Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop & Gaming !

auber002b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτασαμε λοιπον στην αεναη συζητηση turbo-x κι οι υπολοιποι. Οκ τα πλαστικα ειναι οντως αθλια. Και? Ειπαμε δεν παμε για καλλιστεια. Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει ΜΕΣΑ στην εγγυηση κ να μην φτιαχτει απολυτως δωρεαν κ μαλιστα εντος 24 ωρων. Ή μηπως η dell τα φτιαχνει εκτος εγγυσης τσαμπα? Για να σοβαρευτουμε λιγο.

Το θεμα των βλαβων , δεν το συζητω καν. Καντε πρωτα ερευνα για ποσοστο βλαβων ανα πωληση ΟΛΩΝ των εταιριων κ τα ξαναλεμε. Ολοι εχουμε να πουμε καλες κ κακες ιστοριες για ολες τις μαρκες των φορητων.

Ουφ , γιατι καθομαι κ αναλωνομαι στα ιδια κ τα ιδια? Βουρ για βουτια...

---

- Sent from my iPod touch using Tapatalk

Δημοσ.

Αν δεν ξέρουμε τι σημαίνει συνδυασμός ενεργητικής κ παθητικής ψύξης καλό είναι να μην το αγγίζουμε κάνει τζιζζζζ ..

Και φυσικά να πάρετε Turbo X για να έχω εγώ περισσότερη δουλειά, αλλά η υπευθυνότητα μου,η εμπειρία μου,και το φιλότιμο μου με κάνουν να υπερβαίνω το συμφέρον μου.. αλλά αν επιμένετε.. :X

Δημοσ.

Αν δεν ξέρουμε τι σημαίνει συνδυασμός ενεργητικής κ παθητικής ψύξης καλό είναι να μην το αγγίζουμε κάνει τζιζζζζ ..

Αν ως φορεα παθητικης ψυξης θεωρεις κ το δερμα σου ,παω πασο... :X

Τσαμπα η Dell το ονομαζει lap-top... :-D

Δημοσ.

Cham μπορεις να μου απαντησεις στα ποιο πανω μου ερωτηματα;;;

android.png

Φυσικά, αν διαβάσεις όλο το thred μπορεί να βρεις και εσύ την σχέση.Η οποία δεν ορίζεται μόνο σε αυτό το thred αλλά σε όλο το κλίμα και τις προτάσεις που υπερισχύουν εδώ..

Η Δική μου ματιά να ξέρετε πάντα ότι δεν είναι τα Framerate παραπάνω είναι το να πάρει ένας άνθρωπος έναν υπολογιστή που θα ζήσει μαζί του με αξιοπρέπεια και μηδενικά προβλήματα για 3-4 χρόνια τουλάχιστον..

Θα μπορούσα ακραία να πω ότι δεν λαμβάνω υπ'οψιν μου ούτε το ζητούμενο του το σημερινό, αλλά κοιτάζω την αξία την διαχρονική..Το πρώτο αλλάζει και το ξέρουμε όλοι σαν Users το δεύτερο δεν αλλάζει και αυτό είναι που κάνει την διαφορά τελικά.

Τώρα ο χρονισμός κ ο υπερχρονισμός είναι ένα τεράστιο κεφαλαίο.Ο Οποίος όμως δεν μπορεί να μείνει κρυφός,τον προδίδει πάντα η θερμοκρασία.και είναι άλλο να είναι ένας υπολογιστής ζεστός γιατί χρησιμοποιεί ενεργητική κ παθητική ψύξη όπως ο Dell και είναι άλλο να έχεις επεξεργαστή που προβάλλεται σαν καινούριος και τελευταίο μοντελάκι και στην ουσία είναι ακριβός το περσινό chipaki που του έχουν κάνει.. απλά .. ρεκτιφιέ..

Θα μου πεις όλες οι εταιρίες δεν το κάνουν αυτό,? και θα σου πω ναι .. άλλες με αξιοπρέπεια,και άλλες απλά για ένα review και κατά κόρων

Δεν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα στους υπολογιστές. Ένα γιατί είναι χρηματιστήριο, ότι πληρώνεις παίρνεις,δυο γιατί το μερίδιο αγοράς παγκοσμίως δίνει και αυτό τις απαντήσεις του.Το θέμα είναι ένα να είμαστε ευχαριστημένοι και όχι απλά να σκεφτόμαστε ότι σε 2 χρόνια θα διορθώσουμε το λάθος που κάναμε.

