Προς το περιεχόμενο

xbox update

thessalonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

που μπορω να βρω-κατεβασω το τελευταιο update για το xbox 360? Δεν το εχω και καποια καινουργια παιχνιδια δεν παιζουνε(Φλιππερ)

Δημοσ.

Οχι δεν εχω γιαυτο πρεπει να κατεβασω την ενημερωση στο φλασακι. Αλλα δεν ξερω απο ποια σελιδα την βρισκω.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ! Μα πως το εψαξες και το βρηκες?

Ωπα προβλημα!

Μετα το UPDATE οποιο DVD και να βαλω μεσα μου γραφει απο κατω PLAY DVDκαι οταν παταω το 'Α' για να ξεκινησει μου βγαζει το λογοτυπο του ΧΒΟΧ 360 ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Δημοσ.

.....

Ποιό παιχνίδι δεν σου έπαιζε? Σε ποιό dash update ήσουν?

Θέλει φλασάρισμα το drive σου πάλι για να παίζεις κοπιές.

Δημοσ.

Κανενα απο αυτα που εχω. Φλασαρισμα ειχα κανει οταν το αγορασα και επισης στο παρελθον εχω κανει πολλα updates και τα παιχνιδια ολα επεζαν κανονικα. Θελω να πω μετα απο ενα Update δεν χαλαει το φλασαρισμα του xbox.

Τωρα τι κανουμε. Δοκιμασα 10 παιχνιδια και το μονο που βλεπω οταν παταω 'Α' ειναι το λογοτυπο του Χβοχ.....

Δημοσ.

Άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω.. Με το συγκεκριμένο dash φλασάρει το drive σε νέο firmware.

Ποιό dash είχες ποιο πρίν? Άν κάποιο παιχνίδι δεν σου έπαιζε θα σου έκανε αυτόματα dash update για να παίξει.

Τώρα το ξαναφλασάρεις με νεότερο firmware.

Δημοσ.

Τι διαφορα ειχε δηλαδη αυτο το update απο τα προηγουμενα? Με τα προηγουμενα που εκανα επαιζαν τα παιχνιδια.

Δεν θυμαμαι ποιο dash ειχα το ειχα βαλει πριν μηνες.

Τωρα τι μπορω να κανω για να παιξουν τα παιχνιδια? Δεν ξερω να φλασαρω xbox.

Γιατι δεν μου το ειπες βρε φιλε να μην το κατεβαζα καθολου....τωρα που υα βρω ατομο να το φλασαρει....

Πως μπορω να βαλω το ακριβως προηγουμενο dashboard?

Δημοσ.

Αυτό το update φλασάρει το drive για ευνόητους λόγους (νέα δισκάκια, ασφάλεια κλπ).

Άν είχες το 12625 δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα (και αν εννοείς το Williams Collection στην αρχή, με το 12625 παίζει κανονικά).

Πρέπει να φλασάρεις το drive πάλι (ή να αρχίσεις να αγοράζεις παιχνίδια).

Εσύ έγραψες πως ψάχνεις το τελευταίο διαθέσιμο update, δεν είμαι μάντης για να ξέρω οτι το έχεις φλασαρισμένο, τα αναφέρουμε αυτά στο αρχικό πόστ..

Δέν μπορείς.

Δημοσ.

Γιατι δεν μπορω απλα να βαλω το προηγουμενο dashbord update(αυτο που ειχα) και να παιξει?

Υπαρχει καποιος οδηγος για να το φλασαρω μονος μου ή υπαρχει καποιο παιδι απο δω μεσα να μου το φλασαρει δωρεαν αν γινεται?

Δημοσ.

Γιατί έχεις να κάνεις με προϊόν της Μ$ (και γενικά με νόμιμο τρόπο δεν γίνεται να πάς σε προηγούμενη έκδοση λογισμικού σε καμία κονσόλα).

Υπάρχουν site που ασχολούντε με το μοντιφάρισμα της κονσόλας.

Δημοσ.

Θα θελει και ειδικα εργαλεια φανταζομαι.

Μπορει καποιος απο δω μεσα να μας τα φλασαρει σε 2 χβοχ το παθαμε(και σε ενος φιλου) ή φτηνα τελοςπαντων?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω εκανα ηδη μια ερωτηση σε εκεινο το thread.

Eaν εχεις και συ καποιος υποψιν σοιυ απο θεσσαλονικη στειλε μου ενα pm σε παρακαλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...