HALF EVIL Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Φαντάζομαι κάτι τέτοιο έχεις. Για την πλάκα έχει SLI (μην σου πω και 3-way) με 580. Τα PC P&C ανήκουν στην elite των PSUs. Την εγγύηση που δίνει την πρόσεξες?... Αλήθεια από που το τσίμπησες? Sorry για την καθυστέρηση (διακοπές βλέπεις), δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά παλαιότερο μοντέλο , κόκκινο χρώμα , http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-750-quad-crossfire.html και το είχα πάρει όταν τα έφερνε το Πλαίσιο.
lionheart75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Sorry για την καθυστέρηση (διακοπές βλέπεις), δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά παλαιότερο μοντέλο , κόκκινο χρώμα , http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-750-quad-crossfire.html και το είχα πάρει όταν τα έφερνε το Πλαίσιο. Και αυτό πολύ καλό είναι. Απο τροφοδοτικό είσαι κομπλέ μην αγχώνεσαι.
evkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 χωρίς να θέλω να το κάνω offtopic , προσωπικά από MSI δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στο θέμα του after sale . Λοιπόν αγοράζω τον φλεβάρη από Αγγλία μια 470 MSI , σε καλή τιμή για καινούργια (όχι refurbished) στα 140 ευρώ τελική, ήταν σε προσφορά. Στον μήνα επάνω αφήνει το πνεύμα της , ζητάω RMA από το μαγαζί που την αγόρασα και μου το στέλνουν . Παράλληλα μου λένε οι άνθρωποι για να κερδίσεις χρόνο απευθύνσου με mail στην ίδια την MSI , νομίζω στην Ολλανδία είναι η έδρα τους για ευρώπη.Στέλνω mail , εισπράττω ένα γράψιμο και μια γείωση κανονική , άκρα του τάφου σιωπή . Τελικά την στέλνω Αγγλία , μου απαντούν οι άνθρωποι ότι προωθήθηκε στην MSI για αντικατάσταση (αφού διαπίστωσαν ότι όντως ήταν faulty). Η καινούργια (τρόπος του λέγειν δηλαδή) ήρθε μετά από ΟΚΤΩ ολόκληρες εβδομάδες (ευτυχώς είχα μια 285 palit spare και είχα pc) , σε ένα κουτί 30χ30 , κάτι σαν τάφος ας πούμε . Ήταν σαφέστατα μεταχειρισμένη , και ολόκληρο το σύστημα ψύξης της κάρτας στηρίζονταν σε 3 (ΤΡΕΙΣ) βίδες . περιττό να πω ότι το τρομερό αυτό σύστημα ψύξης twin frozer (ή όπως το λένε τελοσπάντων ) , που ΔΕΝ βγάζει τον αέρα προς τα έξω (και έπρεπε έτσι να ενεργοποιήσω για πρώτη φορά όλους τους ανεμιστήρες στο Lian LI για να πετύχω ένα ικανοποιητικό airflow ) τρέκλιζε πάνω κάτω πάνω στο pcb της κάρτας . Κρίντε μόνοι σας και βγάλτε συμπεράσματα . Εγώ πάντως από MSI άλλη φορά ούτε απέξω δεν περνάω . Προσωπικά δε , συμφωνώ με την άποψη για αγορά από EVGA . ελπίζω να μην κούρασα ,για την ιστορία η κάρτα δουλέυει μέχρι στιγμής αφού βέβαια την έλυσα ξαναπέρασα πάστες και βρήκα και βίδες , και έχοντας ενεργοποιημένους τους ανεμιστήρες του κουτιού .
HALF EVIL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά αντικατέστησα την 470 με μια 580 και έχω το εξής πρόβλημα - απορία: Τα χρώματα της οθόνης , η φωτεινότητα, ο κορεσμός, η αντίθεση στην επιφάνεια εργασίας χάλασαν. Έγινε πιο σκοτεινή , τα χρώματα σκούρηναν, τα γράμματα φαίνονται κάπως αλλιώς, πιό έντονα θα έλεγα. Φυσικά έχω περάσει τους τελευταίους οδηγούς. Η οθόνη είναι η LG W2486. Από τον πίνακα ελέγχου της nvidia αν τσεκάρω "χρήση ρυθμίσεων nvidia" αντί του " άλλες εφαρμογές ελέγχουν τις ρυθμίσεις χρώματος" η κατάσταση διορθώνεται πολύ. Όμως σε κάθε επανεκίνηση η επιλογή ξαναγυρνά στο δεύτερο και πρέπει να την ξαναρυθμίζω. Τι θα μπορούσα να κάνω για να επαναφέρω την κατάσταση όπως ήταν με την 470 ;
xlomo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά αντικατέστησα την 470 με μια 580 και έχω το εξής πρόβλημα - απορία: Τα χρώματα της οθόνης , η φωτεινότητα, ο κορεσμός, η αντίθεση στην επιφάνεια εργασίας χάλασαν. Έγινε πιο σκοτεινή , τα χρώματα σκούρηναν, τα γράμματα φαίνονται κάπως αλλιώς, πιό έντονα θα έλεγα. Φυσικά έχω περάσει τους τελευταίους οδηγούς. Η οθόνη είναι η LG W2486. Από τον πίνακα ελέγχου της nvidia αν τσεκάρω "χρήση ρυθμίσεων nvidia" αντί του " άλλες εφαρμογές ελέγχουν τις ρυθμίσεις χρώματος" η κατάσταση διορθώνεται πολύ. Όμως σε κάθε επανεκίνηση η επιλογή ξαναγυρνά στο δεύτερο και πρέπει να την ξαναρυθμίζω. Τι θα μπορούσα να κάνω για να επαναφέρω την κατάσταση όπως ήταν με την 470 ; Κάνε τις αλλαγές απευθείας στην οθόνη, ή απλά δοκίμασε το auto που έχουν σχεδόν όλες οι οθόνες για αυτόματη ρύθμιση contrast.
evkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αν υποθέσουμε ότι δεν είναι το καλώδιο της οθόνης ή ίσως και το τροφοδοτικό , προσωπικά το βλέπω θέμα driver . Χρησιμοποίησε το revo uninstaller pro (trial version ) και κάνε ριζική απεγκατάσταση των drivers , και ξαναπέρασέ τους , αφού πριν κάνεις μια επανεκίνηση . Αλλιώς τσέκαρε για faulty (αν και δεν το νομίζω) , εύχομαι να μην είναι MSI ,haha.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά απλώς ήθελε ρύθμιση από τον πίνακα ελέγχου και ρύθμιση του Clear Type. Τόσο απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.