Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το μότο σας;;;

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ πρέπει να είσαι απο αυτούς που παθαινουν κρίσεις πολυπολιτισμικότητας και παναριστερισμού και για να τους περάσει βγαίνουν φωτο με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους.. Ξυδάκι..

Και εισαι εισαι αυτο που λεμε "Ελληνας εισαι και φαινεσαι".

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων.. Αυτοί που παραλαμβάνουν ένα κράτος σαν ιδιοκτησία τους ή σαν δώρο απο τους προκατοχους τους και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι λαμογιά μπορούν ... και αυτοί που παραλαμβάνουν ένα κράτος για να το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ και να το κάνουν καινουργιο απο την αρχή.. Σοσιαλιστές, δεξιοί, αριστεροί κτλ όλοι είχαν μπουκωμένα τα στοματά τους απο τη μάσα και δεν έκαναν κίχ τοσα χρόνια.. Ενα δυαδικο κομμουνισμό ειχαμε στην Ελλάδα τόσα χρόνια και καταλήξαμε χειρότερα απο χώρες του πρωην ανατολικού μπλόκ.. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα..

Ο ηγέτής ειναι ισχυροτερος όλων όταν έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ενός κράτους και απαιτεί εθνική συστρατευση απο όλους.. και ο πιο ασημαντος και ταπεινότερος όλων όταν κοιτάει το λαό του στα μάτια να του δείξει τα έργα του και τα αποτελέσματα του..

kinder έκπληξη

μαλακία έπαιξε

Δημοσ.

1) Je suis beau! :mrgreen:

2) Είθε η Δύναμη να είναι μαζί μου!

3) Αν εισαι αντρας και φορας παντελονια... (υποτιθεται οτι συνεχίζεται)

4) Το λιωμενο παγωτο δεν θεωρείται παγωτο! (ασχετο αλλα ετσι ειμαι εγω! )

5) Ο μονος καλυτερος απο μενα ειναι ο εαυτος μου! (ΔΕΝ ειμαι ψωνιο! )

6) Γιατι να κανεις κατι σημερα οταν μπορεις να το κανεις αυριο; ( :mrgreen: )

7) Γιατι να κανεις κατι αυριο οταν μπορεις να το κανεις σημερα;

8) Ποιος χέζεται;

9) Θεωρω το κορμι μου φωναρα και την φωνη μου κορμάρα! ( :-D ενταξει απο φωνη τα παω χαλια αλλα απο κορμι λογω γυμναστικης ειμαι Σβαντζενεκερ! )

10) Ο δασκαλος διδασκει το παιδι. Το παιδι ποιον διδασκει;

11) Ροκ και ξερο ψωμι!

The-Doors-Logo-e1287794672612-640x341.jpg

12) Τα μακρυά μαλλια ειναι παντα τελεια!

13) People are strange...

14) Γιατι παντα το φαι εχει κοκαλα και αργει;

to be continued

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...