Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχως πριν λιγες μερες η...υπερσυγχρονη και πανακριβη τηλεοραση crt 14" που ειχα στο δωματιο παρεδωσε πνευμα μετα απο καμια δωδεκαετια. Ψαχνω λοιπον για μια μικρη τηλεοραση 19"-22" περιπου. Αν εχει καποιος γνωσεις πανω στο θεμα θα ηθελα να με βοηθησει σε μερικα πραγματακια.

1) Θα ηθελα ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη φυσικα. Το θεμα ειναι ομως οτι ειναι πολυ αργη η αλλαγη καναλιων σε ολες τις τηλεορασεις του σπιτιου που εχουν ψηφιακοδεκτη. Ειναι αναποφευκτο κακο αυτο? Ειναι αδυνατον να βρεις τηλεοραση που να μην κανει 2 δευτερολεπτα να αλλαξεις καναλι, αλλα να ανταποκρινεται πιο κοντα σε χρονους μιας αναλογικης?

2)Οποιαδηποτε τηλεοραση μπορει να συνδεθει με τον υπολογιστη ή πρεπει να κοιταξω κατι συγκεκριμενο?

3) Θα προτιμουσα να ειναι led.

4)Αν υπαρχει και υποδοχη usb που να παιζει απευθειας αρχεια avi mp4 κτλ. θα με ενδιεφερε. Στη μεγαλη που ειναι παλια αναγκαζομαι κι εχω τη συσκευη της wd. Δεν θελω να μπλεκω με τετοια...

Οποιος εχει καποια να μου προτινει. Μπαινω και βλεπω σε διαφορα διαδικτυακα καταστηματα αλλα αν εχει καποιος να μου δωσει καμια συμβουλη θα ημουν υποχρεος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς το παρον δεν εχω ταβανι ως προς την τιμη. Να δω πρωτα τις επιλογες μου...

Παντως μιλαμε για ΤΟ ΠΟΛΥ 22αρα, οποτε αντιλαμβανεστε οτι ΔΕΝ μιλαμε για 600-700 ευρω.... Δεν με ενδιαφερουν 3d και λοιπα. Οσα προανεφερα.

Φιλε kyr αυτο που αναφερω για την χαρακτηριστικη καθυστερηση κατα την αλλαγη καναλιων ισχυει? Για να συνδεθει με υπολογιστη ξερεις τι καλωδιο χρειαζεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...