therock Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τελικα το προιον πως λεγεται? Λευκαντικο-Υεπρλευκαντικο? Πηρα ενα Ευρηκα Λευκαντικο, το ριχνω μαζι με το απορρυπαντικο βαζοντας μεσα ολα τα λευκα και εκεινο το ηπιο ροζ και ευχομαι για το καλυτερο?
De@th L0rd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 πατέντες με 90 βαθμούς και ΧΛΩΡΙΝΕΣ μέσα στο πλυντήριο ειλικρινά πρώτη φορά εδω μέσα τις συναντώ. Προσπερνάω το γεγονός ότι το πλυντήριο θέλει ειδικό χλώριο στη θήκη (κι όχι χλωρίνη), οι 90 βαθμοί για πιο λόγο; Δουλεύετε σε εκκενώσεις βόθρων ή σε απορριματοφόρο με τα ρούχα αυτά; Κουλάρετε λίγο. Είπαμε όχι και 30 βαθμούς για εσώρουχα που είναι βρώμικα άλλα όχι και 90...
Porg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Κάτι απορυπαντικά για σκούρα ρούχα όπως το παρακάτω κάνουν δουλειά η είναι θέμα marketing; Τα έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.eureka.com.cy/cache/cfx_imagecr3/604BF1DB83756F83C297DFACB5EAAF92.jpg
therock Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κατι φακελακια με υγρο απορρυπαντικο κανουν δουλεια? Πηρα ενα lenor και δοκιμασα σημερα πρωτη φορα. Υπαρχει περιπτωση να μη διαλυθει η μεμβρανη στην πλυση και να μεινουν απλυτα τα ρουχα?
therock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πηρα καινουριο πλυντηριο Samsung και θελω συμβουλη. Για ρουχα χωρις λεκεδες, απλα για να ειναι φρεσκα και καθαρα, οπως φανελακια, μπλουζακια, βρακια, καλτσες σε ποιο προγραμμα το βαζω? Βαμβακερα στους 40 με 1200 στροφες? Για Σεντονιτα, τζιν, και λοιπα αλλαζει κατι? Αυτες τις λειτουργιες εχω
Valerie_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί να ζορίσει το πλυντήριο στις 1200; Και στις 800 πχ μια χαρά βγαίνουν. Εγώ τα σεντόνια τα βάζω στους 30 μιας και τα πλένω συχνά να μην χαλάνε τα χρώματα.
eidikos33 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 κιτρινοι λεκεδες απο τν ιδρωτα πως φευγουν;
Anorymous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εδω και λιγες μερες αλλαξα την σκονη σε υγρο, πανω λοιπον στο μπουκαλι λεει οτι το βαζουμε κατευθειαν στο καδο και οτι δεν θελει προ πλυση. Και ρωταω αν το βαλω στην θηκη ειναι κακο και επισης εμενα εχει προγραμμα χωρις προπληση μονο για τους 40 βαθμους και εγω τα πλενω παντα στους 60.
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί στους 60? Είναι ρούχα πολύ λερωμένα ?
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν τόσα πολλά προγράμματα τα πλυντήρια! Εγώ όλα με τον ίδιο τρόπο να τα πλένω, γεμίζω τις θήκες απορρυπαντικό και μαλακτικό και τα βάζω σε ένα πρόγραμμα στους 40. Όλα καθαρίζουν (η αλήθεια είναι ότι δεν λερώνονται ιδιαίτερα). Καμιά πετσέτα, σεντόνι κλπ μπορεί να τα βάλω στους 60 (αν θυμηθώ και αν τα βάλω χώρια) 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Στους 60 ταλαιπωρουνται πολύ τα υφάσματα. Μόνο αν είναι κάτι πολύ λερωμένο ή με λάδια το βάζω στους 60. Όσο για το πρόγραμμα στους 95 το χρησιμοποιώ μόνο όταν πλένω το πλυντήριο μόνο του με σόδα και ξύδι. 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Στους 60 ταλαιπωρουνται πολύ τα υφάσματα. Μόνο αν είναι κάτι πολύ λερωμένο ή με λάδια το βάζω στους 60. Όσο για το πρόγραμμα στους 95 το χρησιμοποιώ μόνο όταν πλένω το πλυντήριο μόνο του με σόδα και ξύδι. Έχει πρόγραμμα στους 95?? Για βράσιμο?
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα δέν έχουν ?? 90 ή 95 Το πιθανότερο είναι ότι έχεις δίκιο, απλά εγώ όπως είπα χρησιμοποιώ κυρίως ένα πρόγραμμα οπότε δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία
mary Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Σορυ που επαναφέρω το θεμα αλλά προσπαθω να κανω ενα πινακακι με τι απορρυπαντικο χρησιμοποιουμε και ποια ειναι η κατάλληλη θερμοκρασια. Δλδ: Άσπρα ρούχα κλπ (εσωρουχα/σεντονια κλπ) - σκόνη - στους 60 Μαυρα ρούχα - υγρό απορρυπαντικό - στους ? Χρωματιστά - ? - στους 40 Ευαισθητα - υγρο - στους 40 Καλά τα λέω; Για βοηθήστε να συμπληρωσω τα ερωτηματικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα