jeanthira7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Γεια σας, Εχω ένα σκύλο ο οποίος φέτος το καλοκαίρι έπιασε τσιμπούρια. Μήπως έχετε κάτι υπόψιν σας από την αγορά σε σπρέι+ σαμπουάν γιατί το να τα βγάζω με το χέρι 1-1 δεν είναι και ό,τι καλύτερο...!
kyriakos2121 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Γεια σας, Εχω ένα σκύλο ο οποίος φέτος το καλοκαίρι έπιασε τσιμπούρια. Μήπως έχετε κάτι υπόψιν σας από την αγορά σε σπρέι+ σαμπουάν γιατί το να τα βγάζω με το χέρι 1-1 δεν είναι και ό,τι καλύτερο...! με τσιγκουνιά το frontline είναι αρκετά δυνατό...
margaritagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 για να μη κολλαει πρεπει να του βαζεις καθε μηνα, ειτε σπρευ ειτε μια αμπουλα frontline κι επειδη τον τσιμπησαν, μιλα με τον γιατρο, να σου πει σε ποσο καιρο να κανεις προληπτικα ενα τεστ για ερλιχιωση. Ειναι ασθενεια που μπορει να κολλησει απο μολυσμενο τσιμπουρι
xri_ni Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Κανονικα επρεπε να του βαζεις αμπουλα frontline και κολαρο scalibor και δε θα κολλαγε τιποτα!Θελει προσοχη και στο πως θα του βγαλεις ενα τσιμπουρι γιατι μπορει να κινδυνεψει το σκυλι!Ψαξε στο net να βρεις οδηγιες!Τωρα για σπρευ κυκλοφορουν πολλα, πηγαινε σε ενα πετ σοπ και θα σου πουν αυτοι!
scullyist Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το να τα βγάζω με το χέρι 1-1 δεν είναι και ό,τι καλύτερο...! Μαλακό πανάκι/χαρτί ποτισμένο με λάδι και χαλαρά.
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Κανονικα επρεπε να του βαζεις αμπουλα frontline και κολαρο scalibor και δε θα κολλαγε τιποτα!Θελει προσοχη και στο πως θα του βγαλεις ενα τσιμπουρι γιατι μπορει να κινδυνεψει το σκυλι!Ψαξε στο net να βρεις οδηγιες!Τωρα για σπρευ κυκλοφορουν πολλα, πηγαινε σε ενα πετ σοπ και θα σου πουν αυτοι! εμενα παλια η σκύλα μου μεσα σε δυο μερες (που ετυχε να ειμαι εκτος σπιτιου και να ερχομαι μονο για να την ταισω στα γρηγορα) ειχε κοψει το λουρι για τα τσιμπουρια και ειχε πιασει 10+!!!!!!! ειχα φρικάρει μιλάμε. Απο τότε καθε καλοκαίρι που ειναι η εποχη που πιάνουν τσεκάρω συνεχώς το κολάρο αν το φοράει.
xri_ni Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εμενα παλια η σκύλα μου μεσα σε δυο μερες (που ετυχε να ειμαι εκτος σπιτιου και να ερχομαι μονο για να την ταισω στα γρηγορα) ειχε κοψει το λουρι για τα τσιμπουρια και ειχε πιασει 10+!!!!!!! ειχα φρικάρει μιλάμε. Απο τότε καθε καλοκαίρι που ειναι η εποχη που πιάνουν τσεκάρω συνεχώς το κολάρο αν το φοράει. Η βλακεια ειναι οτι ειδικα το κολαρο κανει πολυ καλη δουλεια και το τσιγκουνευονται πολλοι και βαζουν σε κινδυνο τα σκυλια τους!Ειδικοτερα το καλοκαιρι που κινδυνευουν πολυ περισσοτερο απο τις σκνιπες να κολλησουν καλαζαρ ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!
scullyist Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ το κολάρο μόνο του δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ο δικός μου έπιανε ακόμη κι όταν είχε κολάρο. Και καλά ανεβαίνουν αποκλειστικά από το λαιμό..
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η βλακεια ειναι οτι ειδικα το κολαρο κανει πολυ καλη δουλεια και το τσιγκουνευονται πολλοι και βαζουν σε κινδυνο τα σκυλια τους!Ειδικοτερα το καλοκαιρι που κινδυνευουν πολυ περισσοτερο απο τις σκνιπες να κολλησουν καλαζαρ ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! εγω παντως δεν τα αφήνω ποτέ χωρις κολάρο (και τα δύο).
xri_ni Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ το κολλάρο μόνο του δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ο δικός μου έπιανε ακόμη κι όταν είχε κολλάρο. Και καλά ανεβαίνουν αποκλειστικά από το λαιμό.. Νομιζω οτι η ουσια που εχει παει σε ολο το σωμα!Βεβαια αν εχεις ενα σκυλο εξω σε χωματα και τετοια ε νομιζω οτι ολο και κατι θα κολλησει!Εμενα ειναι μικροσωμο και μεσα στο σπιτι και δεν εχω δει ποτε τιποτα!
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ το κολλάρο μόνο του δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ο δικός μου έπιανε ακόμη κι όταν είχε κολλάρο. Και καλά ανεβαίνουν αποκλειστικά από το λαιμό.. το κολάρο που ειχα πάρει απο τα careffour (ναι , βλακεία αλλα ετυχε και δεν προλάβαινα να πάω να πάρω , ήταν Σαββατο και προτιμισα να πάρω απο εκι παρα να την αφησω χωρις για δύο μέρες) μου ειχε πιάσει κανα 2. Οταν πήγα όμως και πηρα αυτο που παίρνω πάντα απο φαρμακείο ζώων τότε δεν ξαναέπιασε . Απο τότε δεν εχω σκεφτεί να αλλάξω μάρκα. Νομιζω οτι η ουσια που εχει παει σε ολο το σωμα!Βεβαια αν εχεις ενα σκυλο εξω σε χωμματα και τετοια ε νομιζω οτι ολο και κατι θα κολλησει!Εμενα ειναι μικροσωμο και μεσα στο σπιτι και δεν εχω δει ποτε τιποτα! εμενα σε χώματα ειναι (στην κήπο) και δεν κολάνε τίποτα με το κολάρο και μόνο.
jeanthira7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 για να μη κολλαει πρεπει να του βαζεις καθε μηνα, ειτε σπρευ ειτε μια αμπουλα frontline κι επειδη τον τσιμπησαν, μιλα με τον γιατρο, να σου πει σε ποσο καιρο να κανεις προληπτικα ενα τεστ για ερλιχιωση. Ειναι ασθενεια που μπορει να κολλησει απο μολυσμενο τσιμπουρι Επειδή σκοπεύω πρώτα να τον πλύνω και μετά να του εφαρμόσω το σπρέι μήπως έχετε υπόψιν σας κάποια βούρτσα ώστε με το πλύσιμο να βγάλω και κανα τσιμπούρι?Σαμπουάν?
Anastazio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μη το κανεις απλα μπανιο αφου βαλεις σπρευ για 2 μερες.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγγυημενη λυση αλλα θα πρεπει να μην το βαζεις μεσα στο σπιτι καθολου (μονο για το μπαλκονι να το εχεις και τις βολτες του) ειναι απλα ενα πινελο και πετρελαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.