Προς το περιεχόμενο

Τι αμαξη εχετε??

iGoPod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μη ντρέπεσαι, πες τι αμάξι έχεις.

Εγώ; Τον απόλυτο πύραυλο! Την κύρια αιτία των ονειρώξεων κάθε αρτιμελούς αρσενικού και το λόγο για τον οποίο η τροχαίες όλου του κόσμου, προμηθεύονται όλο και πιο γρήγορα περιπολικά: Suzuki Alto 1000 c.c. μοντέλο του '97. Συνήλθες από το σοκ, ή όχι ακόμα; :mrgreen:

"Και τοτε σκοτωστρες ήταν,γιαυτο κι ηθελαν πιλοτο και οχι οδηγο."

Αυτό που απ' ότι φαίνεται, ή δε θέλεις, ή δε μπορείς να κατανοήσεις - γι' αυτό και επιμένεις στο χαρακτηρισμό "σκοτώστρες" - είναι ότι ήθελαν "πιλότο" και όχι "οδηγό", διότι για πιλότους σχεδιάστηκαν Ποτέ δεν απευθύνθηκαν στο ευρύ κοινό, διότι έτσι ήθελαν οι σχεδιαστές τους. Εκείνοι απευθύνονταν στους "πιλότους", ενώ οι σημερινοί απευθύνονται απλά στους "φραγκάτους" με δίπλωμα οδήγησης. Επιλογή και δικαίωμά τους είναι, αλλά δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο την ουσία...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ; Τον απόλυτο πύραυλο! Την κύρια αιτία των ονειρώξεων κάθε αρτιμελούς αρσενικού και το λόγο για τον οποίο η τροχαίες όλου του κόσμου, προμηθεύονται όλο και πιο γρήγορα περιπολικά: Suzuki Alto 1000 c.c. μοντέλο του '97. Συνήλθες από το σοκ, ή όχι ακόμα; :mrgreen:

Αυτό που απ' ότι φαίνεται, ή δε θέλεις, ή δε μπορείς να κατανοήσεις - γι' αυτό και επιμένεις στο χαρακτηρισμό "σκοτώστρες" - είναι ότι ήθελαν "πιλότο" και όχι "οδηγό", διότι για πιλότους σχεδιάστηκαν Ποτέ δεν απευθύνθηκαν στο ευρύ κοινό, διότι έτσι ήθελαν οι σχεδιαστές τους. Εκείνοι απευθύνονταν στους "πιλότους", ενώ οι σημερινοί απευθύνονται απλά στους "φραγκάτους" με δίπλωμα οδήγησης. Επιλογή και δικαίωμά τους είναι, αλλά δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο την ουσία...

Ναι ρε'συ οκ αλλα και τοτε οι γιάπηδες τα αγόραζαν γιαυτο και ειναι σπάνιο να βρεις ενα,εχουν σκοτωθεί οι περισσότεροι.

Τοτε τα αγοραζαν οι γιάπηδες,τωρα τα αγοράζουν οι σεΐχηδες και οι νεόπλουτοι.. κλαιν μαιν.

Μια κυρία που συνάντησα πέρυσι.

dsc00818h.th.jpg

dsc00817cc.th.jpg

Δημοσ.

Μια κυρία που συνάντησα πέρυσι.

dsc00818h.th.jpg

dsc00817cc.th.jpg

Δεν είπαμε ότι δεν ποστάρουμε πορνοφωτογραφίες στο forum;

(Τι κ..ος είν' αυτός, μάνα μου; )

Υ.Γ. : Έχω βρει ένα! Αυτό που δε μπορώ να βρω, είναι τα 120 χιλιάρικα που ζητάει ο τρικάργιολος ο ιδιοκτήτης!...

Δημοσ.

Δεν είπαμε ότι δεν ποστάρουμε πορνοφωτογραφίες στο forum;

(Τι κ..ος είν' αυτός, μάνα μου; )

Άσε της τον έπιασα και ηταν σκέτη απόλαυση..

