομίζω κάνει (θα έπρεπε να κάνει δηλαδή...) και τους ελέγχους.

Καλα αν εκανε σωστα τη δουλεια του το υγειονομικο δε θα υπηρχαν ουτε τα μισα σουβλατζιδικα.

Δημοσ.

Υπαρχει λογος που λενε το φαστ φουντ "βρωμικο". Να πας στα goodys αλλη φορα να φας πλαστικουρα.

βρώμικο λένε το φαγητό απο τις καντίνες .. (που στην ουσία δεν ειναι βρώμικο) σε μερικές καντίνες είναι πεντακάθαρα ..

αλλά είναι άτοπο αυτό , άλλο ΄βρώμικο΄ και άλλο ''χαλασμένο''

τα γκούντις τα έχω κόψει εδω και πολλά χρόνια, όχι επειδή είναι πλαστικούρα, αλλα επειδή ειναι πανάκριβα και για να χορτάσω πρεπεί να κανω λογαριασμό 15 ευρώ ....

Δημοσ.

Μπορεί να ξέχασε ο άνθρωπος να σου βάλει μισό κιλό μπαχαρικά στο κρέας για να μη σου μυρίσει.Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι σουβλάκια και σαπίλα πάνε μαζί οπότε πρίν καταγγείλεις ότι σουβλατζίδικο υπάρχει στην πόλη σου ξεκίνα να μαγειρεύεις αν δεν θέλεις κάθε μέρα να τρώς σαπίλα και θα σου βγαίνει και φθηνότερα.

Για αυτό που λες πάντως πάρε τηλέφωνο στο υγειονομικό της περιοχής σου.

Δημοσ.

Ευθύνη για τον υγειονομικό έλεγχο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος φέρουν οι σχετικές διευθύνσεις των Νομαρχιών. Μπαίνεις στο site της Νομαρχίας που ανήκει το κατάστημα, τσιμπάς τηλεφωνάκι της υπηρεσίας από το οργανόγραμμα και ρωτάς εκεί για τις διαδικασίας καταγγελιών. Π.χ. για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δυτικής Αττικής, εδώ.

Δημοσ.

Περί νομαρχιών με πρόλαβε αυτή τη φορά ο parsifal (φτου).

Να σημειώσω κάτι: το υγειονομικό ελέγχει κυρίως την ασφάλεια και όχι τόσο την ποιότητα (αν έχει ωραία γεύση ή καλές συνταγές κτλ). Δηλαδή ενδέχεται να πάει το υγειονομικό για έλεγχο και να μη βρει κάτι ιδιαίτερα μεμπτό ή να βρει ψιλοπράγματα που θα γράψει στο βιβλίο ελέγχου ως παρατηρήσεις και η ποιότητα να συνεχίσει να είναι η ίδια. Με άλλα λόγια αν η κακή ποιότητα που εσύ αντιλαμβάνεσαι δεν οφειλόταν όντως σε σοβαρούς κακούς χειρισμούς ή κακή καθαριότητα στο σουβλατζίδικο ή σε χαλασμένα υλικά κτλ, τότε και το υγειονομικό να περάσει δεν είναι σίγουρο πως θα αλλάξει κάτι. Με άλλα λόγια, μη ξανατρώς από εκεί και δυσφήμισέ το στους φίλους σου.

Αν πάντως το μάτι σου πήρε κάτι κακό εκεί πέραν της γεύσης του κόνδαυλου, τότε καλό είναι να κάνεις κανά τηλεφωνάκι μπας και παίζει τιποτα σοβαρό και προφυλάξεις κι άλλους.

Δημοσ.

Και να τους καταγγειλεις θα τους κλασεις...

Σε οσα μαγαζια δουλευα,ηταν συννενοημενα ποτε περιμενουν το υγειονομικο(Ελλαδα). Και εμεις μια μερα πριν ερθει, γυαλιζαμε τα παντα στο μαγαζι. Ερχονταν,και ω τι εκπληξη! Ολα τελεια!

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω: αν εκαναν τη δουλεια τους σωστα,ουτε τα μισα γαταδικα(σουβλατζιδικα), δε θα λειτουργουσαν.

Δημοσ.

Μπορεί να ξέχασε ο άνθρωπος να σου βάλει μισό κιλό μπαχαρικά στο κρέας για να μη σου μυρίσει.Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι σουβλάκια και σαπίλα πάνε μαζί οπότε πρίν καταγγείλεις ότι σουβλατζίδικο υπάρχει στην πόλη σου ξεκίνα να μαγειρεύεις αν δεν θέλεις κάθε μέρα να τρώς σαπίλα και θα σου βγαίνει και φθηνότερα.

Για αυτό που λες πάντως πάρε τηλέφωνο στο υγειονομικό της περιοχής σου.

και να φανταστεις σε προηγουμενες συζητησεις περι μεταναστευσης στο εξωτερικο, καποιοι δισταζαν γιατι μπορει να τουσ ελειπε στα ξενα το σουβλακι... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...