Προς το περιεχόμενο

580 gtx ειναι ολες ιδιες;

kyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο έχεις. Για την πλάκα έχει SLI (μην σου πω και 3-way) με 580. Τα PC P&C ανήκουν στην elite των PSUs. Την εγγύηση που δίνει την πρόσεξες?...

Αλήθεια από που το τσίμπησες?

Sorry για την καθυστέρηση (διακοπές βλέπεις), δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά παλαιότερο μοντέλο , κόκκινο χρώμα , http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-750-quad-crossfire.html και το είχα πάρει όταν τα έφερνε το Πλαίσιο.

Δημοσ.

Sorry για την καθυστέρηση (διακοπές βλέπεις), δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά παλαιότερο μοντέλο , κόκκινο χρώμα , http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-750-quad-crossfire.html και το είχα πάρει όταν τα έφερνε το Πλαίσιο.

Και αυτό πολύ καλό είναι. Απο τροφοδοτικό είσαι κομπλέ μην αγχώνεσαι. :)

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να το κάνω offtopic , προσωπικά από MSI δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στο θέμα του after sale .

Λοιπόν αγοράζω τον φλεβάρη από Αγγλία μια 470 MSI , σε καλή τιμή για καινούργια (όχι refurbished) στα 140 ευρώ τελική, ήταν σε προσφορά. Στον μήνα επάνω αφήνει το πνεύμα της , ζητάω RMA από το μαγαζί που την αγόρασα και μου το στέλνουν . Παράλληλα μου λένε οι άνθρωποι για να κερδίσεις χρόνο απευθύνσου με mail στην ίδια την MSI , νομίζω στην Ολλανδία είναι η έδρα τους για ευρώπη.Στέλνω mail , εισπράττω ένα γράψιμο και μια γείωση κανονική , άκρα του τάφου σιωπή . Τελικά την στέλνω Αγγλία , μου απαντούν οι άνθρωποι ότι προωθήθηκε στην MSI για αντικατάσταση (αφού διαπίστωσαν ότι όντως ήταν faulty). Η καινούργια (τρόπος του λέγειν δηλαδή) ήρθε μετά από ΟΚΤΩ ολόκληρες εβδομάδες (ευτυχώς είχα μια 285 palit spare και είχα pc) , σε ένα κουτί 30χ30 , κάτι σαν τάφος ας πούμε . Ήταν σαφέστατα μεταχειρισμένη , και ολόκληρο το σύστημα ψύξης της κάρτας στηρίζονταν σε 3 (ΤΡΕΙΣ) βίδες . περιττό να πω ότι το τρομερό αυτό σύστημα ψύξης twin frozer (ή όπως το λένε τελοσπάντων ) , που ΔΕΝ βγάζει τον αέρα προς τα έξω (και έπρεπε έτσι να ενεργοποιήσω για πρώτη φορά όλους τους ανεμιστήρες στο Lian LI για να πετύχω ένα ικανοποιητικό airflow ) τρέκλιζε πάνω κάτω πάνω στο pcb της κάρτας . Κρίντε μόνοι σας και βγάλτε συμπεράσματα . Εγώ πάντως από MSI άλλη φορά ούτε απέξω δεν περνάω . Προσωπικά δε , συμφωνώ με την άποψη για αγορά από EVGA .

ελπίζω να μην κούρασα ,για την ιστορία η κάρτα δουλέυει μέχρι στιγμής αφού βέβαια την έλυσα ξαναπέρασα πάστες και βρήκα και βίδες , και έχοντας ενεργοποιημένους τους ανεμιστήρες του κουτιού .

Δημοσ.

Τελικά αντικατέστησα την 470 με μια 580 και έχω το εξής πρόβλημα - απορία:

Τα χρώματα της οθόνης , η φωτεινότητα, ο κορεσμός, η αντίθεση στην επιφάνεια εργασίας χάλασαν. Έγινε πιο σκοτεινή , τα χρώματα σκούρηναν, τα γράμματα φαίνονται κάπως αλλιώς, πιό έντονα θα έλεγα. Φυσικά έχω περάσει τους τελευταίους οδηγούς. Η οθόνη είναι η LG W2486. Από τον πίνακα ελέγχου της nvidia αν τσεκάρω "χρήση ρυθμίσεων nvidia" αντί του " άλλες εφαρμογές ελέγχουν τις ρυθμίσεις χρώματος" η κατάσταση διορθώνεται πολύ. Όμως σε κάθε επανεκίνηση η επιλογή ξαναγυρνά στο δεύτερο και πρέπει να την ξαναρυθμίζω. Τι θα μπορούσα να κάνω για να επαναφέρω την κατάσταση όπως ήταν με την 470 ;

Δημοσ.

Τελικά αντικατέστησα την 470 με μια 580 και έχω το εξής πρόβλημα - απορία:

Τα χρώματα της οθόνης , η φωτεινότητα, ο κορεσμός, η αντίθεση στην επιφάνεια εργασίας χάλασαν. Έγινε πιο σκοτεινή , τα χρώματα σκούρηναν, τα γράμματα φαίνονται κάπως αλλιώς, πιό έντονα θα έλεγα. Φυσικά έχω περάσει τους τελευταίους οδηγούς. Η οθόνη είναι η LG W2486. Από τον πίνακα ελέγχου της nvidia αν τσεκάρω "χρήση ρυθμίσεων nvidia" αντί του " άλλες εφαρμογές ελέγχουν τις ρυθμίσεις χρώματος" η κατάσταση διορθώνεται πολύ. Όμως σε κάθε επανεκίνηση η επιλογή ξαναγυρνά στο δεύτερο και πρέπει να την ξαναρυθμίζω. Τι θα μπορούσα να κάνω για να επαναφέρω την κατάσταση όπως ήταν με την 470 ;

Κάνε τις αλλαγές απευθείας στην οθόνη, ή απλά δοκίμασε το auto που έχουν σχεδόν όλες οι οθόνες για αυτόματη ρύθμιση contrast.

Δημοσ.

αν υποθέσουμε ότι δεν είναι το καλώδιο της οθόνης ή ίσως και το τροφοδοτικό , προσωπικά το βλέπω θέμα driver . Χρησιμοποίησε το revo uninstaller pro (trial version ) και κάνε ριζική απεγκατάσταση των drivers , και ξαναπέρασέ τους , αφού πριν κάνεις μια επανεκίνηση . Αλλιώς τσέκαρε για faulty (αν και δεν το νομίζω) , εύχομαι να μην είναι MSI ,haha.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...