Οταν εχεις αντικρίσει αυτή,τη δικιά σου πως θα τη κοιτάξεις; Ψάχνεις για σπίρτο μετά ή δε ψάχνεις;

Δημοσ.

09011500500

...α κατάαααλαβααα.....Τέτοια "κυρία" την έχει την "κυρία"....

Όχι εσύ, ο Σεντονάς.

...το σκαραβαιάστηκα που έλεγε κι ο Οβελίξ (...ε, Dee ; ) ότι πήγαινε σε 'μένα. Δεν έχω καν. Δίτροχος/δίποδος ειμί.

Δημοσ.

Υ.Γ. : Έχω βρει ένα! Αυτό που δε μπορώ να βρω, είναι τα 120 χιλιάρικα που ζητάει ο τρικάργιολος ο ιδιοκτήτης!...

παρε καλυτερα κανα gtr κι ας ειναι datsun :P

Δημοσ.

παρε καλυτερα κανα gtr κι ας ειναι datsun :P

Αστεία-αστεία, αυτό έχει όλα τα "φόντα" για να γίνει "θρύλος"...

Δημοσ.

Αστεία-αστεία, αυτό έχει όλα τα "φόντα" για να γίνει "θρύλος"...

ναι αλλα παει μονο του και δεν κινδυνευεις να σε σκοτωσει :P

ασε γιατι το χει πατερας γνωστης μου , αλλα δεν το ξερω τον ανθρωπο να του λεγα να με παει καμια βολτα

(και δεν το αγγιζει κανενας αλλος)

Δημοσ.

ναι αλλα παει μονο του και δεν κινδυνευεις να σε σκοτωσει :P

Ε, εντάξει! Δεν πάει και τελείως "μόνο του". Είναι ίσως το πιο "άγριο" από τα σύγχρονα της κατηγορίας αυτής. Σαφώς και το "σώζει" σε μεγάλο βαθμό η τετρακίνηση, αλλά συγκαταλέγεται στα σύγχρονα υπέρ - σπορ αυτοκίνητα, που ακόμα θέλουν "χέρια"!

Δημοσ.

βρε δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μη θελει χερια :lol:

αλλο το να σε βοηθουν τα περισσοτερα πλεον να πηγαινεις μεχρι ενα βαθμο γρηγορα με ασφαλεια , αλλο το να τα οδηγησεις κοντα στο οριο

αυτο συνεχιζει και θελει χερια για οποιο αυτοκινητο κι αν μιλαμε

οσο για το gtr , θεωρειται το πιο "playstation" αυτοκινητο του σημερα, δεν ειναι μονο η 4κινηση του που μαλλον ειναι ο,τι καλυτερο και εξελιγμενο υπαρχει αλλα γενικα τα ηλεκτρονικα του , που κανουν παπαδες και καταφερνουν να κανουν αυτο το βαρυ κτηνος να κοντραρει (και να ειναι τελικα ταχυτερο πολλες φορες) απο αλλα πολυ ακριβοτερα οχηματα

αυτο δε σου χει κανει εντυπωση? και πώς λες να γινεται (γιατι με ορους της φυσικης ειναι αδυνατο , ακομα κι αν λενε τρελα ψεματα για την ιπποδυναμη του -που μαλλον λενε-) ? οσοι ξαφνικα μπαινουν εκει μεσα γινονται οδηγαρες?

απλα ειναι γρηγορο χαρη στη τεχνολογια ;)

πώς αλλιως θα εβγαζαν σημερα αυτοκινητα με 600 και 700 αλογα χωρις τα ηλεκτρονικα και τη τεχνολογια?

πιστευεις οτι οι συγχρονες πορσε , φερραρι κτλ μπορουν να οδηγηθουν χωρις αυτα?

