Προς το περιεχόμενο

netfaster IAD 2

mitsikelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το ρούτερ που αναφέρω στο θέμα, το πήρα απο την HOL με την σύνδεση που μετέφερα απο ΟΤΕ. Οσο ήμουν στον ΟΤΕ κατέβαζα ασύρματα απο το Λαπιτοπι κανονικά, τώρα μόνο απο το ΠΣ κατεβάζω κανονικά και αυτό ασύρματο όπως το λαπιτοπι. Στο λαπτοπ βλέπω ταχύτητα κατεβάσματος σε αρχεία 7 μεχρι 36 kb/s δηλαδή ούτε με ντιαλαπ δεν ειχα τόσο χάλια ταχύτητα. Πήρα την HOL και μου είπαν οτι δεν φταίει η σύνδεσή τους αλλα το οτι συνδέομαι ασύρματα με το ρουτερ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;;;

Δημοσ.

Αν το συνδέσεις με καλώδιο κανονικά με πόσο κατεβάζεις ?

Επίσης σιγουρέψου οτι εχεις κλειστά firewall τοσο στα windows οσο και στο router

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμάσει με καλώδιο γιατί το ΠΣ εχει χαλασμένη κάρτα, θα δοκιμάσω απο το λαπτοπ και θα σας πω

ενω φαίνεται οτι έχω σύνδεση με το καλώδιο, δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα, ταυτόχρονα βλέπω το αντιβαϊρους να κάνει ενημέρωση

Δημοσ.

δεν γίνετε κάτι, εχω ανοιχτή την ενσύρματη σύνδεση και δεν μπορώ να μπώ σε καμιά σελίδα και με το που ανοίγω την ασύρματη δουλεύει κανονικά, δεν ξέρω και τι αλλο να σας περιγράψω εχω μπερδευτεί πραγματικά.

Δημοσ.

πηγαινε στην καρτα δικτυου και στα Properties και βαλε Ip και dns Στο αυτοματο.κανε δοκιμη να δεις ποσο κατεβαζεις.αν κατεβαζεις κανονικα τοτε δοκιμασε να βαλεις αλλο καναλι και αλλο κλειδωμα στο ασυρματο η να τα φερεις το λαπτοπ πιο κοντα στο ρουτερ και να κατεβασεις και πιο νεους drivers για τη ασυρματη καρτα.επισης προσεχε με firewall και τετοια.επισης μεταφερω το θεμα σου στα routers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...