slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το'θελα. Το'θελάκης. Το'θελόης. Το'θελήτο. Το'θελήnho. Το'θελέουσα. Freulein Το'θελάιν. Τα χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Διδάσκεις ισπανικά;
NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 "Μην το σκέφτεσαι, απλά κάν'το". Παραείναι τολμηρό για τους περισότερους, αλλά αν είσαι έτσι σαν χαρακτήρας δεν αλλάζεις.
spacefart Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 "Μην το σκέφτεσαι, απλά κάν'το". "always think twice" χμμμμ
eu@ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 χμμμμ χαχα το παρατηρησα κ γω!οι αποψεις διιστανται!
spacefart Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μπερδευτηκα , δεν ξερω ποιο να ακολουθησω.. στην αρχη μου αρεσε το "Μην το σκέφτεσαι, απλά κάν'το" .. για ποιο λογο να χαλιομαστε και να μετανιωνουμε για πραγματα που δεν καναμε .. αλλα μετα το "always think twice" με εβαλε σε σκεψεις.. νταξει μην κανουμε και καμια μπαρουφα απο το πολυ Just Do It
eu@ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Memento Mori Memento Vivere καποιος εχει διαβασει Μπαρόκ? μπερδευτηκα , δεν ξερω ποιο να ακολουθησω.. στην αρχη μου αρεσε το "Μην το σκέφτεσαι, απλά κάν'το" .. για ποιο λογο να χαλιομαστε και να μετανιωνουμε για πραγματα που δεν καναμε .. αλλα μετα το "always think twice" με εβαλε σε σκεψεις.. νταξει μην κανουμε και καμια μπαρουφα απο το πολυ Just Do It αναλογως την περισταση κ το μότο χαχα διαλεγεις κ παιρνεις
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 μπερδευτηκα , δεν ξερω ποιο να ακολουθησω.. στην αρχη μου αρεσε το "Μην το σκέφτεσαι, απλά κάν'το" .. για ποιο λογο να χαλιομαστε και να μετανιωνουμε για πραγματα που δεν καναμε .. αλλα μετα το "always think twice" με εβαλε σε σκεψεις.. νταξει μην κανουμε και καμια μπαρουφα απο το πολυ Just Do It Από εσένα εξαρτάτε. Πόσες φορές μετάνιωσες για κάτι που έκανες, και πόσες για κάτι που αποφάσισες τελικά να μην κάνεις; Δεν μπορώ να πω πως είμαι θύμα κάποιας περίπτωσης, αλλά ενώ είμαι θαυμάστρια της ταινίας "Yes Man".. νομίζω πως έχω μετανιώσει για κάποιες impulsive αποφάσεις. (klein βέβαια..) Υ.Γ: slipknot για πάρτη σου.
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 καποια απο το μοττο που εχω στο fb We confess our little faults to persuade people that we have no large ones. Once in a while you have to take a break and visit yourself. It is better to wear out than to rust out.
slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Υ.Γ: slipknot για πάρτη σου. Καταλαβαίνω. Πρέπει να σκεφτείς πολύ ώριμα, δύο και τρεις φορές πριν postάρεις κάτι. Serious business.
Menoula2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ζηστο οσο καλυτερα μπορεις...γιατι ΠΟΤΕ δεν προκειται να το ξαναζησεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.