marios_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς το εξής, έχω μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9600 GT εδώ και 2 χρόνια περίπου και μέχρι στιγμής δεν μου έχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Μέχρι που πριν μια εβδομάδα εγκατέστησα έναν video converter (http://www.freemake.com/free_video_converter) ο οποίος για να λειτουργήσει μου ζήτησε να εγκαταστήσω το καινούριο driver της κάρτας γραφικών. Κατέβασα λοιπόν τον νέο driver από το site της invidia και από τότε το pc κολλάει και σβήνει αρκετά συχνά όταν σερφάρω στο ίντερνετ. Όταν ανάβει πάλι το pc και βγαίνουν τα windows μου βγάζει το γνωστό μήνυμα οτι "έχει ανανήψει από ένα σοβαρό σφάλμα." (Επισυνάπτω στη φώτο την υπογραφή του σφάλματος που μου βγάζει) Φταίει όντως η κάρτα γραφικών ή έχω καταλάβει λάθος? Είναι o νέος driver ή κάτι άλλο? Αν φταίει όντως ο νέος driver υπάρχει κάποιος τρόπος να βρώ ποιον χρησιμοποιούσα παλιά πριν βάλω τον καινούριο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει! YΓ: Τον converter τον απεγκατέστησα, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει με το "σβήσιμο" του pc όταν μπαίνω στο ίνερνετ είτε με firefox είτε με chrome.
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Κάνε απεγκατάσταση τον driver με τον κλασσικό τρόπο και στην συνέχεια και ενα καθάρισμα απο τα υπολοίματα του driver με το driver sweeper αν πάλι εχεις πρόβλημα κατέβασε και βάλε την προηγούμενη έκδοση του driver που ειχες που δούλευε μια χαρά
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Οταν πέρασες τον νέο απεγκατέστησες πλήρως τον παλιό με driver sweeper; edit: busted by spank
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Οταν πέρασες τον νέο απεγκατέστησες πλήρως τον παλιό με driver sweeper; edit: busted by spank
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα δεν είναι στο converter αλλά στο driver που δεν περάστηκε σωστά.Τρέξε το DriverSweeper δες και της οδηγίες πρώτα.Βάλε πρώτα των ίδιο των ποιο καινούργιο δηλαδή και αν σου βγάλει πάλι πρόβλημα πας για ποιο παλιό. (Και εγώ έχω 2-3 μέρες που πέρασα των καινούργιο της nvidia και δεν έχει κανένα πρόβλημα)
marios_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εντάξει παιδιά έκανα όσα μου είπατε και προς το παρόν δεν κολλάει καθόλου (με τον καινούριο driver μάλιστα) Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.