daino92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής: Δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Twitter από το Mac Appstore. Μου βγάζει να το κατεβάσω με άλλο Αpple ID, όχι δικό μου. Επίσης κάθεται κ ένα "update" του twitter, στα updates. Το οποίο φυσικά δε μπορώ να κάνω γιατί μ βγάζει να συνδεθώ με το άλλο Apple ID. Ξέρετε τίποτα? Πώς μπορώ να βρω την εφαρμογή αλλιώς?
Chris M Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Γιατί δεν σβήνεις το άλλο Apple ID να βάλεις το δικό σου;
daino92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το έχω δοκιμάσει μου βγάζει σφάλμα το App Store. Μου βγάζει: We could not complete your request. There was an error in the App Store. Please try again later. (4)
Chris M Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να πας στο Safari και να διαγράψεις τα cookies. Safari > Preferences > Privacy Αφού το κάνεις κλείσε και ξανάνοιξε το App Store.
daino92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δε καταλαβαίνω που κολλάνε τα cookies του safari...Παρ' όλ' αυτά το κανα χωρίς αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί κ σε άλλους απ' ότι είδα στο warez
Chris M Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ναι το είδα και εγώ. Στα Apple Support Communities δεν βρήκα κάποια λύση για αυτό συγκεκριμένα. https://discussions.apple.com/message/15726402#15726402 Παρόλο που συζητιέται δεν μοιάζει να δίνει κανείς κάποια λύση...πρέπει να είναι bug του App Store. https://discussions.apple.com/thread/3056674?start=0&tstart=0 Η μέθοδος που σου έστειλα βρήκα πως έλυσε ένα παρόμοιο πρόβλημα https://discussions.apple.com/thread/2709798?start=0&tstart=0 και έτσι σκέφτηκα μήπως λύσει και το δικό σου. Είχα μια ιδέα.. Δοκίμασε να διαγράψεις τα εξής αρχεία: Users > Το όνομα του User που χρησιμοποιείς > Library > Preferences > και εκεί να διαγράψεις το αρχείο com.apple.appstore.plist Users > Το όνομα του User που χρησιμοποιείς > Library > Preferences > και εκεί να διαγράψεις το αρχείο com.apple.appstore.plist.lockfile Users > Το όνομα του User που χρησιμοποιείς > Library > Caches > και εκεί να διαγράψεις το φάκελο com.apple.appstore Για τον φάκελο έχω μια μικρή επιφύλαξη. Δοκίμασε να διαγράψεις τα 2 πρώτα αρχεία και αν δεν σου δουλέψει και πάλι τότε προχώρα και στην διαγραφή του φακέλου. Υ.Γ. Αν είσαι στο Lion χρησιμοποίησε την εντολή chflags nohidden ~/Library/ στην εφαρμογή Terminal (Applications > Utilities > Terminal) για να σου εμφανίσει τον φάκελο Library του User. chflags hidden ~/Library/ για να τον κρύψεις (εάν θες δεν είναι υποχρεωτικό).
daino92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λοιπόν έχουμε και λέμε: com.apple.appstore.plist.lockfile δεν έχω τέτοιο και επομένως δεν το έσβησα. Έσβησα το com.apple.appstore.plist και τον φάκελο στο Caches. Δεν είδα καμιά διαφορά και έκανα ένα reboot μπας και δω άσπρη μέρα. Πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι πάντοτε που μου είχε κολλήσει ένα "update" του twitter το App store είχε πάντα το 1, σαν να με προειδοποιούσε ότι έχω διαθέσιμο update. Όταν έκανα το reboot το 1 έφυγε και υπέθεσα ότι ξεκόλλησε. Αλλά πάλι τα ίδια...ξαναεμφανίστηκε το "update" το οποίο δεν μπορώ να κάνω και την εφαρμογή πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω. Καμιά άλλη ιδέα?
daino92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τελικά το έφτιαξα το πρόβλημα με το App Store που είχα κ κατάφερα να κατεβάσω την εφαρμογή. Έσβησα βέβαια όλα μ τα προγράμματα γιατί κάποιο από αυτά δημιουργούσε πρόβλημα στο App Store όπως μ είπε στο online support της Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.