Προς το περιεχόμενο

T.Ε.Ι. εγγραφή

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , φίλος που πέρασε το 2010 στο ΤΕΙ Καβάλας , έκανε εγγραφή και από τότε μέχρι και φέτος δεν πήγε καθόλου στην σχολή γιατί θα ξανά έδινε πανελλαδικές εξετάσεις . Από την στιγμή που δεν πήγε σε ούτε ένα μάθημα τον διαγράφουν από την σχολή ;

Δημοσ.

Άλλο αν δεν πήγε να δώσει κανένα μάθημα και άλλο αν έχασε την εγγραφή.

Αν δεν γράφτηκε, και πάλι δεν έχει πρόβλημα, διαγράφεσαι αν δεν κάνεις ανανέωση 3 φορές σύνολο ή 2 φορές συνεχόμενες.

Δημοσ.

Άλλο αν δεν πήγε να δώσει κανένα μάθημα και άλλο αν έχασε την εγγραφή.

Αν δεν γράφτηκε, και πάλι δεν έχει πρόβλημα, διαγράφεσαι αν δεν κάνεις ανανέωση 3 φορές σύνολο ή 2 φορές συνεχόμενες.

Δεν έκανε καμία ανανέωση . Τίποτα απολύτως . Μόνο εγγραφή έκανε πέρσι που πέρασε για να πάρει πάσο και από τότε δεν ξανά πήγε ποτέ στο ΤΕΙ .

Δημοσ.

Αν η εγγραφή που έκανε ήταν Σεπτέμβρη, θα διαγραφεί αν δεν ανανεώσει την εγγραφή αυτόν τον Σεπτέμβρη.

Αν η εγγραφή που έκανε ήταν Φλεβάρη, έχει διαγραφεί, αλλά ας πάρει κάνα τηλέφωνο να το σιγουρέψει.

Δημοσ.

Αν η εγγραφή που έκανε ήταν Σεπτέμβρη, θα διαγραφεί αν δεν ανανεώσει την εγγραφή αυτόν τον Σεπτέμβρη.

Αν η εγγραφή που έκανε ήταν Φλεβάρη, έχει διαγραφεί, αλλά ας πάρει κάνα τηλέφωνο να το σιγουρέψει.

Σκοπεύει να πάει φέτος για αυτό. Σεπτέμβριο έκανε εγγραφή.

Δημοσ.

Ρε φίλε συγνώμη,αλλά τι περιμένεις να σου πούμε εμείς από εδώ μέσα;Γραμματείς σε Α.Ε.Ι. είμαστε;!

Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει απλά αύριο το πρωί 5 λεπτά ένα τηλέφωνο στην Καβάλα ο φίλος σου;Μήπως του το'κοψαν; :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε φίλε συγνώμη,αλλά τι περιμένεις να σου πούμε εμείς από εδώ μέσα;Γραμματείς σε Α.Ε.Ι. είμαστε;!

Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει απλά αύριο το πρωί 5 λεπτά ένα τηλέφωνο στην Καβάλα ο φίλος σου;Μήπως του το'κοψαν; :rolleyes:

Και είναι λόγος αυτός για να μιλήσεις φίλτατε έτσι ; Δεν σε ανάγκασε κανείς να απαντήσεις , δεν σε ανάγκασε κανείς καν να μπεις στο θέμα που άνοιξα . Και τέτοιο καιρό τα πανεπιστήμια είναι κλειστά (τουλάχιστον τα περισσότερα). Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρέπει να κάνει διαγραφή. Εγώ είχα περάσει σε ένα ΤΕΙ σε ένα τμήμα την πρώτη χρονιά στο εξάμηνο του Φλεβάρη , γράφτηκα από Σεπτέμβρη , δεν πήρα ποτέ πάσο , ούτε βιβλία , ούτε πήγα εργαστήρια και τη δεύτερη χρονιά πέρασα σε άλλο τμήμα του ίδιου ΤΕΙ ( δεν πήγαινα για αυτό βέβαια , αυτό μου έκατσε δυστυχώς λόγω πόλης , anyway ).

Πάω στο ρεπό μου τελευταία μέρα να γραφτώ ( είχα άλλο ένα ρεπό στις αρχές των εγγραφών αλλά σαν κλασσική Ελληνίδα είπα να πάω τελευταία στιγμή για να αποφύγω και τους κομματικούς μην αρπαχτώ με κανέναν ) ήσυχη ότι θα έχω διαγραφεί αυτόματα να πούμε. Φτάνω , ήμουν μόνη μου ( 0 κόσμος ) , πάω γραμματεία , κουφαίνεται αυτός στη γραμματεία " Δεν έχεις διαγραφεί ; Μα καλά ήσουν και σε αυτό το ΤΕΙ και δεν ήξερες τις διαδικασίες . Μου ήρθες και τελευταία μέρα ". " Εντάξει , να πεταχτώ στη γραμματεία αφού είναι στο ΤΕΙ εδώ το τμήμα να διαγραφώ ". " Μα δεν είναι ανοιχτά σήμερα...", " Μα έχει εγγραφές και σήμερα, γιατί είναι κλειστά ; " Να δω τι μπορώ να κάνω , να τους πάρω τηλ. να σου ανοίξουν " , " Να μου ανοίξουν και να με εξυπηρετήσουν το καλό που τους θέλω γιατί ήμουν στο τσακ να τσακωθώ οταν είχα πάει να γραφτώ και δεν το έχω και σε πολύ ". Πήγα , διαγράφηκα και γράφτηκα στο άλλο.

Μη το αφήσει τελευταία στιγμή γιατί δεν ξέρω πώς γίνεται ακριβώς η διαγραφή εξ αποστάσεως . Τώρα διάβασα καλύτερα το ποστ , λογικά δε διαγράφεται. Πρακτικά θα πρέπει να ρωτήσει στη γραμματεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...