mumuligo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γεια σε όλους μιας και είμαι νέος στο φόρουμ. Το θέμα είναι αγορά νέας τηλεόρασης. Ήμουν εντελώς άσχετος με το θέμα μέχρι που έριξα μια ματιά στο insomnia. Έχω καταλήξει στο μέγεθος-42" και μάλλον, από όσα διάβασα αρχίζω να εκτιμώ περισσότερο τις plasma με όλα τα μειωνεκτίματά τους- αντανάκλαση,burn-in,κατανάλωση. Μια ιδέα είναι αυτή-Panasonic TX-P42S30B. Χρήση: Κανάλια, ps3, ταινίες. Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις και ιδέες. P.S. Ζητώ συγνώμη μιας και ξέρω ότι το θέμα έχει χιλιοσυζητηθεί αλλά τα περισσότερα posts είναι παλιά. Θα εκτιμούσα μερικές φρέσκιες ιδέες.
logitech Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 φιλε μου εαν θες πλασμα και 42αρα και οικονομικη χτυπα αυτη εδω με 379 ευρωLinkμολις την εχει παρει η αδερφημου και ειναι αστερι η τηλεωραση
mumuligo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δεν φαίνεται άσχημη αλλά, αφού θα την πάρω που θα την πάρω ας είναι Full HD. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Το κρατάω σαν ιδέα.
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 φιλε μου εαν θες πλασμα και 42αρα και οικονομικη χτυπα αυτη εδω με 379 ευρωLinkμολις την εχει παρει η αδερφημου και ειναι αστερι η τηλεωραση καλησπερα,πολυ καλη η tv,και επειδη ενδιαφερομαι και εγω υπαρχει στις 42(η και λιγο μικροτερες)ιντσες καποια αντιστηχη για πολυ καλη εμπειρια σε ταινιες και μετα για καναλια,αλλα βασικα για ταινιες.ακομα να μπορει να παιζει μεσω usb (mkv,avi..) ταινιες απο σκληρο,φλασακι κλπ τωρα αμα μπορει να συνδιασει και τεχνολογια 3d ωστε να βλεπω και 3D ταινιας ακομα καλυτερα
stm00192 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 καλησπερα,πολυ καλη η tv,και επειδη ενδιαφερομαι και εγω υπαρχει στις 42(η και λιγο μικροτερες)ιντσες καποια αντιστηχη για πολυ καλη εμπειρια σε ταινιες και μετα για καναλια,αλλα βασικα για ταινιες.ακομα να μπορει να παιζει μεσω usb (mkv,avi..) ταινιες απο σκληρο,φλασακι κλπ τωρα αμα μπορει να συνδιασει και τεχνολογια 3d ωστε να βλεπω και 3D ταινιας ακομα καλυτερα Μηπως από σεπτέμβριο να κάνει και καφε με λιγοτερο απο 6Ε που θα έχει στις καφετέριες της μπανανίας μας; :P
Orgasmic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Βρες κατι σε samsung και δεν θα το μετανιωσεις...
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 +1 για την samsung και απο εμένα αλλα γνώμη μου μην πας σε plasma αλλα σε lcd. Η Κάθε μια εχει τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της και ειναι ανάλογα για την χρήση που θα την έχεις πιο πολύ , ψάχτο λιγάκι. Εγώ σε 40' εχω την 40C650
mumuligo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τις έψαξα τις LCD. Πολύ καλή εικόνα! Απλά πολλοί λένε ότι με τις plasma έχεις την πιο φυσική εικόνα ειδικά σε συνθήκες δωματίου (χαμηλός φωτισμός). Τέλειο μηχάνημα σίγουρα δεν υπάρχει. Οι LCD έχουν λίγο "ψεύτικη" εικόνα... λένε...
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Και μην ξεχνάς οτι οι samsung έχουν το + οτι εκτός απο τον ενσωματομένο media player που το έχουν οι περισσότερες τηλεοράσεις πια παίζουν και mkv
haris013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μηπως από σεπτέμβριο να κάνει και καφε με λιγοτερο απο 6Ε που θα έχει στις καφετέριες της μπανανίας μας; :P λολ? ειχε ενας γνωστος μου μια τετοια αλλα δεν ξερω μοντελο και ψαχνω και εγω κατι παρομιο..samsung θυμαμαι ηταν και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση γιατι επεσε hd ταινιες απο τον εξωτερικο σκληρο του..δεν με ενδιαφερει αν ειναι ακριβη η φθηνη αρκει να αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.