αλλα και στις πιο ταπεινες κατασκευες ολα αυτα μπορει να μην ειναι απαραιτητα και σιγουρα οχι τοσο εξελιγμενα (ασε που συνηθως εχουν ως γνωμονα την ασφαλεια και οχι τις επιδοσεις), ομως ολα αυτα θα σε βοηθησουν να πας μεχρι ενα x επιπεδο

για το x+y συνεχιζεις να χρειαζεσαι ταλεντο ;) δεν εφτασε ακομα η εποχη που θα πηγαινουν τελειως μονα τους

επισης το οτι δε χρειαζεσαι πολλη προσπαθεια να φτασεις το "x" σου δινει την ευκαιρια να ανακαλυψεις το x+y , διαφορετικα θα παλευες ακομα για το x οπως γινοταν με τα παλιοτερα αυτοκινητα.

για αυτο ειμαι υπερμαχος της εξελιξης, γιατι εχω κατανοησει πολυ καλα (στο επιπεδο που μου χει δοθει η ευκαιρια παντα) οτι τα αυτοκινητα δεν πανε μονα τους και τα ορια τους οσο πανε και ανεβαινουν.. και σιγουρα δε με χαλαει μεχρι ενα επιπεδο να "πηγαινουν μονα τους" γρηγορα και με αρκετη ασφαλεια

αυτο ειναι που τα κανει καθημερινα και ευχρηστα

το nissan το γουσταρει αρκετος κοσμος , γιατι ετριψε τη μουρη πολλων χαι-κλασατων-πουλ-μουρ κατασκευαστων με πολυ μικροτερο κοστος

ομως αυτο δεν το κανει ουτε πιο "απολυτο" , ουτε πιο "καθαροαιμο" σαν σπορ αυτοκινητο απο μια 997 turbo , μια 430 ,ή μια gallardo

στην ουσια ειναι σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο αυτο που κατηγορουσες πριν οτι εκανε η vw τη lamborghini , γιατι μια 997 ακομα μπορει να σε σκοτωσει και σε μια 430 αν βγαλεις τα ηλεκτρονικα δεν οδηγιεται..

στο gtr σου απαγορευουν να τα βγαλεις εκτος πιστας και καλα κανουν διοτι δεν εχει νοημα κατι τετοιο

για αυτο (ειδικα απο τη στιγμη που δεν εχουμε οι ιδιοι εμπειρια , ειδικα απο supercars ) , καλο ειναι να μην αναπαραγουμε οτι λεει ο ειδικος τυπος (ή ρυπος) , αλλα να χρησιμοποιουμε λιγο και την κριτικη μας σκεψη

αν σε εβαζαν μεσα σε μια aventador ή ακομα και ενα R8 (το οποιο παρεπιπτοντως το εκθειαζε και ο τυπος, ενω συνηθως κραζει τα audi στο οδηγικο κομματι, οχι τελειως αδικα..) , δε νομιζω να σου εφευγε ευκολα το χαμογελο , ουτε να βαριοσουν .

και απο τη στιγμη μαλιστα που η aventador ριχνει ξυλο σε ο,τι σχεδον κινειται (και ολες τις ferrari δρομου) μια χαρα τιμαται η ιστορια της

τωρα αν ο καθε hammond (που εχει αποδειξει πολλες φορες οτι δεν ξερει τη δουλεια του το παλικαρι , μονο ο may ειναι σοβαρος δημοσιογραφος με γνωσεις απο τους 3 τους ) λεει οτι δεν συγκινειται επειδη δεν προσπαθεις να τον σκοτωσει το αυτοκινητο που οδηγει , αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να γελασεις (γιατι αυτο ειναι το top gear ενα show, κι εγω για αυτο το βλεπω και το απολαμβανω ), αλλα να φιλτραρεις και λιγο μεσα σου τη πληροφορια και να καταλαβεις οτι λεει παπαριες και στη τελικη δε μας νοιαζει η γνωμη του μιας και δεν ειναι καποια σοβαρη προσωπικοτητα στο χωρο της αυτοκινησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...