koslibpro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 καλησπερα, που λετε εγκατεστησα το Go SMS Pro ετσι ωστε να εχω και ελληνικο πληκτρολογιο,ομως:δεν βρηκα πως μπορω να γραψω ελληνικα,ας με βοηθισει ενας χριστιανος πριν το σπασω! και δευτερον,οκ καλη εφαρμογουλα,πως μπορω ομως να την κανω ετσι ωστε σε καθε μυνημα που μου ερχεται να μην ανοιγει αυτοματα αυτη,αλλα να ανοιγει ΜΟΝΟ η κλασικη των Android εφαρμογη..?γιατι εκανα untick στο disable other SMS Apps,ομως το μονο που καταφερα ηταν εκτος απο την κλασικη εφαρμογη να ανοιγει και το go sms pro! ευχαριστω και παλι!
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ένα ένα Καταρχήν κατέβασες και ενεργοποίησες την υποστήριξη ελληνικών; settings>send settings>enable locale support, και μετά επιλέγεις γλώσσα greek sms mode
orlox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Προσωπικα εχω επιλεξει το multiling πληκτολογιο που εχει addon για ελληνικα και το handsent sms που εχει επίσης addon. Τα stock μπορεις να τα βγαλεις με το titanium.
koslibpro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ένα ένα Καταρχήν κατέβασες και ενεργοποίησες την υποστήριξη ελληνικών;settings>send settings>enable locale support, και μετά επιλέγεις γλώσσα greek sms mode Ναι φυσικά τα έκανα αυτά!
dancer_69 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς δε μπορείς να γράψεις ελληνικά? Δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες στην σύνθεση sms? Όσο για τις ειδοποιήσεις, αν δε θέλεις να χρησιμοποιείται το GO SMS αλλά η εργοστασιακή εφαρμογή, τότε πρέπει από τις Ρυθμίσεις στις Ειδοποιήσεις να αποεπιλέξεις την ενεργοποίηση ειδοποιήσεων.
koslibpro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς δε μπορείς να γράψεις ελληνικά? Δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες στην σύνθεση sms?Όσο για τις ειδοποιήσεις, αν δε θέλεις να χρησιμοποιείται το GO SMS αλλά η εργοστασιακή εφαρμογή, τότε πρέπει από τις Ρυθμίσεις στις Ειδοποιήσεις να αποεπιλέξεις την ενεργοποίηση ειδοποιήσεων. Ναι ακριβως δεν εμφανιζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες. Και αυτό είναι που με προβληματίζει..
arxaggelos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 είναι ελληνικό; έχει σίγουρα ελληνικό πληκτρολόγιο; Σε κάποιο χώρο που γράφεις, πάτα παρατεταμένα, και στην επιλογή «μέθοδος εισαγωγής» (input method) πες μου τι πληκτρολόγια σου βγάζει διαθέσιμα
koslibpro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 το πηρα απο το Πλαισιο,ελληνικο ειναι! μου βγαζει μονο την επιλογη Android Keyboard,και το GReek Input Method Που το εβαλα για να βολευτω λιγακι αλλα ειναι αχρηστο και παει για σβησιμο.
arxaggelos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 χμμμ ήλπιζα να έχει τουλάχιστον το samsung keyboard, στο οποίο πρέπει να επιλέξεις πρώτα την γλώσσα που θέλεις πριν αρχίσει να σου την εμφανίζει. Οπότε, για να μη σου λέω επιλογές που μπορεί να μην υπάρχουν καν, στείλε πμ στον dbzakias που έχει το κινητο και είναι υπέρευχαριστημένος, οπότε σίγουρα θα ξέρει να σου πει. Εγώ έχω Galaxy S και από πληκτρολόγια έχει Samsung Keyboard και το θεϊκό Swype.
koslibpro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 αυτα που σου ειπα βαλε και εισαι κυριλε το θεμα ειναι οτι δεν θελω το Multiling keyboard,δεν μου αρεσει,γενικα δεν.... γιαυτο προτιμω το go sms prο που εχει ιδιο πληκτρολογιο με το android και υποστηριζει και ελληνικους χαρακτηρες.. γιαυτο επεμενα.. καποιος βοηθεια..?
dancer_69 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τα έχες μπερδέψει μάλλον, και έχεις μπερδέψει και εμάς. Το Go SMS Pro είναι μια εφαρμογή διαχείρισης μηνυμάτων, και δεν έχει κάποιο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Η εφαρμογή για τα μηνύματα και η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Εσένα λοιπόν το πρόβλημά σου ποιό είναι? Η συσκευή σου δεν έχει πληκτρολόγιο που να συμπεριλαμβάνει την ελληνική γλώσσα, ωστε να μπορείς να γράφεις και στα ελληνικά? Ή απλώς δε σου αρέσει η εφαρμογή που έχει η συσκευή σου και θέλεις κάποια άλλη. Αν συμβαίνει το δεύτερο, το αν χρησιμοποιήσεις το go sms, το handcent sms ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή δεν θα σε βοηθήσει. Πάντως από τη στιγμή που η συσκευή είναι ελληνική, το πληκτρολόγιο πρέπει να έχει και ελληνικά. Αυτό όσον αφορά το Android Keyboard(που απ' ότι κατάλαβα είναι το πληκτρολόγιο που διαθέτει η συσκευή σου), πατώντας το πλήκτρο menu της συσκευής και επιλέγοντας ρυθμίσεις -> γλώσσα και πληκτρολόγιο -> ρυθμίσεις πληκτρολόγιου Android -> γλώσσες(ή κάπως έτσι) θα δείς ποιες γλώσσες υποστηρίζονται. Από τη λίστα τσεκάρεις τα Αγγλικά και τα Ελληνικά(λογικά θα περιλαμβάνονται), και μετά θα μπορείς μέσω παρατεταμένου πατήματος στο πλήκτρο space του πληκτρολογίου να εναλλάσσεις τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο. Αν δε θέλεις να χρησιμοποιείς αυτή την εφαρμογή μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια άλλη. Υπάρχουν αρκετές που υποστηρίζουν και ελληνικά όπως τα swipe, slideit, myltiling, better keyboard.... Βέβαια οι περισσότερες από αυτές που έχουν και ελληνικά δεν είναι δωρεάν. Επίσης η εταιρεία που βγάζει το GO SMS έχει και πληκτρολόγιο(το Go keyboard), το οποίο όμως δεν υποστηρίζει ελληνικά.
koslibpro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ααααα μαλιστα,καλα που μου τα εξηγησες dancer_69 γιατι τα ειχα καταλαβει εντελως αλλιως! οχι εμενα το προβλημα μου ηταν οτι η συσκευη μου δεν ειχε ελληνικα γραμματα,κατεβασα ομως το Multiling keyboard και λεω αι στην ευχη δεν επιραζει ,οταν χρησιμοποιω τα ελληνικα απλα δεν θα με βολευει τοσο(δεν με βολευει και πολυ,μπρδευονται τα πληκτρα κτλπ δεν αντεχω!) τωρα ολα τα προβληματα μου λυθηκαν,ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.