Θα ήθελα όμως και εγώ μια απάντηση από εσένα .. εσύ τι υπολογιστή έχεις ?

Δημοσ.

Απαντας πολυ γενικα...

Δεν μου λες για την φτηνια της amd που ανεφερες και ακομα για ποιο υπεχρονισμενο chipaki μιλας...αν μπορεις γινε ποιο συγκεκριμενος...

Εγω εχω toshiba satellite l505-141(i5 430m,ati 5165,6gb ram)τον οποιο τον εχω λιωσει στα games και επεξεργασια βιντεο εδω και 1.5 χρονο χωρις κανενα απολυτως θεμα...ασε που η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ειναι αριστη...

android.png

Δημοσ.

Στα λέω φιλε μου.στα λεω όλα στην τελευταία παράγραφο, αλλά γενικώς είμαι ανοιχτός άνθρωπος κ να πιούμε καφεδάκι αν θέλεις,τωρα δουλεύω βοηθάω κ γράφω και πάλι καλά,

Για τον υπολογιστή σου θα συμφωνήσω, φαντάζομαι και οι προτάσεις σου να είναι σύμφωνες με τις επιλογές σου.

Εγώ δεν ειχα καλή εμπειρία απο έναν Qosmio αλλα το χρηματιστήριο της Toshiba είναι υψηλό οπότε ειναι προφανές οτι επεσα σε κακό μοντελο..

Δημοσ.

Και παλι δεν παιρνω την απαντηση που θα με καλυπτε...(δεν καταλαβαινω το θεμα σου με τις amd gpu σε λαπτοπ οι οποιες ειναι εξαιρετικες...για τους νεους cpu amd δεν μπορουμε να εκφερουμε ακομα λεπτομερη αποψη)

Οι δικες μου προτασεις ειναι οσο το δυνατον ποιο αντικειμενικες χωρις κατα καποιον τροπο fanboyσμους...μπορεις να το παρατηρησεις ευκολα αυτο...

Οσο για το καφεδακι,κανενα προβλημα αλλα η Πατρα ειναι λιγο μακρια...

android.png

Δημοσ.

Και παλι δεν παιρνω την απαντηση που θα με καλυπτε...(δεν καταλαβαινω το θεμα σου με τις amd gpu σε λαπτοπ οι οποιες ειναι εξαιρετικες...για τους νεους cpu amd δεν μπορουμε να εκφερουμε ακομα λεπτομερη αποψη)

Οι δικες μου προτασεις ειναι οσο το δυνατον ποιο αντικειμενικες χωρις κατα καποιον τροπο fanboyσμους...μπορεις να το παρατηρησεις ευκολα αυτο...

Οσο για το καφεδακι,κανενα προβλημα αλλα η Πατρα ειναι λιγο μακρια...

android.png

με λίγα λόγια ρε παιδιά , αν βγάλουμε εκτός το turboX και όχι επειδή είναι turboX αλλά επειδή δεν θέλω 15άρα οθόνη , σε αυτά τα χρήματα τι επιλογές έχω ? πείτε μου και άλλες λύσεις αν είναι

Πάντως από αυτά που έγραψα , ξεχωρίζει το Dell , αλλά όντως και εμένα με προβληματίζει λίγο το ότι ανεβάζει θερμοκρασία, αλλά στο ίδιο review έλεγε πως δεν επηρεάζει την απόδοσή του και επίσης αν πάρω μια βάση για να το κρυώνει δεν θα είμαι εντάξει ?

ρώτησα και με +90€ γίνονται 3 χρόνια η On site Next Bussines Day Warranty , πιστεύω είναι καλά , τι λέτε ?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι φιλε μου, εννοειται οτι θα παρεις και την εγγυηση. Απο θερμοκρασιες εφ οσον ο κατασκευαστης λεεει οτι ειναι οκ εσυ δεν εχεις θεμα. Dell απο μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...