Προς το περιεχόμενο

Τι αμαξη εχετε??

iGoPod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερεις ποσοι σε ζηλευουνε?

μου παν για εναν που εδωσε mercedes σε μαντρα,και ΠΛΗΡΩΣΕ διαφορα για να παρει σμαρτ.

τι να ζηλεψεις φιλε μου απο το swift?την φοβερη του ιπποδυναμη? (55 αλογα) το οτι σαν αμαξι δεν εχει πρεστιζ?ο λογος που το ηρα και μονο ειναι οτι ηταν φτηνο και δεν ειχα πολλα χρηματα να διαθεσω για μεταχειρισμενο

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι να ζηλεψεις φιλε μου απο το swift?την φοβερη του ιπποδυναμη? (55 αλογα) το οτι σαν αμαξι δεν εχει πρεστιζ?ο λογος που το ηρα και μονο ειναι οτι ηταν φτηνο και δεν ειχα πολλα χρηματα να διαθεσω για μεταχειρισμενο

ακριβως αυτο.

φτηνο αμαξι,μικρη καταναλωση,φτηνο σερβις!

πολλοι θα θελανε να ειχανε κρατησει τα λεφτα τους και να μην τα ειχανε δωσει σε θηρια :rolleyes:

Δημοσ.

Corsa C 1.4 facelift με 105000 χλμ... η καρδια μου ομως χτυπαει προς απω ανατολη μερια (ααχχχχ)..

ο φαδερ Mazda CX-7 (ροπη να φαν κι οι κοτες!!)

η μαδερ χιουνται γκετζ 1.4.

προσανατολιζομαι να δωσω το κορσακι... αλλα ειναι εποχες αυτες να αλλαζεις αμαξι;;;

Δημοσ.

BMW 320 Touring diesel 2006 μοντέλο.

Πάμφτηνη η αγορά,οικονομικό στα καύσιμα,ξεκώλιασμα τα services.Και αν χαλάσει κάτι θα πάω για δάνειο.

Δημοσ.

καπου εδω κολλαει αυτο που λεει ο λαος...τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους :rolleyes:

Δημοσ.

Hyundai accent του '97 μοντελο.Για την ακριβεια ειναι του φαδερ,αλλα αυτο οδηγαω και εγω.Αξιοπιστο αυτοκινητακι,δεν καιει και μαλλον θα το κρατησουμε για αρκετο καιρο ακομη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνήθως οδηγώ το Passat 2.0 2007 του πάτερα μου καταπληκτικό αμάξι(πύραυλος,πολύ σταθερό,καταπληκτική ποιότητα,γενικά προσφέρει αίσθηση τεράστιας εμπιστοσύνης,αλλά αν το συντηρούσα εγώ θα είχα άλλη άποψη... :devil: )

Μόλις αγόρασα επιτελούς μια Corrola G6 του 2001 την εξερευνώ ακόμα :D :D :D !

Toyota_Corolla_1_47f.jpg

Πάρτε ματι τιμονακι-εσωτερικό...νοιώθω λες και οδηγώ Supra :mrgreen:

cordelius_1123580868_corolla_karosserie1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...