ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Έχω μπερδευτεί μ'αυτα τα 2!Το κινητό μου γράφει ότι έχει 512mb flash memory και 174,75mb storage size.Στα spects του όμως, γράφει ότι έχει 512mb rom? Τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά?Και γενικά πόσα mb intermal storege του κινητού? Το κινητό είναι το htc hd2!
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Κάποιος που γνωρίζει,ας μου εξηγήσει κ μένα?
orlox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το κινητο σου εχει 512 ram. Random Access Memory. Ειναι η μνημη τυχαιας προσπελασης ελληνιστί. Ουσιαστικα οτι τρεχεια παει απο την onternal storage στην ram για να υρεχει πιο γρηγορα. Οταν σβηνει το κινητο η οταν αποφασίζει το λεοτπυργικο σύστημα η μνημη αυτη σβηνει. Ειναι προσορινη δηλαδή. Η rom ειναι χωρος που βρίσκεται το λειτουργικο. Θεωτικα δεν σβήνεται ποτε εκτος ειδικων περιστάσεων. Read Only Memory. Μνήμη μονο αναγνώσης. Οτι περισευει απο το λειτουργικο στο παρουσίαζει σαν internal storage και μπορεις να γράψεις ελεύθερα. Το κινητο σου πατεπιπτοντως περνει android και γινεται 10 φορές πιο γρηγορο και μπορείς να χρησιμοποιεις και την microsd για εφαρμογες ανεβάζοντας την internal storage ανετα στο 1gb
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το κινητο σου εχει 512 ram. Random Access Memory. Ειναι η μνημη τυχαιας προσπελασης ελληνιστί. Ουσιαστικα οτι τρεχεια παει απο την onternal storage στην ram για να υρεχει πιο γρηγορα. Οταν σβηνει το κινητο η οταν αποφασίζει το λεοτπυργικο σύστημα η μνημη αυτη σβηνει. Ειναι προσορινη δηλαδή. Η rom ειναι χωρος που βρίσκεται το λειτουργικο. Θεωτικα δεν σβήνεται ποτε εκτος ειδικων περιστάσεων. Read Only Memory. Μνήμη μονο αναγνώσης. Οτι περισευει απο το λειτουργικο στο παρουσίαζει σαν internal storage και μπορεις να γράψεις ελεύθερα. Το κινητο σου πατεπιπτοντως περνει android και γινεται 10 φορές πιο γρηγορο και μπορείς να χρησιμοποιεις και την microsd για εφαρμογες ανεβάζοντας την internal storage ανετα στο 1gb H ram είναι σίγουρα 448mb. Οποταν η internal είναι μεγαλύτερη από 512mb,για να μπορώ να προσθέσω και άλλες εφαρμογές. Αλλά πόσο είναι συνολικά,δε μπορω να δω ή να καταλάβω? ΥΓ.Έχω βάλει τα american android 2.3.5 σε 4gb microsd με ορισμένη internal storage για τα android στο 1gb και αναγνωρίζει 412mb ram απο 448mb! Aλλά ακόμη να το ρυθμίσω σε dual boot!
orlox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η American ειναι nand? Δεν αξίζει dual παντως. Βαλε το titanium backup να βλεπεις ποσο χωρο εχεις στο 1gb. Βασικα μια εφαρμογη μοιράζεται σε 3 σημεία. /data /dalvick-cache /data/data Τα πρωτα 2 πανε στο 1gb ή a2sd το τελευταίο παει στο internal. Εγω ειχα την hyperdroidgbx. φοβερη rom
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η American ειναι nand? Δεν αξίζει dual παντως. Βαλε το titanium backup να βλεπεις ποσο χωρο εχεις στο 1gb. Βασικα μια εφαρμογη μοιράζεται σε 3 σημεία. /data /dalvick-cache /data/data Τα πρωτα 2 πανε στο 1gb ή a2sd το τελευταίο παει στο internal. Εγω ειχα την hyperdroidgbx. φοβερη rom Είναι στην sd και μου έχει ορίσει στην sd 1gb σαν internal για το android και τα υπολοιπα 3gb τα βλέπει σαν sd!Και στα android μπαίνω μέσω των windows!Nand εννοείς την εσωτερικό storage του κινητού? Στα android βλέπω τον χώρο που έχω,μέσω του cyanogen settings! Βασικα μια εφαρμογη μοιράζεται σε 3 σημεία. /data /dalvick-cache /data/data Τα πρωτα 2 πανε στο 1gb ή a2sd το τελευταίο παει στο internal. Εγω ειχα την hyperdroidgbx. φοβερη rom Αυτό δε το πολύ κατάλαβα?Θες να πεις ότι το τελευταίο πάει στο internal του κινητού, εκεί που είναι εγκατεστημένα κ τα windows!
orlox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ααα δεν εχεις nand. Τρεχεις το android μεσω windows. Λοιπον σου προτινω ανεπιφυλακτα να βαλεις nand rom. Η hyperdroidgbx που δου λεω ειναι nand για παράδειγμα. Τρεχει δηλαδή χωρις καθολου windows. Εκει να δεις ταχύτητα.
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ααα δεν εχεις nand. Τρεχεις το android μεσω windows. Λοιπον σου προτινω ανεπιφυλακτα να βαλεις nand rom. Η hyperdroidgbx που δου λεω ειναι nand για παράδειγμα. Τρεχει δηλαδή χωρις καθολου windows. Εκει να δεις ταχύτητα. Το θέμα είναι ότι μ'αρεσουν και τα χρησιμοποιώ αρκετά τα windows και δε θέλω να τα φύγω! Εξάλλου η έκδοση των android που έχω τώρα, τρέχει πολύ καλα χωρίς κολλήματα και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Αν το περάσω σε dual boot πιστεύω ότι θα τρέχει ακόμη καλύτερα! Φυσικά το ιδανικό είναι αυτό που ανέφερες,να το περάσω δλδ στην nand χωρίς τα windows!
orlox Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Τι σου αρεσει απο τα windows? Τσαμπα χωρο πιανουν. Μια αποφαση ειναι.
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Τι σου αρεσει απο τα windows? Τσαμπα χωρο πιανουν. Μια αποφαση ειναι. Είναι πολύ απλά και τακτοποιημένα! Προς το παρών επειδή δεν έχει ούτε μήνα που πέρασα τα android, λέω να περιμένω να τα μάθω καλά και σιγά σιγά να περάσω μόνιμα στα android! Να βρω και μια καλή σταθερή έκδοση για το hd2!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.