Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λοιπον,χαλασε η οθονη στο pavillion dv 6000 και μου βγαζει οτι ναναι χρωματα. Πως μπορω να το συνδεσω με αλλη οθονη η με την τηλεοραση για να εχω προσωρινη εικονα απο εκει? Το συνδεω με κατι κλασσικα καλωδιακια που εχω και δεν μου δειχνει τιποτα στο boot... προφανως θα θελει να μπει στα seven.
ss13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λοιπον,χαλασε η οθονη στο pavillion dv 6000 και μου βγαζει οτι ναναι χρωματα. Πως μπορω να το συνδεσω με αλλη οθονη η με την τηλεοραση για να εχω προσωρινη εικονα απο εκει? Το συνδεω με κατι κλασσικα καλωδιακια που εχω και δεν μου δειχνει τιποτα στο boot... προφανως θα θελει να μπει στα seven. Για πάτα FN + F4 δυο φορές μήπως και ενεργοποιηθεί η εξωτερική οθόνη , αυτό είναι τα χαρακτηριστικά του ; Processor: Intel Core 2 (DUO) T7200 2GHz RAM: 2,00 GB Graphics: Nvidia Geforce Go 7400 (128MB) Monitor: LG Phillips 15.4'' LCD Disk Drive: 160GB (5400RPM, SATA)
Votritis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λοιπον,χαλασε η οθονη στο pavillion dv 6000 και μου βγαζει οτι ναναι χρωματα. Πως μπορω να το συνδεσω με αλλη οθονη η με την τηλεοραση για να εχω προσωρινη εικονα απο εκει? Το συνδεω με κατι κλασσικα καλωδιακια που εχω και δεν μου δειχνει τιποτα στο boot... προφανως θα θελει να μπει στα seven. Πως εισαι σίγουρος οτι ειναι η οθόνη? Μπορεί να είναι και η κάρτα γραφικών.
Greg7vas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πιστευω οτι ειναι η οθονη γιατι δε δειχνει ουτε το bootaρισμα
Votritis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μα και όταν καεί η κάρτα δεν δειχνει το λογότυπο,αν δεν δίνει εικόνα σε εξωτερική οθόνη είναι μάλλον καμένη η κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.