Προς το περιεχόμενο

Ταινίες Με Ληστείς Σε Τράπεζες

kartaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και χρόννια πολλα σε οσους γιορταζαν..θα ηθελα να μου πειτε ταινεις που σχετιζονται με ληστειες σε τραπεζεσ..σπιτια..καζινο..κτλπ...Γενικα που να εχουν δραση και αγωνια..

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φιλε...Την 2η τν εχω δει νομιζω στην tv..Καποιος αλλος? Εχει να μ προτεινει καμια αλλη ταινεια με ληστεια σε τραπεζα??( εχο δει το The Bank Job)

Δημοσ.

Κartaman, προσπάθησε οι τίτλοι που βάζεις στα θέματα σου να είναι οσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικοί σχετικά με το περιεχόμενο τους.

:-)

Δημοσ.

Γειά σας και χρόννια πολλα σε οσους γιορταζαν..θα ηθελα να μου πειτε ταινεις που σχετιζονται με ληστειες σε τραπεζεσ..σπιτια..καζινο..κτλπ...Γενικα που να εχουν δραση και αγωνια..

Ευχαριστω!

Ετοιμάζεσαι να κάνεις καμιά τέτοια δουλειά και θέλεις να πάρεις ιδέες ε? :-D

Μια παλιά / The First Great Train Robbery.........και αλλη μια που μου αρεσε Stander

Δημοσ.

Μηπως μπορειτε να μου πειτε μια ταινια που δουλευουν τρεις (νομιζω) εργαζομενες γυναικες σε ενα καζινο και με διαφορους τροπους συνεργαζονται και προσπαθουν να κλεωουν χρηματα απο το υπογειο του καζινο και τους πιανει μανια και αρχιζουν να κλεβουν συνεχεια; κωμοδια ειναι.

Δημοσ.

Ετοιμάζεσαι να κάνεις καμιά τέτοια δουλειά και θέλεις να πάρεις ιδέες ε? :-D

Οχι δεν εχουμε φτασει ακομα στο σημείο να κλέβουμε..Απλώς ετυχε να δω το The Town και κολησα :devil:

Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...