Προς το περιεχόμενο

Περι μνημες ο λογος και ψυκτρας noctua 2 fan

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω ακριβώς τις ιδιες dominator και για να μπει η noctua έπρεπει να βγεί το ενα heatsink απο την μνήμη. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει καμια διαφορά στις θερμοκρασίες οπότε το κάνεις άφοβα δεν υπάρχει καν θέμα

Δημοσ.

αγαπητη karmen, βγαζοντας την ψυκτρα (εστω και ενα μικρο μερος της) απο τις μνημες καταλαβαινεις οτι αυτοματα σταματαει να ισχυει η εγγυηση.

σιγουρα δεν θα αγοραζα αμεσως τις Kingston ή οποιεσδηποτε αλλες μνημες αν δεν ρωτουσα πρωτα στο support της Corsair, τον καστευαστη της μητρικης, αλλα και τον κατασκευσατη των μνημων που θα παρω (π.χ. Kingston)

Δημοσ.

αγαπητη karmen, βγαζοντας την ψυκτρα (εστω και ενα μικρο μερος της) απο τις μνημες καταλαβαινεις οτι αυτοματα σταματαει να ισχυει η εγγυηση.

σιγουρα δεν θα αγοραζα αμεσως τις Kingston ή οποιεσδηποτε αλλες μνημες αν δεν ρωτουσα πρωτα στο support της Corsair, τον καστευαστη της μητρικης, αλλα και τον κατασκευσατη των μνημων που θα παρω (π.χ. Kingston)

Αν είδες η πρώτη πρόταση μου, ήταν να μην βγάλει τις ψύχτρες αλλά να σηκώσει τον ανεμιστήρα... Αλλά και να τις βγάλει ρε συ duffy θα την χάσει την εγγύηση, μεταξύ μας; Εδώ βάζεις κάρτα γραφικών στο νερό, της βγάζεις τελείως τα σωθικά και αν χρειαστείς την εγγύηση ξαναβάζεις την μαμα ψύχτρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επίσης του είπα να βγάλει το πάνω μέρος. Γιατί να χάσει την εγγύηση από την στιγμή που στην corsair σου δίνουν όλα τα χρώματα από το πάνω μέρος μεμονωμένα, να ταιριάζουν με το κουτί σου;

Τεσπα εγώ προσωπικά δεν συνιστώ να πάει σε 2 διαφορετικές μνήμες ακόμα και αν έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Εδώ βάζεις ίδιο σετάκι και έχεις καμιά φορά θέματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...