Προς το περιεχόμενο

580 gtx ειναι ολες ιδιες;

kyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!νεος στο forum!βλεπω με χαρα οτι θεματα με καρτες γραφικων τα ξερεται καλα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Πριν λιγο καιρο πηρα την 580gtx msi oc μου παρουσιασε ενα προβλημα και την αλαξα με 580 gtx sparkle thermal guru.λοιπον ειδα μια μικρη πτωση στα γραγικα και καποιο θολομα στα παιχνιδια στη κινηση.εχουν διαφορα μεταξυ τους,η κατι αλλο φταιει.

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!νεος στο forum!βλεπω με χαρα οτι θεματα με καρτες γραφικων τα ξερεται καλα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Πριν λιγο καιρο πηρα την 580gtx msi oc μου παρουσιασε ενα προβλημα και την αλαξα με 580 gtx sparkle thermal guru.λοιπον ειδα μια μικρη πτωση στα γραγικα και καποιο θολομα στα παιχνιδια στη κινηση.εχουν διαφορα μεταξυ τους,η κατι αλλο φταιει.

Μπορείς να γράψεις σε παρακαλώ τι πρόβλημα σου παρουσίασε η MSI,γιατί είναι μια υποψήφια αγορά .

Ευχαριστώ.

Δεν είναι και απαραίτητο να κάνεις απεγκατάσταση καθώς οι οδηγοί της nvidia έχουν ενσωματωμένο uninstaller . Έχουν κυκλοφορήσει και οι 280.26

http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-64bit-280.26-whql-driver-uk.html (αν έχεις OS 64 bit)

Δημοσ.

καθε μια ωρα περιπου μου κολλαγε παγωνε η οθονη στα παιχνιδια.Στο πλαισιο δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει.Γενικα καλη ηταν αλλα σου προτεινω EVGA!!

Δημοσ.

Φίλε μου έπρεπε απλά να φλασάρεις το καινούργιο BIOS που έχει βγάλει η MSI στο site της με το εργαλείο που έδινε μαζί και μετά όλα κομπλέ. Ήθελε απλά λίγο παραπάνω τάση για τα ρολόγια που έχει 1,25ν συγκεκριμένα..

Δημοσ.

καθε μια ωρα περιπου μου κολλαγε παγωνε η οθονη στα παιχνιδια.Στο πλαισιο δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει.Γενικα καλη ηταν αλλα σου προτεινω EVGA!!

Έλα! Σώπα! Παίζει τέτοιο σκηνικό; :devil:

Πάλι καλά που σου την άλλαξαν και δεν είπαν ότι φταις εσύ.....

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα PC Power and Cooling 750W http://www.pcpower.com/index.html .Μάλλον θα σηκώνει μιά 580 :unsure:

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο έχεις. Για την πλάκα έχει SLI (μην σου πω και 3-way) με 580. Τα PC P&C ανήκουν στην elite των PSUs. Την εγγύηση που δίνει την πρόσεξες?...

Αλήθεια από που το τσίμπησες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...