pikachukaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μου φεραν ενα υπολογιστη να του κανω φορματ να περασω τα windows 7 πανω...οτι κιαν εχω δοκιμασει ομος για να bootaro το cd της εγκαταστασης δεν εχω καταφερει τπτ..το pc ειναι καινουργιο φοραει μια gigabyte ga-p55-ud3l εναν intel i3 στα 3,06Ghz 4gb ddr3 και εναν 1TB Sata δισκο...δοκιμαζω στο bios IDE..βαζω το cd στο εσωτερικο dvd IDE Creative που εχει οταν λεει Booting from cd πεταει το cd και μετα βγαζει NTLRD is missing τα κλασσικα του αφου δν εχει windows ο δισκος...βαζω ενα plextor εξωτερικο dvd που εχω το ιδιο...κανω ενα bootable usb stick αυτο bootarei αλλα στην εγκατασταση μετα που παω να επιλεξω σε ποιο partition να βαλει τα windows δεν βρισκει κανενα δισκο...δοκιμασα στο bios sata/raid δοκιμασα ACHI τπτ..καποιος που εχει καμια ιδεα θα των ευχαριστω πολυ γτ θα το σπασω και ειναι και ξενο!!
stv27 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Να του πεις να πάρει apple!!!και να το σπάσει μόνος του! ;-)
Sarandis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 στο bios τον βλεπει κανονικα το δισκο; δοκιμασε να αλλαξεις τα καλωδια για αρχη ειτε ειναι sata ειτε ide. αν εχεις ορεξη κανε format στο δισκο απο αλλο pc δοκιμαστικα.
filip123go Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Να του πεις να πάρει apple!!!και να το σπάσει μόνος του! ;-) [sarcasm]Μου αρέσουν τέτοιου είδους απαντήσεις, ειδικά όταν είναι από νέα μέλη, τα σπάνε..! [/sarcasm] On topic τώρα. Για τσέκαρε μέσα στο bios αν έχει επιλογή support usb keyboard on start up (η κάπως έτσι) και ενεργοποίησε την..! Επίσης, κανένα άλλο δισκάκι δοκίμασες..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.